“Benen wijd, slet!”

“Benen wijd, slet!”

“Godverdomme hoe kom jíj hier?” Dat is het ‘enthousiaste onthaal’ van de jongste broer, direct nadat de mannen mijn cape hebben afgenomen en ik naakt in de grote boerderij voor hem sta. Ik snap niet wat hij bedoelt. Hij is ongeveer van mijn leeftijd, iets jonger, want omdat hij geen achttien is, mocht hij niet naar de veiling. “Nou ga ik je meteen neuken ook!” zegt hij. De andere drie broers lachen om de jongste, die direct zijn half stijve lul uit zijn broek haalt. Hij duwt me achteruit in een grote fauteuil. “Benen wijd, slet!” zegt hij, terwijl hij zijn lul stijf maakt en zichzelf een condoom om doet. De drie broers staan er zo’n beetje omheen. “Ken jij die kut?” vraagt er een. “Jazeker, dit was een van de grootste sletten van de school, maar ze naaide alleen met hockeyballers en zo en niet met boerenlullen, zoals mijn vrienden en ik.” Meteen steekt hij zijn pik in mijn gelukkig nog vochtige kut. Hij pakt mijn heupen beet en begint me direct ruw en hard te neuken, maar zijn pik van pakweg zestien, zeventien centimeter kan ik gemakkelijk hebben. Ik kan ‘m niet tegenhouden, maar ik vind er zo niks aan. Al neukt hij me zo vijf kwartier aan een stuk, dan nog kom ik niet klaar. Hij wel. Hij grijpt me ruw bij mijn tieten en knijpt hard in mijn tepels. Ik bijt op mijn tanden, want lekker is anders, maar ik gun hem de lol niet dat hij me pijn doet. Dan spuit hij al vrij snel in mijn kut zijn condoom vol.

“Godverdomme… ik heb me zó vaak afgetrokken op jou,” zegt hij, “ehhhh… Conny! Nou weet ik het! Jij heet Conny!” De broers lachen een beetje, de neuker trekt zijn slappe lul eruit, ik zie zijn kwakje sperma in het condoom hangen. “Sorry joh,” zeg ik, “maar ik heet geen Conny.” “Ze heet toch Sofie?” zegt er eentje. “Jaja…,” zegt een van de anderen, “joh, ze heet net zo min Sofie als dat jij Henk heet, of was jij nou Harry? Maak ons nou niks wijs.” Ik ga het even niet uitleggen. Nu willen de drie broers natuurlijk ook neuken, nadat ze de jongste bezig hebben gezien. Twee staan er al met hun lul uit hun broek te trekken, de oudste zegt dat ik moet meekomen. In een apart kamertje staat alleen een bed met een matras en wat kussens, een simpele uitvoering van het peeskamertje van Gijs. Er hangt ook een ouderwetse vaste wastafel, met alleen een koudwater kraan. “Zijn jullie pikken schoon?” vraag ik. Ze kijken me aan alsof ze sneeuw zien branden. “Ik pijp het liefst zonder condoom, maar dan moeten jullie pikken wel schoon en fris zijn, dus: wassen!” “Daar heeft ze gelijk in,” hoor ik ineens een vrouwenstem. Een niet al te knappe meid van een jaar of drieëntwintig, vierentwintig komt de kamer binnen en stelt zich voor als Dorine. “Zeg maar Doortje.” “Hou ze kort, die geile broers van me en je hebt groot gelijk. Jongens, uit die broeken en pikken wassen.” De mannen doen direct wat ze zegt. Ze is jonger dan deze drie broers, maar voor mijn gevoel uiteindelijk een heel eind de baas in huis. Ik vraag niet naar ouders en andere omstandigheden, ik ben hier alleen als seksslavin. De drie naakte mannen staan om de wastafel. “Godverdomme, wat is dat water koud,” zegt er een. “Ja, daar wordt-ie niet groter van, hè jongen?” zegt Doortje. “Van mij heb je niks te vrezen, ik ben niet bi of zo,” zegt ze tegen mij, “maar de mannen hebben af en toe behoefte aan een andere kut. Ik heb het er maar druk mee en die jongste is al net zo geil. Je bent wel een lekker ding, trouwens.” “Dank je wel,” zeg ik en wacht af. “Nou, pijpen dan,” zegt de oudste en hij houdt mij zijn koude en verschrompelde lul voor. Ik neem ‘m eerst maar eens in mijn handen en begin ‘m op te warmen. Daar reageert hij wel op.

De twee anderen zijn ook zover en staan zelf weer een beetje te trekken. Doortje kijkt alleen maar toe. Ik ga op mijn knieën op de vloer zitten. Ik stroop de voorhuid van de pik van de oudste terug en neem ‘m in mijn mond. Hij gromt. Langzaam begin ik hem te pijpen en speel met mijn tong rond zijn eikel. De twee anderen komen er links en rechts naast staan en ik neem hun lullen ook alvast in mijn handen. De oudste wordt in mijn mond helemaal stijf en ik moet zeggen dat hij een behoorlijk lekkere pik heeft, van ruim twintig centimeter, schat ik zo. De andere twee voelen ook niet verkeerd, eentje krijgt in mijn hand al meteen een stijve. Dan neem ik die ook even in mijn mond. Die is iets kleiner, ik lik en zuig er op. Hij legt zijn hand op mijn hoofd en ik hoor ‘m zeggen, “zo hé, die kan pijpen!” Als je dat maar weet, haha! Dan neem ik ook nummer drie in mijn mond, ook niet verkeerd, ook best een lekkere pik. Ik krijg koude knieën, laat de mannen los en ga op bed liggen. Tot mijn stomme verbazing zie ik dat Doortje van onderen nu ook bloot is. Haar kut is slecht geschoren, zo’n beetje half behaard. Ze voelt en vingert zichzelf, terwijl ze naast het bed staat en toekijkt hoe ik haar drie oudere broers onder handen neem. De oudste komt over me heen zitten, met zijn pik voor mijn gezicht. Ik begin hem weer te pijpen, de tweede komt naast me en ik voel hoe nummer drie mijn kut betast en me een beetje vingert. “Zooooo, die kut is al lekker nat,” zegt hij. Tja, dat krijg ik altijd als ik pikken pijp. “Laat me eens voelen,” zegt de oudste. Hij trekt zijn pik terug, meteen krijg ik een andere in mijn mond. Met zijn grote ruwe handen betast hij mijn kut en gaat er een klein eindje met zijn vinger in. Doortje doet haar oudste broer een condoom om. Dan komt hij op me en zij helpt zelfs zijn pik in mijn kut te steken. Meteen stoot hij diep in me naar binnen, waardoor ik een beetje kreun. Dat vindt hij lekker. Zijn pik vult mijn kut bijna helemaal en meteen begint hij me flink te neuken. “Aaaahh, wat een strakke neukspleet heb je,” zegt hij. Hij houdt mijn heupen vast en neukt behoorlijk hard door, terwijl ik de twee andere pikken in mijn handen heb en er aan trek. Ik zie dat Doortje zichzelf zit te vingeren. Het duurt niet lang of de oudste kreunt het uit en spuit zijn eerste lading sperma in het condoom. Nummer twee is ongeduldig, Doortje doet ook hem een condoom om. Hij duwt zijn oudere broer van me af, steekt zijn pik in mijn kut en begint me direct hard te neuken. Niet echt lekker.

