Condooms, glijmiddel en meer bestellen bij de Online Drogist

Condooms, glijmiddel en meer bestellen bij de Online Drogist

In onze online drogist afdeling kun je discreet condooms en glijmiddel bestellen die we snel bij je thuis bezorgen. Ook kun je hier terecht voor massage-oliën, lekkere parfum, aftershave en nog veel meer.

Online condooms bestellen

Als je online condooms wilt bestellen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben condooms van de merken Durex, Billy Boy, Pjur, Rilaco, Ritex en nog veel meer. Ook hebben we condooms die precies de juiste maat hebben voor mannen die naar perfectie streven. Bij ons kun je makkelijk en discreet je condooms bestellen. Je hoeft dus nooit meer bij de kassa van de drogist te staan bidden dat er geen bekenden langskomen op dat moment.

Glijmiddel bestellen

Natuurlijk wil je ook dat alles in bed soepel verloopt. Daar is glijmiddel dus voor uitgevonden en in onze webshop kun je makkelijk de juiste soort glijmiddel bestellen. We hebben glijmiddel van vele merken en ze zijn geschikt voor alle typen huid. Dus ook voor de gevoelige huid. Naast de bekende glijmiddelen van Durex, Pjur en Lubrix hebben we nog veel meer merken. Uiteraard kunnen ook de liefhebbers van anale seks het juiste glijmiddel bij ons vinden.

Massage olie bestellen

Met een massage olie uit onze webshop kun je je partner laten genieten van een heerlijke massage voordat de echte seks begint. Een massage ontspant en naast dat het gewoon lekker is, kan een goede massage ook de bloedsomloop op een dusdanige positieve manier beïnvloeden, dat je daar tijdens de seks profijt van hebt. Bekijk gerust de vele soorten massage oliën die wij in de aanbieding hebben.

Persoonlijke hygiëne

Een goede persoonlijke hygiëne is belangrijk als je seks met anderen hebt. Daarom kun je in onze webshop ook producten vinden die ervoor zorgen dat schoon zijn op bepaalde plaatsen, niet iets is waar jij je druk over hoeft te maken. Zo verkopen we intieme douches die je kunt gebruiken voor je aan anale seks doet om vanbinnen heerlijk schoon te worden. We verkopen ook producten van het merk Bodysol Intimate voor de vrouw. Waaronder een vaginale douche die de juiste verzorging geeft zonder de natuurlijke balans te verstoren.

Lekkere geurtjes (parfum en aftershave) bestellen

We hebben een assortiment parfum aftershave en andere lekkere geurtjes waar we trots op zijn. Zo hebben we heerlijke feromonen parfums die onweerstaanbaar maken voor het andere geslacht. Ook hebben we heerlijke geurtjes in prachtige verpakkingen die je cadeau kunt geven aan je partner.