Dark Desire Cadeaupakket

Dark Desire Cadeaupakket

 

 

Zo! Dat is nog eens een waar voor je geld! Voor € 29,95 krijg je een vibrator, 2 handboeien, 2 tepelklemmetjes, een blinddoek, een flesje glijmiddel, een oogmasker, een zweepje en een boekje met een erotisch verhaal. De verpakking ziet er niet echt chique uit, maar alle losse producten zien er prima uit; leuk om een keertje een bondagespelletje mee te proberen in ieder geval.

Dark Desire Cadeaupakket: Niet alles gebruikt

Het boekje is helaas in het Duits en dat is niet echt een taal die ik goed beheers. Dus dat is een beetje jammer. Ook de tepelklemmetjes zijn echt niks voor mij. Ik heb een zo’n klemmetje heel even achter m’n tepel gezet, puur voor het testen, maar ik hou er gewoon echt niet van. Te pijnlijk. Dus die 2 producten uit het pakket kon ik meteen weg leggen.

Dark Desire Cadeaupakket: Veel voor weinig!

Maar over de rest van het pakket ben ik erg te spreken. De vibrator is qua formaat precies goed (centimeter of 17), lekker dik en ik vind het geil dat-ie zwart is en lijkt op een echte penis. Het glijmiddel is gewoon simpel glijmiddel, wel een beetje plakkerig, maar prima voor een keertje. De handboeien zijn geniaal, vind ik. Ik hou er wel van om vastgebonden te worden en deze zijn superhandig door dat klittenband. Ik had zelf nog wat andere handboeien thuis, dus nu konden we zowel mijn handen als voeten tegelijk vastzetten! Ideaal. Ook het oogmasker is goed zwart (je ziet er dus echt niks door) en hij valt ook prima over je ogen. Sommige van die maskertjes willen er nog wel eens heel sexy uitzien, maar dan kun je er gemakkelijk onderdoor kijken (en dat is niet de bedoeling van een bondagespelletje natuurlijk, haha).

Spannend weekendje

Het zweepje doet behoorlijk pijn als je ermee slaat. Daar moet je van houden. Dit is een soort venijnige pijn en ik ben zelf meer van de vlakke hand, maar dat is dus persoonlijk. Ik vind het al met al een heel leuk sekspakket en vooral de prijs is leuk voor een spannend weekendje. En dat hebben wij ermee gehad!

De beste seksspeeltjes online kopen