Op die eerste pik zou ik klaar kunnen komen, als hij beter zijn best zou doen. Die tweede bonkt maar een eind raak en komt dan ook klaar in me. Ik zie dat Doortje de condooms af doet, ze helpt echt bij de hele neukpartij. Nummer drie kan niet wachten om me ook te neuken. Hij heeft wat meer uithoudingsvermogen. Hij zegt ook dat ik lekker strak ben, maar zijn pik is de kleinste van de drie. Toch doet hij het best lekker, ik ben kletsnat en ik vind het gewoon heel gaaf om zo als seksslavin genaaid te worden, ook al kom ik niet klaar. Na wat langer doorneuken komt nummer drie met een brul in me klaar. “Biertje?” zegt de oudste tegen zijn broers. Ik lig een beetje na te hijgen. “Jij bent aardig wat gewend, is het niet?” zegt Doortje. “Ach ja,” zeg ik, “maar met vier van die geile broers in huis zal jij het ook wel druk hebben.” “Ja,” zegt ze, “elke avond wil er wel minstens één neuken, soms twee of drie en ik vind het wel lekker, maar soms is het wat te veel. Kom, we gaan ons even opfrissen!” Ik loop met haar mee. De drie mannen zitten in de woonkeuken aan het bier en reageren niet eens als ik naakt voorbij loop. Doortje heeft boven een flinke eigen kamer, met een eigen badkamertje. “Goeie kans dat ze zo nog een keer erop willen,” zegt ze, “ze vinden je lekker en ze zijn niet gauw bevredigd. Slik je ook sperma?” Ja, dat doe ik en graag ook. Ze loopt nog steeds van onderen bloot. Ze heeft een beetje dikke billen. Ik vraag hoe vaak ze haar kut scheert. “Oh dat komt er niet altijd van en ik vind het ook zo’n gedoe bij mezelf.” Ze is eigenlijk best aardig, ze kan er ook niks aan doen dat haar broers boerenlullen zijn en hebben. Ik bied haar aan haar kut te scheren. Ze staat perplex! “Wil je dat echt voor me doen?” Meteen kleedt ze zich helemaal uit. In haar BH lijkt het nog heel wat, maar helaas heeft ze geen al te fraaie, hangende tieten, met gek genoeg haar tepels bijna aan de onderkant. Ik doe mijn pumps uit en we gaan samen de badkamer in. Ze heeft zelfs een bidet! Ze wast haar kut schoon en geeft mij ook een washandje, dus ik doe hetzelfde. Ze heeft wel mooie scheerspullen. “Je vindt het niet erg dat ik je aanraak, toch?” vraag ik voor de zekerheid. “Nee hoor! Vrouwen winden me niet op en als je me wilt scheren, zal je me ook moeten aanraken.” Ik zeep haar kut in en begin haar voorzichtig te scheren. Langzaam maar zeker wordt haar kut nu pas echt goed zichtbaar. Ze zit lekker wijdbeens voor me. Ik bekijk haar kut van heel dichtbij. Haar binnenste schaamlippen zijn vrij groot en hangen uit haar buitenste, dat heb ik wel vaker gezien, maar echt mooi vind ik het niet. Dat neemt niet weg dat ik er toch weer behoorlijk nat van word om zo met die kut bezig te zijn. Tja, dat heb ik nu eenmaal ook met kutten. Ik spoel het scheerschuim weg, maar ik heb haar nog niet helemaal kaal.

Nog een beetje haar, precies aan weerskanten in de uitholling tussen haar kut en haar benen. Haar schaamlippen staan nu aardig open. Ze is tamelijk ruim, maar ze is ook nat en ik zie haar kittelaar al eigenwijs zijn kopje opsteken. “Mijn kut is nog nooit door een andere vrouw aangeraakt,” zegt ze zachtjes. “Ik wil niets met je doen wat je echt niet wilt,” zeg ik, “maar ik wil je best nog wat beter aanraken.” “Ohhh jaa,” zegt ze zachtjes kreunend. Ik spoel haar kut weer af en begin haar zachtjes te strelen. Met mijn wijsvinger en ringvinger trek ik haar schaamlippen verder open en ga er met mijn middelvinger in. Ze kreunt het uit en is nu ook zeiknat. Nu vinger ik haar dieper. Ze kneedt zelf haar tepels en ik zie dat ze met haar ogen dicht zit te genieten. Twee vingers diep in haar kut en met mijn duim masseer ik haar kittelaar. Het duurt maar heel even of ze komt kreunend en grommend klaar. Ik gun het haar van harte, maar meer nog dan hiervoor verlang ik naar Esmeralda, oh wat wil ik graag seks met haar, ik was er zo dichtbij vanmiddag. “Zo ben ik nog nooit klaargekomen,” fluistert Doortje. “Het is heerlijk, zoals jij het doet! Niet tegen de jongens zeggen hoor, die gaat dit niks aan.” “OK, het is ons geheim, maar ik hou ook van vrouwen,” zeg ik. “Ik vind het heel fijn om te doen en ben blij dat ik je als eerste vrouw heb mogen bevredigen.” Ze neemt mijn hoofd in haar handen en geeft me een zoen op mijn mond. “Wil je vannacht bij mij slapen?” vraagt ze. “Dat is ook wel zo verstandig, want in het logeerbed laten de mannen je nooit met rust en morgen kun je echt niet uitslapen.” Met dat laatste weet ik niet wat ze bedoelt, maar ik mag als slavin niet vragen wat er gaat komen. Ik zie wel. Ik wil best bij haar slapen, waarom niet?

Doortje doet een badjas aan, dan gaan we samen naar beneden, ik ben en blijf gewoon naakt. In de woonkamer ga ik hoerig met mijn benen wijd in een fauteuil zitten, terwijl Doortje een wijntje inschenkt voor mij en voor haarzelf. De jongste broer komt bij ons zitten en kan zijn ogen niet van mijn naakte lijf en vooral niet van mijn kut afhouden. “Je mag je lul wel uit je broek halen,” zegt Doortje tegen hem, “dat is veel relaxter als je naar haar kijkt.” Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Zijn jonge pik is weer stijf, hij trekt er langzaam aan, terwijl hij naar me kijkt. Ik vind het natuurlijk wel een heel geil gezicht. Ik vinger me ook graag terwijl ik naar pornofilms kijk, waarin jongens zich aftrekken, ook al is dat vaak homo-porno. “Is je lul schoon?” vraag ik hem. “Ehh… eh… ja,” stamelt hij. “Ik weet iets veel lekkerders dan trekken,” zeg ik. Daarop ga ik op mijn knieën voor hem zitten, pak zijn pik beet en na een paar rukjes neem ik ‘m in mijn mond. Ik proef meteen volop voorvocht en pijp hem stevig door. Ondertussen speel ik met zijn jonge behaarde ballen en het duurt maar even of hij komt heftig kreunend klaar in mijn mond. Ik slik zijn sperma door. Hij zit zwaar na te hijgen. Ik ga weer met mijn benen wijd in mijn stoel zitten. Doortje geeft me een goedkeurende knipoog. “Zo kun je veel rustiger naar me kijken,” zeg ik tegen hem.

“Hé kutje, je kunt die jonge pik wel lekkerder vinden, maar wij zijn nog niet klaar, hè?” Wat een subtiele manier om een vrouw aan te spreken. De drie broers willen minstens nog een keer neuken, vanavond. Direct hebben ze hun lullen weer uit hun broek. Ik ga op mijn knieën en begin ze opnieuw stijf te maken, met mijn handen en met mijn mond. Het duurt niet lang, of ik heb ze alle drie helemaal stijf, klaar om te neuken. Drie tegelijk? Ze hebben zo hun voorkeuren en dat weten ze van elkaar. De oudste, met de grootste pik, gaat op zijn rug liggen. Doortje doet hem weer een condoom om, dan ga ik dwars over hem heen zitten en laat mijn kut langzaam over zijn paal zakken. Hij kreunt, omdat hij niet gewend is aan zo’n strak kutje. Doortje helpt me op en neer te wippen op zijn pik. Ik weet al wat er komt. Ik moet voorover buigen, dan komt ‘broer twee’ achter me. Doortje doet ook een condoom om zijn pik. Ik lig met mijn tieten vrijwel op de borst van de oudste, dan voel ik een eikel tegen mijn sterretje. Hij dringt bij me binnen, nu kreun ik ook. De twee pikken tegelijk trekken me bijna van onderen uit elkaar. Het doet pijn, maar het is ook geil, die twee pikken tegelijk in me. Ze hebben dit meer gedaan, want ze stoten precies om de beurt in me: kut-kont-kut-kont… aahhh, dit is wel geil en gaaf. Nummer drie staat langzaam aan zijn pik te trekken. Het is duidelijk dat hij ook mee wil doen, ik neem hem in mijn mond. Hij pakt mijn hoofd beet en neukt me tot diep in mijn keel, maar daar heb ik geen moeite mee. De mannen kreunen om de beurt. De jongste broer en Doortje kijken toe. Ik zie hoe zij de lul van die jongste broer in haar hand neemt en hem aftrekt. Zo neuk ik lekker door, met drie pikken tegelijk, al mijn gaatjes zijn gevuld en ik voel me weer een fantastische, trotse slet. De mannen kreunen. ‘Broer twee’, die me anaal neemt, houdt het niet meer uit en komt als eerste in me klaar. Meteen erna komt ‘broer drie’, hij spuit mijn mond vol met warm, zilt sperma. Ik slik alles door. ‘Broer twee’ haalt langzaam zijn pik uit mijn kontje. Nu pakt de oudste me stevig in mijn taille en neukt uit alle macht van onderen in mijn kut. Ik beweeg nauwelijks, hij is sterk en stoot zijn pik zo diep in me. Als hij zo even doorgaat, kom ik klaar op zijn pik. Nee hoor: met een brul komt hij ook klaar en spuit zijn condoom vol. “Godverdomme, wat heb jij een lekkere kut,” zegt hij gemeend.

We zitten nog even lekker schaamteloos bij elkaar, ik naakt, de vier broers met hun pikken open en bloot, Doortje is nog steeds in haar badjas. De oudste broer trekt de ceintuur los, waardoor zij ook in haar blootje zit. De mannen nemen nog een biertje, Doortje en ik een wijntje. Vooral de jongste kan zijn ogen echt niet van me af houden. Denkt hij nog steeds dat ik Conny ben? Geen van de vier heeft in de gaten dat de kut van Doortje weer mooi kaal is, ze letten alleen op mij. “De vorige keer hadden we die Poolse hoer hier,” zegt de oudste, “hoe heet ze ook weer?” “Tanya,” zeg ik. “Ja, die! Die kon ook wel veel hebben. Tot nu toe doe je het goed, ik ben benieuwd hoe je je morgen houdt.” Dat houdt wat mij betreft een belofte in: nog veel meer neuken! We maken het niet te laat. Ik ga met Doortje mee naar haar slaapkamer. Ze heeft een tweepersoonsbed. “Ik slaap altijd naakt,” vertrouwt ze me toe. “Ik ook,” zeg ik. “Soms komt een van mijn broers ’s nachts bij me om te neuken en dan is het wel zo handig als ik al naakt ben. Ik vind het trouwens ook best lekker.” Samen kruipen we naakt onder haar dekbed. “Het was heel fijn, wat je straks met mij deed,” zegt ze. Ik wist gewoon dat ze er op terug zou komen. “Ik heb nog nooit iets met een andere vrouw gedaan, maar ik zie het wel vaak, als we porno kijken. Eigenlijk ben ik er ook wel nieuwsgierig naar.” “Ik heb ook nog niet zo vaak met een vrouw seks gehad, maar ik vind het wel heel erg lekker,” zeg ik eerlijk. “Mag ik jou voelen?” vraagt ze. Uiteraard mag dat. Even streelt ze mijn tieten. Haar handen glijden over mijn buik, recht naar mijn kut. Ik doe mijn benen wijd, zodat ze er goed bij kan. Direct begint ze mijn kut te strelen en al gauw gaat er een vinger in. Tja, daar word ik wel meteen flink nat van, wie het ook bij me doet. Ze vingert me dieper en komt nu met twee handen aan mijn kut. Ze ligt met haar hoofd op mijn buik, het dekbed terug geslagen. Tegelijk gaat ze met twee vingers diep in mijn kut, met haar andere hand stimuleert ze mijn klit. Ah, dit is lekker. Ik doe mijn ogen dicht en ik kan alleen maar aan Esmeralda denken, dat het háár vingers zijn die nu mijn kut zo lekker verwennen. Het duurt maar even of ik kom heftig klaar, voor het eerst, sinds ik hier ben, maar mijn geheime gedachten hebben me wel flink geholpen. Doortje vond het heerlijk om me zo te verwennen. “Beffen jouw broers je kut ook vaak?” vraag ik. “Nee joh, dat doen ze echt niet, die willen alleen neuken en gepijpt worden. Ik vinger mezelf wel vaak klaar, maar ze gaan echt mijn kut niet likken.” “Ga jij eens lekker ontspannen met je benen wijd liggen,” zeg ik. Vol verwachting kijkt ze me aan en doet wat ik zeg. Ik ga tussen haar benen liggen, speel even met haar tieten, haar vreemdsoortige tepels zijn wel hard. “Wat ga je doen?” vraagt ze. Dat lijkt me duidelijk: “Dat wat je broers verdommen en elke vrouw verdient.” Dan glij ik naar beneden. Haar pas geschoren kut ruikt nog fris. Ik geef eerst kusjes op haar schaamlippen, trek ze zachtjes open en laat mijn tong er tussen glijden.

Haar kut smaakt best lekker. Ik hoor haar al diep zuchten. Ik lik langzaam door heel haar kut en masseer dan haar klit met mijn tong. Die staat al lekker hard, ze kreunt het uit. Ze is kletsnat, ik lik al haar geil op en neuk haar zachtjes met mijn tong. Ze ligt al zwaar te ademen en te kreunen. Nu ga ik vol in de aanval op haar klit en steek tegelijk twee vingers diep in haar kut. Het duurt maar heel even of ze komt heftig kreunend en kronkelend klaar op mijn tong en mijn vingers. Ik ga weer op haar liggen, terwijl ze nog wat stuipjes heeft van haar orgasme. Ze slaat haar armen om me heen en bedankt me uitvoerig dat ik dit heb willen doen voor haar. “Je vergeet één ding,” fluister ik, “ik vind het ook heerlijk om een geile kut te likken.” “Dit is heel bijzonder, zo ben ik nog maar zelden klaar gemaakt en jij bent de eerste vrouw die het bij me doet.” Ze ligt na te genieten en voelt nu zelf haar kut. “Jij bent goed voor mij, ik zal goed zijn voor jou,” zegt ze, met waterige ogen. Ik snap niet wat ze precies bedoelt, maar dat komt vanzelf. Uiteindelijk vallen we naakt in elkaars armen in slaap. In elk geval ben ik één keer klaargekomen.

Ergens midden in de nacht ben ik even wakker. Ik slaap vaak in een ‘vreemd bed’, dat gaat me meestal prima af. Doortje ligt met haar rug naar me toe. Ik twijfel of ze ook wakker is. Haar ademhaling zegt me dat ze knap geil is. Ik luister goed en hoor, onder het dekbed, haar kut soppen, ze ligt zich te vingeren, misschien wel in haar slaap. Kom, ik help haar een handje, letterlijk. Ik ga met mijn hand tussen haar billen. Gewillig doet ze haar benen verder van elkaar. Ik kom van onder af bij haar kut en laat er twee vingers in glijden. Ze is echt zeiknat. Ik neuk haar met mijn vingers, zelf speelt ze met haar klit. Nog steeds half dromend komt ze ineens keihard klaar en schrikt wakker. Ze schrikt van mij en gaat overeind zitten. Ik kan net op tijd mijn hand wegtrekken. Ze kijkt me aan alsof ik een geestverschijning ben. “Oh, jij bent het,” fluistert ze. Tja, wie anders? “Jeemig wat was dat lekker, ik droomde… ik weet niet precies wat.” “Je lag in elk geval heel geil te dromen, want je lag je te vingeren,” fluister ik.

Tot mijn verbazing geeft ze me een zoen. “Dank je wel. Jij hebt gisteren een gevoel in me los gemaakt, dat ik heel lang heb weggedrukt.” “O?” “Als meisje van elf, twaalf, heb ik een aantal keren heerlijk liggen vrijen met Mariëlle, mijn liefste vriendinnetje, tot en met likken en vingeren. Toen ik twaalf was, begonnen mijn broers me te neuken en is het opgehouden. Daarna heb ik nooit meer iets met een andere meid gedaan, tot nu toe. Ik laat me niet langer tegenhouden. Ik wil het vaker met een lekkere meid doen en ik wil ook neuken met andere mannen. Mijn broers hebben mijn seksleven al veel te lang gedomineerd.” We zijn nu klaar wakker. Ik streel haar gezicht en zij mijn tieten, we zitten allebei rechtop. “Als ik je zo beluister, kan ik je alleen maar groot gelijk geven. Laat die mannen zelf een vriendin zoeken of desnoods pakken ze af en toe een hoer, maar ze kunnen niet van je eisen dat je je alleen door hen laat neuken.” “Jij begrijpt me, dat vind ik heel lief van je. En nu gauw weer slapen, morgen wordt het vooral voor jou een drukke dag.” We gaan liggen. “Mag ik je voelen?” vraagt ze. Van mij wel. Dan schuift ze haar hand tussen mijn dijen en drukt die op mijn kut. Ze voelt dat ik nu ook behoorlijk nat ben. “Zo’n lekker kutje,” zegt ze, maar verder doet ze niks. Even later slapen we weer. “Sofie, hoogste tijd,” zegt Doortje als ze me wakker maakt. “Ik ben al gedoucht, ga jij je gang maar.” Langzaam kom ik bij mijn positieven. Ik denk na over wat er vannacht is gebeurd. Dus die lekkere broers neuken haar al een jaar of twaalf of zo en als ik het goed begrijp, mag ze het niet met andere mannen doen. Stelletje losers. Loom sta ik op en ga de douche in. Hmmm, lekker badschuim heeft ze. Ik weet niet wat ze met me van plan zijn en zeker zo vroeg niet, het is pas net acht uur geweest. Als ik me heb afgedroogd, staat Doortje in haar slaapkamer. “Je hoeft nu niet naakt te zijn,” zegt ze, “de mannen willen dat je dit aan doet.” Ze geeft me iets van kleding, ik bekijk het en begrijp er echt niks van. Het is een wit, simpel zomerjurkje met wat bloemetjes en pof mouwtjes en zo, stijl 1968 of zoiets. Waar is dit nou goed voor? “Behalve je schoenen heb je dan verder niks aan.” Raar! Ik gooi het stofje over mijn hoofd, ik loop echt voor gek, hierin. Zo meteen laten ze me nog staartjes in mijn haar doen of zo. Gelukkig heb ik mijn geile rode hoerenpumps nog. Samen gaan we naar beneden, we ontbijten in de keuken. De mannen zijn heel weinig spraakzaam. Met z’n mond vol zegt de oudste op een gegeven moment, “ik had je vannacht nog wel een keer willen naaien, maar je lag niet in het logeerbed.” Ik zeg niks, hij zoekt het maar uit, blijkbaar wilde hij me niet neuken in het bed van zijn zus, want dat had hij ook kunnen bedenken dat ik daar lag. Ik zit nog aan de koffie, als de oudste opstaat en zegt, “kom, we gaan weg.” Ik blijf demonstratief zitten en drink eerst mijn koffie op. “Kom op kut, je bent als slavin ingehuurd, dus je moet gehoorzamen.” OK, OK. Hij spreekt me nu gewoon aan met ‘kut’, omdat hij niet meer gelooft dat ik Sofie heet. Alleen de twee oudste broers nemen me mee in de auto. Ik zit alleen achterin. Er wordt niks gezegd. Ik weet niet waar ik ben, maar ik probeer te volgen waar we heen rijden. Verhip, ze rijden richting stad. Míjn stad. We rijden door buitenwijken waar ik nog nooit ben geweest en dan ineens herken ik iets. Hier is het grote stadspark, waar Conny en ik met Michel en Alex hebben geneukt. De auto stopt aan de rand van het park. Ik moet mee uitstappen. En nu?

Ik krijg een opdracht: “Je loopt het park in, wij blijven een eindje achter je. Die kant op en als je fout loopt, roepen we wel. Dan kom je bij een picknicktafel. Als het goed is, zit daar een man. Je gaat naar hem toe, doet je jurk uit en biedt je aan voor seks, hij mag alles met je doen. Daarna zie je het verder wel.” Stiekem vind ik het best spannend. Ik begin te lopen. De wind waait onder mijn lichte jurkje, maar er is nog niemand die ziet dat ik er helemaal niks onder draag. Wat staat me te wachten? Die kick maakt me geil, ik voel dat mijn kut al nat wordt. “Hé kut, hier naar links!” roept de oudste. Midden in het park is het stil, op wat vrolijk fluitende vogeltjes na. Ik zie inderdaad die grote picknicktafel. Er zit een man in een regenjas. Het zou best eens kunnen dat het dezelfde tafel is, waarop ik al eerder ben geneukt. Ik loop op de man af. Hij is een eind in de vijftig en ziet er slecht verzorgd uit. Als hij die regenjas uitdoet, kan hij ‘m rechtop in een hoek parkeren, zo goor is die. Hij staat op en steekt zijn hand uit. “Ik ben Henk Jan,” zegt hij. Ik stel me voor als Sofie, wat anders? Ik doe zoals me is gezegd en trek in één beweging dat stomme jurkje uit en sta naakt voor hem. “Allemachtig, wat ben je mooi,” zegt hij zacht en streelt zachtjes mijn tieten. “Dank je wel,” zeg ik, “je mag alles met me doen, maar wel met condoom.” Hij glimlacht en eigenlijk lijkt het me gewoon een heel lieve man, die het blijkbaar slecht heeft getroffen, of het is wel een heel goede acteur. Hij streelt mijn schouders en mijn gezicht, dan weer mijn tieten. Zijn handen gaan over mijn buik, heel lief streelt hij mijn kut. Hij ruikt naar goedkope zeep, maar hij is wel schoon. “Ben je net goed gewassen?” fluister ik. “Ja…,” zegt hij een beetje verbaasd. “Je pik ook?” “Ja…” “Je lijkt me een lieve man, ik wil je wel pijpen zonder.” “Oh schatje toch…,” zegt hij zacht en ik zie zijn ogen glanzen. Wat heeft hij zoal mee gemaakt? Ik streel zijn lul door zijn vuile broek. Ik maak de broek los, ga er met mijn hand in en pak zijn lul beet. Hij reageert direct en krijgt een stijve, zodra ik ‘m aanraak. Ik haal ‘m eruit en hij heeft een flinke paal. “Ik wil zo graag je kutje likken,” zegt hij. “Ik zal je eerst bewijzen dat ik geen fabeltjes vertel,” zeg ik.

Meteen ga ik op mijn knieën voor hem en neem zijn keiharde pik in mijn mond. Hij kreunt het uit, ik voel zijn flinke ballen. Ik schat zijn pik wel op twintig cm en die laat ik lekker over mijn tong tot diep in mijn keel glijden. Mijn kut is nu echt drijfnat. “Ik wil nog niet komen,” zegt hij zacht. Hij trekt me even overeind. Ik ga op de rand van de tafel zitten en doe mijn benen wijd voor hem. Hij voelt mijn natte kut en maakt weer kreunende geluidjes, maar hij is lief in al zijn aanrakingen. “Lik me maar,” zeg ik en ga achterover op de tafel liggen. Hij gaat tussen mijn benen en begint mijn kut eerst zacht te kussen en dan langzaam te likken. Oh, dat doet-ie fijn. Hij verwent me echt lekker met zijn tong, speelt met mijn klit, gaat er mee in mijn neukgaatje. Ik ken maar één man die ook zo bedreven is in beffen… Gijsbert! Zachtjes kneedt hij ook mijn billen en streelt mijn anus, dan laat hij zijn middelvinger in mijn kut glijden, terwijl hij met zijn tong mijn klit verwent. Ohhhh, wat is dit lekker! Als hij nog even doorgaat, kom ik klaar. Ik lig heerlijk met mijn ogen dicht te genieten, lekker naakt, op een tafel in de ochtendzon, ik hoor de vogeltjes en voel een heerlijke tong en een vinger in mijn kut. Hoe goed kun je het hebben als slet? Oh, Henk Jan weet echt hoe je een kut behandelt, hij vingert me nu heel lekker en zuigt zachtjes op mijn klit. Met een schok en een gilletje kom ik klaar, hij gaat nog lekker door, ik kronkel helemaal van puur geil genot. Jeee, wat is dit goed! Dan laat hij me los, ik kom bij. “Neuk me, Henk Jan,” fluister ik. Ik kijk hem aan en zie echt tranen in zijn ogen. “Dit is zo fijn, Sofie, ik doe dit zo graag, maar ik krijg het zo weinig.” “Dank je wel,” zeg ik, “je hebt me heerlijk laten komen.” Ik glij weer even van de tafel, neem zijn lul in mijn mond en pijp ‘m weer helemaal stijf. Ik zie nu pas dat de twee broers bij ons staan. Het kan me niet schelen. Ze hebben een doosje condooms neergezet. Henk Jan pakt er eentje, ik neem ‘m aan en rol ‘m over zijn heerlijke pik. Ik ga weer wijdbeens op tafel liggen. Zijn eikel dringt mijn kut binnen. In een paar stoten zit hij best lekker diep in me en begint me te neuken. Het is heerlijk, oh, wat hou ik hiervan. Ook onder het neuken is hij lief en zacht voor me, ik lig te genieten, ook omdat ik hem zo kan laten genieten.

Hij stoot even lekker door, begint dan diep te kreunen en veel te snel naar mijn zin spuit hij zijn condoom vol, diep in mijn kut. “Hé ouwe, ben je klaar? Nou willen wij ook wel eens, ja?” klinkt het keihard. Verrek, ik heb helemaal niet in de gaten gehad dat er nog wat andere mannen bij zijn gekomen. Net voordat Henk Jan zijn pik uit me wil trekken, fluister ik tegen hem, “blijf

nog even bij me, alsjeblieft.” Hij geeft me gauw een zoen op mijn mond. Wat een lieve man. Meteen krijg ik de pik van een of ander figuur aan de zelfkant van de samenleving in mijn kut. Hij neukt me vrij ruw, maar ik kan ‘m goed hebben. Al na een paar minuten spuit hij zijn condoom vol. “Aaaaaahhhh… er gaat toch niks boven een echte kut,” zegt hij. Ik neem aan dat hij bedoelt dat hij meestal niet verder komt dan zijn eigen hand. Meteen word ik door nog zo’n vent geneukt, ze lijken me daklozen, drugsverslaafden en zo. Hij is amper klaar of ik krijg alweer een andere pik in me. Waar komen die idioten toch vandaan? Terwijl ze me neuken en naar mijn tieten graaien, zit Henk Jan op de bank naast me en houdt mijn hand vast. Terwijl die derde nog bezig is, zie ik twee mannen aankomen waar ik niet echt zin in heb, Hell’s Angels of zoiets, een ontzettend dikke met een bierbuik en een kale kop en een andere kale met veel tatoeages. “Van wie is die kut?’ vraagt de dikke. “Van mij!” zeg ik direct. Hij kijkt me aan, alsof hij verbaasd is dat ik ook kan praten. “Ik vroeg jou niks.” “Ik geef je wel antwoord.” “Niet zo brutaal, slet!” Hij wil me een mep verkopen, maar nu komt ‘oudste broer’ in het geweer. “Rustig aan mannen! Als je wilt mag je haar naaien, maar ze hoort bij ons.”

De dikke zegt niks, maar begint zijn broek los te maken. “Pijpen!” zegt hij. “Nee, alleen neuken,” zeg ik. Weer staat zijn kop op onweer. Hij irriteert me mateloos. Ik zie nu ook op de rug van hun afgeknipte spijkerjasjes de naam van een andere motorclub, dus de naam Hell’s Angels kan ik maar beter niet gebruiken. Ik lig geduldig met mijn benen wijd te wachten tot meneer zijn pik stijf heeft, maar het wil nog niet erg lukken. Zien kan ik ‘m niet, zijn lul, want zijn grote buik hangt ervoor. “Ga jij maar eerst,” zegt hij tegen zijn maat, die al wel een stijve heeft. De man doet een condoom om zijn pik en steekt ‘m er bij mij in. Alweer eentje die alleen voor zijn eigen plezier neukt. Hij bonkt maar een eind weg, ik vind er niks aan en het lijkt hem ook niet te interesseren wat ik vind. Hij komt klaar en zegt dan alleen, “strakke spleet, Jock.” Jock, die waarschijnlijk gewoon Jos heet, grijnst en heeft zijn pik nu ook stijf. Met moeite komt hij in mijn kut, zijn bierbuik ontneemt me nog steeds het zicht. Hij heeft een flinke lul voel ik, maar door die buik kan hij hooguit tot de helft in me komen. Hij haalt zijn pik wat heen en weer en komt even later grommend klaar. “Goeie kut, ik zou je mee moeten kunnen nemen naar ons clubhuis, daar hebben we altijd behoefte aan lekkere sletjes.” Geen haar op mijn hoofd, dat wil ik niet. “Wat moet die kut kosten?” “Daar ga ik niet over en ze is al verkocht, via een slavinnenveiling,” zegt oudste broer. Daar heeft hij nog nooit van gehoord. Gelukkig bergt hij zijn pik op en ze gaan weg. Pffff! Ik vraag me af hoe die twee weten dat ik hier lig. Trouwens, hoe komen al die anderen hier? Even is het stil. Er staan nog een paar mannen die ‘erop’ willen, maar na dat incident aarzelen ze. “Waar woon je?” vraag ik zacht aan Henk Jan. “Leger des Heils,” fluistert hij. Er zit een enorm verhaal aan die man vast, ik voel het gewoon, een triest verhaal. Ik ben blij en trots dat ik ‘m vandaag een beetje plezier heb kunnen geven. Na een beetje aandrang neuken ook die twee wachtende mannen me. Ze bakken er niks van, maar ze komen wel in me klaar. Tijd om te gaan, voordat die nep-Hell’s Angels terugkomen en dan met een hele club. Ik doe mijn soepjurkje weer aan. “Dank je wel,” zegt Henk Jan nogmaals, “misschien zie ik je nog eens.” “Ja, misschien,” zeg ik en loop dan met de broers mee naar de auto. We rijden terug naar de boerderij.

Het bed uit de peeskamer staat nu midden op de binnenplaats. “Het is mooi weer, dus vanmiddag hebben we een buitenfeestje,” zegt de oudste grijnzend. Doortje is blij me terug te zien. “Wil je even douchen?” vraagt ze. Goed plan, ze neemt me mee naar haar kamer en badkamer. Ze kan haar ogen slecht van me afhouden, maar we hebben nu even geen seks. Ik was mijn kut goed schoon, Doortje heeft een vagina douche met ontsmettingsmiddel voor me, voor de zekerheid. “Was het erg?” vraagt ze. Ik doe verslag van wat er is gebeurd. Ze wil niet vertellen hoe oudste broer dit soort volk kent, van Henk Jan heeft ze nog nooit gehoord. We hebben nu ‘pauze’, om even een broodje te eten, koffie te drinken en zo. Wat er daarna komt, weet ik niet precies, maar gezien dat bed zal het wel nog veel meer neuken worden. Even zit ik alleen met de jongste broer, die van, pakweg, zeventien. Hij kan zijn ogen nog steeds niet van mijn naakte lijf houden, maar dat vind ik niet erg. “Vertel eens over Conny,” zeg ik, “wat weet je van haar?” Hij kijkt me verschrikt aan. “Jij bent Conny niet, dat weet ik nu wel,” zegt hij. “Sorry dat ik me gisteren vergiste en je direct wilde neuken.” ‘Dat geeft niet, ik ben hier toch om te neuken?” Hij bloost zo waar. “Conny is een superlekker meisje, je lijkt zo sterk op haar. Jij bent ook heel lekker, maar Conny is volgens mij jonger dan ik zelf en dus kan ze ook niet op die veiling zijn geweest. Alle jongens op school geilen op haar en veel hebben haar ook al een keer geneukt, maar soms is ze kieskeurig. Ze schijnt het ooit met een heel hockeyteam gedaan te hebben, op één avond. Ik kan me alleen maar aftrekken op haar, ze wilde me niet.” “Hoezo, wildè?” vraag ik. “Ik ben van school getrapt en zit nu op werkend leren. Stom van me, eigenlijk was school best leuk. Ik heet trouwens gewoon Bas… en jij?” “Wat ik al zei, ik heet Sofie. Conny is mijn jongere zusje.” Nu krijgt hij een kop als een boei. “Niet zeggen dat ik zo geil op haar ben, hoor!” “Waarom niet? Ze is een slet, net als ik en ze vindt het maar wat lekker dat er zoveel jongens op haar geilen.” Hij weet zich nu even geen houding te geven en staart maar weer naar mijn blote tieten.

“Komen jullie even een broodje eten?” vraagt Doortje. In de woonkeuken heeft ze een schaal gesmeerde broodjes op tafel staan. Het blijft gek om hier naakt te zitten, terwijl de vier broers en Doortje gewoon aangekleed zijn. Nou ja, ik laat me graag zien, dus eigenlijk is het ook een beetje geil, mijn kut is steeds lekker vochtig, voel ik. Ik eet twee broodjes en drink koffie, de mannen zeggen bijzonder weinig. Doortje is echt een schat, zoals ze voor mij en de mannen zorgt, ik heb een beetje met haar te doen, met die dominante broers van haar steeds om haar heen. Het zijn rare verhoudingen, soms is ze duidelijk ‘de baas in huis’, dan behandelen ze haar weer alsof juist zij de slavin is. Als we klaar zijn met eten, neemt Doortje me mee naar de huiskamer, waar we gisteren ook zaten. “Ze willen dat je hier wacht, tot iedereen er is,” zegt ze. “Komen er veel neukers?” vraag ik langs mijn neus weg. Even weet ze niet wat ze moet zeggen. “Ehhhh… ja, je krijgt het flink te verduren vanmiddag, eerlijk gezegd. Ik zou willen dat het anders was, maar ik kan er niks aan doen. Hou er maar rekening mee dat je door veel mannen genomen zult worden.” “Het geeft niet,” zeg ik, “ik hou van neuken en ik heb al vaker een gangbang gedaan, al waren daar toen ook andere meiden beschikbaar.” “Ik mag niks zeggen,” fluistert ze, “mijn oudste broer regelt het allemaal, hij komt je straks hier halen.” Tot mijn stomme verbazing geeft ze me een zoen. “Jij bent zo lekker,” zegt ze zacht. Voordat ik nog wat kan zeggen, is ze de kamer uit. Ik zoek maar wat te lezen, ik vind een paar damesbladen, blijkbaar van Doortje. Ik hoor dat er auto’s stoppen, ik hoor wat stemmen, er is gelach, maar van hieruit kan ik de binnenplaats niet zien. Het wachten duurt lang, wel drie kwartier. Ineens komt de oudste de kamer in, hij heeft alleen een zwarte slip aan. Hij grijnst van oor tot oor. “Zo kut, je gaat eens flink genaaid worden,” zegt hij. Hij heeft een leren halsband en een ketting bij zich. De halsband moet ik om doen, hij klikt de ketting vast aan een ring aan de voorkant. “Meekomen, kut!” zegt hij, maar ik verzet me niet. Aan de ketting leidt hij me door het huis. Vanuit de keuken zie ik al een menigte naakte kerels op de binnenplaats staan.

Er gaat een enthousiast gejoel op, als hij me de binnenplaats op leidt. Ik vind het heerlijk dat al die geile mannen naar mijn naakte lijf kijken, ik voel dat mijn kut al weer aardig nat wordt, alleen al van die blikken. Oudste broer maant de groep tot stilte. “Dit is de kut waarvoor jullie zijn gekomen,” zegt hij. “Ze is pas achttien, wij weten intussen dat ze lekker strak is… hahaha! Vanmorgen is ze al door een man of acht genomen, maar ze kan er nog veel meer hebben. Jullie mogen haar vanmiddag naaien zoveel je wilt en kunt, in al haar gaatjes, tot niemand van jullie nog een stijve pik kan krijgen. We hebben een gros condooms in voorraad, ik hoop dat het genoeg is!” Er zijn wat mannen die schamper meelachen. Hij dwingt me op het bed en haakt dan de ketting los. Ik ben direct omringd door geile mannen, die me meteen overal beetpakken. Ik slaag erin te gaan liggen. De meeste mannen trekken met één hand aan hun pik en graaien met de andere naar mijn tieten en mijn kut. Een paar hebben al een keiharde stijve, ik zie dat ze condooms om hun pikken doen. Ik lig op mijn rug, met mijn schouders tegen wat kussens en met mijn benen wijd. Direct komt de eerste neuker tussen mijn benen en zonder verder voorspel of wat dan ook krijg ik zijn pik in mijn kut. Hij begint me direct te neuken. “Is het wat?” vragen er een paar. Onder het neuken zegt hij, “zo, dat is wel een strak kutje en ze is zeiknat, de slet.” Hij heeft een behoorlijke pik en stoot lekker diep in me. Ik hoef niks te zeggen, maar stiekem geniet ik hier van. Al heel gauw komt hij klaar in mijn kut en meteen gaat de volgende erop. Ik begin links en rechts aan pikken te voelen. Mannen klimmen half op het bed, ik krijg van links en van rechts pikken bij mijn gezicht en begin er lukraak wat aan te zuigen. Terwijl de een na de ander zijn pik in mijn kut steekt, pijp ik sommigen aardig door en een beetje tot mijn verbazing komt er al snel eentje klaar, hij spuit me in mijn gezicht.

De anderen lachen hem uit, omdat hij zo snel komt. Oh, al die stijve pikken, wat voel ik me een geile slet en wat geniet ik er stiekem van om het middelpunt van zoveel onbehouwen lust te zijn, al die mannen die zo op me geilen en hun pikken leeg spuiten in mijn kut. Het zijn er binnen een kwartier al zeven of acht en het gaat maar door. De een na de ander steekt zijn stijve in mijn kut, ik ervaar het als in een soort roes. Ik geniet wel van het neuken en pijpen, maar kom zelf niet klaar. Wacht eens… ik krijg ineens in de gaten dat ik niet de enige vrouw hier ben. Er zijn twee naakte meiden bij, die allebei vooral pikken stijf pijpen en trekken. De een is donkerblond, een beetje mollig met vrij grote tieten, niet zo mijn type. De andere is best een lekker wijf. Mooi figuur, kort donker haar, mooie B-cupjes, ik schat ze allebei midden twintig. Ze worden niet geneukt, maar terwijl ze de ene na de andere pik stijf pijpen, zie ik wel dat er ook mannen zijn die deze twee bij de kut grijpen en aan hun tieten zitten. Als dit een pornofilm zou zijn, dan zouden die meiden dus ‘fluffers’ zijn, volgens Sheila. De broers zelf doen even vrolijk mee, de nummers twee en drie neuken me ook opnieuw. Ik ben de tel al gauw kwijt, over hoeveel pikken ik in me heb gehad. Ik kom er zo niet op klaar, maar ik ben wel steeds geil en flink nat. Ergens voel ik me trots dat zoveel mannen op me geilen en me willen neuken. Ah, daar zie ik ook Doortje, die loopt ook naakt rond, maar doet verder niet mee. Ze is in de weer met wat drankjes en wat zoutjes en zo. Ik ben duidelijk de attractie van dit feestje, of tenminste mijn kut. Ik heb inmiddels wel een man of twintig over me heen gehad, de twee meiden pijpen niet meer. Iedereen wacht geduldig op zijn beurt om zijn pik in me te steken. De meeste kneden ook mijn tieten, sommige kijken me aan als ze me neuken, de meesten zien me alleen maar als neukvlees. Nummer zoveel, trekt zijn slapper wordende pik uit me, ik zie zijn sperma in het condoom hangen en nu is er niet direct een volgende die me wil neuken. Ik realiseer me ook ineens dat oudste broer toch echt zei dat ze in al mijn gaatjes mochten, maar geen een heeft me tot nu toe anaal genomen en maar twee hebben me in mijn mond of in mijn gezicht gespoten. De meiden lijken elkaar goed te kennen. Ik zie ze even met elkaar kletsen. De knapste gaat even naar binnen, Doortje ben ik ook even kwijt. De mannen drinken een biertje en kletsen wat, ik zie al hun slappe pikken, die ik net allemaal in mijn kut heb gevoeld. Ik denk dat ik ze vrijwel allemaal wel heb gehad.

De donkerblonde meid met de grote tieten komt even bij me. Ze stelt zich voor als Ingrid. Het is een wat raar gesprek, maar ze heeft wel respect voor me, dat ik zo snel, zoveel pikken na elkaar in mijn kut kon hebben. Ze zegt dat ze ook niet vies is van lekker neuken en dat haar vriend en zij elkaar vrij laten om vreemd te gaan. Haar vriend blijkt één van de, pakweg, twintig neukers. Oudste broer komt er ook even bij. Hij knijpt Ingrid even in haar linkertiet, ze laat hem rustig zijn gang gaan. “Deze lekkere jongen mag er af en toe ook bij mij op, hè Kees?” zegt ze. Hij weet zich even geen houding te geven, want nu weet ik onbedoeld toch zijn naam, al was ik er niet echt nieuwsgierig naar. “Je mag wel even pauze nemen, voordat er weer geneukt moet worden,” zegt hij. Ik wil wel even naar het toilet, even plassen en mijn kut heeft het flink te verduren gehad, dus een beetje desinfecterend glijmiddel kan ook geen kwaad. Ik weet van Doortje dat het daar staat. Veel mannen staan al weer aan hun lullen te voelen als ze me zien opstaan en weglopen, ze kunnen hun ogen niet van me afhouden, ik voel weer hoe mijn tieten dansen als ik zo op mijn rode hoerenpumps naar binnen loop.

Ik ga even wijdbeens op het toilet zitten. Ik plas een beetje en pak dan de grote pot met glijmiddel. Als ik zo rustig mijn kut zit te verzorgen, valt me iets op. Er is een open verbinding tussen de toiletruimte en de ruimte ernaast, of erachter. Daar hoor ik duidelijk twee mensen met elkaar vrijen. Zachtjes kreunen, af en toe smakgeluidjes en zacht ‘oh’ en ‘ah’. Ik hou me even stil. Verhip, hier wordt niet geneukt, ik meen duidelijk twee vrouwenstemmen te horen. In mijn ontzettende nieuwsgierigheid, die me ook wel eens in de problemen heeft gebracht, wil ik het mijne er van weten. Heel ingewikkeld is het niet…, Ingrid was net nog buiten, dit kunnen alleen Doortje en die mooie meid zijn. Geile Doortje, ze voegt de daad bij het woord en pakt een andere vrouw, blijkbaar. Ik spoel nog even niet door en maak zachtjes de deur open. Even kijken waar dat geluid nou vandaan komt. De deur van het washok staat op een kiertje. Ik kan ze zien staan, ze staan hevig te tongen en elkaar te betasten en op te geilen. De mooie meid staat met haar rug tegen de muur, ik zie dat Doortje haar bij haar kut grijpt en vingert. Ik wil zachtjes weg gaan, draai me om en stoot tegen de deur. “Au!” zeg ik onbedoeld. “Sofie?” vraagt Doortje meteen, ik heb mezelf ‘verraden’. “Oh Sofie, kom er even bij, alsjeblieft.” Huh? Ik ga de ruimte in, de mooie meid bloost, omdat ik ze heb betrapt. Ik weet niet wat ik moet zeggen. “Sofie… dit is Mariëlle, over wie ik je heb verteld.” Het kwartje valt direct, haar allerliefste jeugdvriendin, met wie ze als heel jong meisje al seksueel heeft geëxperimenteerd. Mariëlle heeft nu echt een rooie kop, maar ze geeft me een zacht handje. “We hebben net afgesproken, dat we doorgaan met vrijen met elkaar, zoals we dat lang geleden ooit hebben gedaan en dat heb ik aan jou te danken.” Ik kijk naar het naakte lijf van Mariëlle en tegelijk bekijkt ze mij ook. Godsamme, ze is echt heel lekker, ik zou het ook best met haar willen doen, maar dat zeg ik maar even niet. “Vrij lekker verder,” zeg ik, “geniet van elkaar zoveel als je kunt en laat niemand je er nog vanaf houden.” Ik geef mooie Mariëlle mijn geilste knipoog. Onwillekeurig denk ik ook even aan Esmeralda. Waarschijnlijk wordt zij nu ook door een flink aantal mannen genaaid, in de halfronde glazen kamer van Jan Willem en Marie Louise. Stiekem zou ik haar daar best bezig willen zien, maar nog meer verlang ik er naar om net als Doortje en Mariëlle waanzinnig lekker met haar te vrijen.

“Hé kut, waar zit je? De mannen willen neuken!” roept Kees terwijl hij mijn kant op komt. Ik loop hem gauw tegemoet, om te voorkomen dat hij het prille, geile geluk van Doortje en Mariëlle verstoort. Doortje moet zelf maar aan haar broers duidelijk maken dat ze zich niet langer door hen laat beheersen. Het loopt niet zo’n vaart met de mannen die willen neuken, er staat niemand echt op me te wachten of zo. Jongste broer Bas komt bij me, zijn jonge pik staat helemaal stijf. Hij is toch best een beetje lief en verlegen. “Zou ik nog een keer seks met je mogen?” vraagt hij bescheiden. Dat klinkt al heel anders dan gisteren. “Natuurlijk,” zeg ik, “kom maar lekker hier met die stijve lul van je.” Ik pak zijn pik beet en trek er zachtjes aan. “Als je ‘m er zo meteen bij mij insteekt, doe je gewoon je ogen dicht en dan denk je dat ik Conny ben,” fluister ik in zijn oor. “Je mag ook in mijn kontje, dan maakt het niet zoveel uit, mijn kut is minder strak dan die van Conny.” Hij kijkt me verwonderd aan: “Echt? Ik vind jou al zo lekker strak.” Ik zeg niks, ga op mijn knieën en neem zijn pik even in mijn mond. Ik pijp hem even, dan ga ik weer met mijn benen wijd op het bed liggen. Hij doet nu netjes een condoom om en komt op me, ik begeleid zijn stijve in mijn kut, die door het glijmiddel nu wel heel glad is. Hij kreunt zachtjes als hij helemaal in me komt. “Voor zo’n jonge vent, heb je best een lekkere lul,” zeg ik, “meestal neuk ik mannen die veel ouder zijn dan jij.” Hij weet zich nog steeds geen raad met een meisje dat zo vrij over seks praat. Na even stoten vraagt hij zacht, “mag ik ook echt in je kontje?” Ik geef hem een goedkeurend knikje. Hij trekt zijn lul eruit en drukt zijn eikel langzaam in mijn anus. Daar ben ik intussen best wat gewend, ik kan hem prima hebben. Hij neukt zichzelf klaar in me en spuit diep in mijn kontje zijn condoom vol. Hij streelt mijn tieten even en zegt heel eerlijk, “wat ben jij een ontzettend lekkere en schaamteloze meid. De vorige keer, bij die Poolse, mocht ik bijna niks doen.” Hm, dat valt me tegen van Tanya, de beroepshoer.

Er is één vent met een baardje, die viel me straks al op. Hij heeft me geneukt, te midden van al die andere. Ik vind zijn pik erg lekker, hij bracht me straks het dichtste bij een heus orgasme. Ik kijk even rond, zie hem staan en weet zijn blik te vangen. Ik wenk hem en hij komt op me af. Ik kijk naar zijn lul, want ik kan het gewoon niet laten. Meteen pak ik zijn pik beet als hij bij me komt. “Hé… ik ben Henry,” zegt hij. “Ik ben Sofie, mag ik nog een keer van jouw pik genieten?” Hij is blijkbaar overbluft door zoveel schaamteloze geilheid. Ik gebaar hem op het bed te gaan liggen. Ik ga over hem heen, even grijpt hij mijn tieten. Dan glij ik naar beneden. Ik stroop zijn voorhuid terug, begin zijn eikel te likken en neem zijn pik geleidelijk dieper in mijn mond. In mijn mond voel ik hem volledig stijf worden. Zijn pik is niet eens super groot, twintig centimeter of zo, maar ik vind ‘m gewoon heel lekker en daarbij heeft hij ‘m ook helemaal kaal geschoren. Ik lik langs zijn paal naar beneden en lik zijn kale zak, zijn ballen hebben veel ruimte om te bewegen en toch zijn ze groot en vrij zwaar. Ik hoor hem kreunen als ik aan zijn pik trek en één voor één zijn ballen in mijn mond zuig, ik kan ze er net in hebben. Mijn kut is alweer kletsnat, voel ik.
Nu is het mijn beurt om te genieten. Ik doe hem een condoom om zijn stijve paal en ga wijdbeens op mijn knieën op hem zitten. Hij kijkt tussen mijn benen en ziet en voelt hoe ik zijn pik langzaam in mijn kut laat glijden. Met twee stoten heb ik ‘m helemaal in me. Hij vult me lekker op, maar zijn eikel raakt net niet mijn baarmoeder. Langzaam haal ik zijn pik heen en weer in me, hij speelt zachtjes met mijn harde tepels. Ik begin op zijn pik te rijden, ohhhh, wat is het toch lekker om zo te neuken, zo, met meer aandacht en concentratie is het veel fijner dan al die snelle neukers van daar straks, die alleen hun ballen in me wilden legen. Ik leun steeds verder achterover. Hij moet mijn tieten laten gaan, maar ik weet het zo te draaien dat ik bij elke stoot zijn eikel over mijn g-plekje heen en weer laat glijden.

Tegelijk masseer ik mijn klit, ik sluit mijn ogen en denk even aan niets anders dan die heerlijke pik in mijn kut. Na even lekker doorneuken en vingeren voel ik dat ik zo ga komen. Jaaaaa… dat heeft mijn kut nodig! Ik stoot met mijn heupen heen en weer over zijn pik en laat zijn eikel mijn gevoeligste plekje masseren. Mijn kut sopt van het geil vermengd met glijmiddel en ik speel met mijn harde klit zoals ik dat gewend ben te doen als ik me vinger. Er is geen houden aan… ik voel een vloedgolf van geil genot over me heen komen. Met een rauwe schreeuw kom ik klaar op die heerlijke pik, ik ben totaal de controle kwijt, ik sidder en beef, mijn lijf maakt spastische bewegingen en ik voel het geil uit mijn kut stromen. Ik blijf zijn eikel tegen mijn g-plekje drukken en zo blijf ik minutenlang in een heerlijke geile trance. Langzaam ebt mijn orgasme weg en kom ik ‘terug op aarde’. Er begint iemand te klappen, meteen volgen er meer. Ik kijk om me heen en zie een kring van naakte mannen om het bed staan die applaudisseren voor mijn orgasme. Ik voel me trots.

De pik van Henry is nog helemaal stijf en zit nog in mijn kut. “Zo, wat kun jij klaarkomen,” zegt hij. “Je hebt nog niet gespoten, hè?” vraag ik. Hij knikt van niet. Meteen trek ik zijn pik eruit, ik ga even van hem af, condoom eraf, ik neem zijn pik in mijn mond. Die smaakt wel naar rubber, maar hij heeft het verdient om lekker te spuiten. Terwijl ik hem lig te pijpen, voel ik alweer handen aan mijn kut en mijn kont. Ik laat ze begaan. Ik masseer zijn ballen weer en zuig hard op zijn pik. Dan begint hij te grommen en met een rauwe kreet spuit hij zijn warme zaad in mijn mond. Het is niet echt heel veel, ik slik het meteen door en zuig hard op zijn pik, maar er komt niks meer. Hij is daar straks natuurlijk ook al een keer in me gekomen. Hij trekt me even naar zich toe. Zijn baardje prikt tegen mijn gezicht. “Wat ben jij een superlekker sletje,” fluistert hij in mijn oor. “Dank je wel, dat vind ik een compliment,” zeg ik, “en wat heb jij een ontzettend lekkere pik, ik hoop dat je er veel meisjes van laat genieten.” Hij glimlacht alleen maar.
Ik ga van hem af, langzaam staat hij op. Om me heen staan diverse mannen met stijve pikken, er moet weer genaaid worden. Ik blijf voorover, dwars op het bed liggen. Ik krijg opnieuw een aantal pikken in mijn kut, maar nu nemen de mannen ook de gelegenheid me in mijn kontje te neuken. De één na de ander neukt zich klaar in me, zeker een man of acht. Ik vind het prima, ik heb heerlijk genoten. Als er geen pikken meer komen, sta ik op. Ik zie nu dat er ook mannen zijn die Ingrid en Mariëlle neuken. Ingrid laat het over zich heen komen, net als ik daarnet, maar geile Mariëlle geniet er zichtbaar van. Ik kijk rustig toe hoe ze door drie mannen na elkaar wordt genomen en op de derde pik komt ze lekker klaar. Langzaam loopt het feestje op zijn einde. Er zijn al mannen die zich beginnen aan te kleden. Ik loop even naar Mariëlle, die op een ligstoel even ligt uit te hijgen. “Lekker geneukt?” vraag ik. “Ja, maar jij ook! Ik zag je daarnet klaarkomen, jeemig wat was dat geil!” “En met Doortje?” Ze lacht… “dat was ook heerlijk, ze heeft het zo hard nodig, maar durfde het niet toe te geven. We hebben elkaar net eindelijk weer eens klaar gelikt.” “Eerst zei ze tegen mij ook dat ze niet op vrouwen viel, maar als bi-meid voel je zoiets toch, hè?” “Precies,” zegt ze, “ik ben blij dat we weer seks met elkaar hebben, nu kunnen we het weer vaker met elkaar doen. Vaak is het nog niet zo simpel om een lekkere meid in bed te krijgen. Mijn vriend en ik laten elkaar seksueel vrij, we neuken met wie we willen, maar komen altijd weer bij elkaar. Soms bestellen we een bisex-hoertje bij ons thuis, want ik heb ook gewoon behoefte aan een lekkere meid, op z’n tijd. Die mag hij dan natuurlijk ook neuken.” Even zegt ze niks, we kijken elkaar aan.

“Henry is mijn vriend,” zegt ze zacht. Nee toch! Dat kon ik niet weten! Dat is een lekker stel bij elkaar. “Kom een keer bij ons, ik vind je heel erg lekker en wil je beffen tot je gillend klaarkomt.” Ik zeg geen nee, ik vind haar ook heel lekker en die pik van haar vriend wil ik er best nog eens in hebben. Toch hou ik de boot een beetje af. “Laten we elkaar niks beloven dat er misschien niet van komt. Als het dan wel gebeurt, is het des te lekkerder.” We zitten even lekker naakt in de voorjaarszon en zwijgen, maar ik kan mijn ogen niet van haar af houden. Dat voelt ze en doet langzaam haar benen uit elkaar en laat me haar gave, kale kut zien, ze trekt met haar vingers zelfs even haar schaamlippen voor me open. Ik zie dat ze flink vochtig is. Wat zit ik nou te treuzelen? Ik wil haar, zij wil mij en haar geile vriend met zijn heerlijke pik mag me neuken, zo vaak als hij maar wil. “Hoe kom je aan die bisex-hoertjes?” vraag ik zacht. Al is er bijna niemand meer en bijna alle mannen al zijn aangekleed, praten we heel zacht. Ze bloost weer een beetje, mijn hemel, wat is ze lekker… “Er is een speciale escortservice hier in de stad, ‘Pure Pleasure’ heet die en zij hebben meisjes en jongens beschikbaar voor elke vorm van seks buiten het normale werk.” “Dat ken ik,” zeg ik, “dat bureau is van ene Chantal, ik heb kennis met haar gemaakt.” Mariëlle is verbaasd. Ik leg haar zonder in details te treden uit dat Chantal mij maar wat graag in dienst neemt. Ze lacht een verrukkelijke lach en zegt, “als jij je daar inschrijft, bestellen Henry en ik je bij ons thuis.” Wel een geil idee, eigenlijk. Henry komt er even bij en Mariëlle vertelt in het kort de situatie. “Doen!” zegt hij, “we willen allebei graag seks met je en zo ben je op afroep beschikbaar.” We nemen afscheid, Henry geeft me gewoon twee zoenen op mijn wangen, maar Mariëlle drukt me even tegen haar naakte lijf. “Ik ben enorm geil op je,” fluistert ze in mijn oor en geeft me drie zoenen. Dan gaan ze weg.

De broers en Doortje ruimen de binnenplaats op. Ze laten mij met rust. Ik zit nog even lekker in de langzaam ondergaande zon na te genieten en denk na over wat Mariëlle en Henry zeiden. Zou ik hoer moeten worden, bij Chantal? Wie weet waar ik allemaal terecht kom, met wie ik allemaal seks zou kunnen hebben. Hoe vertel ik dat aan mama? Maar ook: hoe gaat het verder met Esmeralda en mij, zou ze echt een relatie met me willen en opnieuw: hoe vertel ik dat aan mama? Over een maand of wat is ons eindexamen, ik besluit heel wijs dat ik dat na al die jaren op die vervelende school toch maar even ga halen, al is het niet zo vanzelfsprekend dat ik ga slagen. Even later zitten we opnieuw in de woonkeuken, ik opnieuw als enige naakt, maar niemand vindt dat nog raar. Doortje maakt eten voor ons, witte rijst met kip in een sausje, ik ken het van thuis. Gemengde sla erbij, gemakkelijk en lekker. De mannen zitten al geruime tijd aan het bier, Doortje en ik nemen weer een wit wijntje. Thuis voel ik me hier niet, maar het is wel al een soort van vertrouwd. Kees laat na het eten een flinke boer, ik zie Doortje afkeurend kijken. “Meekomen kut,” zegt hij tegen me, “de hele meute heeft je genaaid, behalve ik.” “Godverdomme, moet dat nou, heeft dat meisje niet genoeg gehad?” zegt Doortje geïrriteerd. “Hou je er buiten, doos. Ik wil haar gewoon nog een keer naaien.” Even kijk ik Doortje in haar ogen, ik zie dat ze met me te doen heeft, maar ach, ik kan het nog wel hebben, het is alleen niet lekker met een volle maag. Het bed staat net weer in het peeskamertje, hij duwt me er voorover op, ik doe mijn benen wijd. Zonder iets te zeggen haalt hij zijn lul uit zijn broek, ik voel hoe hij zijn eikel langs mijn schaamlippen haalt en zichzelf stijf trekt. Dan steekt hij zijn pik van achteren in mijn kut. Hij heeft best een grote, maar ik vind er niks aan bij hem. Gelukkig duurt het niet lang. Na een paar minuten hoor ik hem kreunen en voel hoe hij zijn zaad in me spuit. Hij zegt niks, doet zijn pik in zijn broek en loopt weg. Ik loop meteen naar het toilet, laat zijn zaad uit mijn kut lopen en smeer er weer een klodder desinfecterend glijmiddel in, voor de zekerheid.

Kees en de tweede broer brengen me al vroeg in de avond naar het kasteel, opnieuw gehuld in die zwarte cape. De twee mannen zetten me af voor de deur en zonder verder iets te zeggen stappen ze weer in hun auto en rijden weg. Boerenlullen! Thérèse is alleen, er is nog niemand. Mijn cape kan uit. We zoenen en knuffelen even uitgebreid en naakt in haar armen vertel ik wat ik zoal heb meegemaakt. “Henk Jan… ik denk dat ik weet wie je bedoelt,” zegt ze. “Zo’n lieve man, hij is failliet gegaan, omdat hij te goed van vertrouwen was. Hij deed ook iets financieels, ik weet niet precies wat. Oh God, wat erg, dat hij nu bij het Leger des Heils moet wonen, hij had het ooit zo goed. Ik denk dat Gijs hem ook wel kent, uit dat wereldje.” Dan gaat de bel. Marjolein wordt afgeleverd, Emile komt ook thuis. Ik zie Marjolein ook naakt, ze heeft wel wat blauwe en rode plekjes en striemen op haar billen en in haar taille. Ze is keihard aangepakt, maar heeft enorm genoten. “Ik ben drie keer klaargekomen,” bekent ze blozend. Emile geeft me een paar heerlijke zoenen en streelt me over mijn rug. “Het was lang niet zo spannend en lekker als de vorige gangbang, maar ik heb toch wel genoten,” zeg ik hem eerlijk. Thérèse maakt koffie voor ons. Ik zit vol verwachting, in de hoop Esmeralda opnieuw te zien. Ik informeer voorzichtig bij Emile en zoals ik al dacht: hij heeft haar een paar keer geneukt en vindt haar ook superlekker. Ik zeg verder niks, maar hij begrijpt meteen dat zij en ik elkaar al van iets anders kennen. Ik laat het maar even zo. Ah, daar is Chantal. Ze heeft de kleren van Marjolein bij zich, ze kleedt zich aan waar we bij zijn. Even kijk ik nog naar haar kut, voordat ze een slipje aan doet, ze geneert zich nu toch een beetje. Ik durf even niks tegen Chantal te zeggen, niet over vanmiddag, ik wil nog niet als hoer aan de gang, dat idee moet eerst even indalen. Daar is ook Gijs, verhip, zo vroeg al? Ik treuzel, het is nog geen tien uur, Esmeralda moet hier ook voor twaalf uur terug zijn. Gijs wil juist dat ik op een acceptabele tijd gewoon thuis ben en in mijn eigen bed slaap, niet zoals de vorige keer. Ik kleed me aan, Chantal en Marjolein vertrekken al. “Ik zal Esmeralda de groeten van je doen,” fluistert Thérèse in mijn oor als we afscheid nemen. Zij begrijpt me.

In de auto naar huis vertel ik Gijs in het kort wat me allemaal is overkomen. Hij kent de broers niet, maar weet vrijwel zeker wie Henk Jan is. Hij kende hem zijdelings, aardige man, is in zee gegaan met een verkeerde partij, hij is persoonlijk failliet verklaard. Zijn vrouw heeft hem verlaten, hij is echt alles kwijt, maar op zijn leeftijd is het niet simpel weer ergens aan de slag te kunnen, zeker niet na een faillissement en vanuit het Leger des Heils. “Heb je lekker met mama geneukt?” vraag ik als hij de auto stopt bij de bekende bushalte. “Ja, eerlijk, het was weer fantastisch dit weekend. Ze is echt een beest in bed, maar bovendien hebben we besloten dat we echt met elkaar verder willen. Wat ik voor haar voel, ken ik gewoon niet van mezelf. Zo word ik nog een keer je stiefvader!” Ik geef hem een heerlijke tongzoen en pak ‘m even bij zijn lul, “als je mij ook maar laat genieten, af en toe,” zeg ik en stap uit. Thuis is alles al donker, ik ga meteen naar bed. Blèh, morgen naar school, maar dan zie ik ook mijn lieve Esmeralda weer. Op dat vooruitzicht vinger ik mezelf nog een keer lekker klaar, voordat ik ga slapen.