De erectiepil Sildenafil – Sildenafil online kopen? Tips

De erectiepil Sildenafil – Sildenafil online kopen? Tips

 

Erectiestoornissen komen wereldwijd veel voor. Bijna elke man krijgt hier op den duur wel eens mee te maken. Vaak komen deze problemen, wanneer je ouder wordt, maar ook jonge mannen kunnen er last van krijgen. Sildenafil is een erectiepil welke oraal ingenomen moet worden. Het helpt tegen erectiestoornissen doordat het een belangrijk enzym remt dat verantwoordelijk is voor het afzwakken van de erectie. Sildenafil wordt voorgeschreven door een huisarts. Dat betekent dus dat het, net als andere erectiepillen, niet te koop is in een winkel, maar dat je hiervoor naar de apotheek moet.

 

De werking van Sildenafil

De werkzaamheid van Sildenafil berust op de stof die erin verwerkt zit. Dit is namelijk een fosfodiesteraseremmer. Fosfodiesterase is een enzym dat een belangrijke rol speelt bij de regulatie van de erectie. Bij een erectiestoornis zorgt het ervoor dat je niet in staat bent om een erectie te krijgen, omdat de erectie als het ware geremd wordt door fosfodiesterase. Gelukkig zijn de erectiepillen zo ontwikkeld dat het enzym tijdelijk geremd wordt. Hierdoor is het gemakkelijker om een erectie te krijgen. Veel mensen hebben het idee dat je spontaan een erectie krijgt na het innemen van deze pil, maar dit is niet het geval. Er is alsnog een seksuele prikkeling nodig.

 

Bijwerkingen en nadelen van Sildenafil

Bij elk medicijn heb je een kans op bijwerkingen naast het gewenste effect. Dit is ook het geval bij het gebruik van Sildenafil. De kans op bijwerkingen is klein, maar het is toch belangrijk om hier rekening mee te houden. De meest voorkomende bijwerkingen staan vermeld in de bijsluiter, dus neem deze voor gebruik van het medicijn goed door. Desnoods kan de huisarts je ook nog meer vertellen over de eventuele klachten. Krijg je last van bijwerkingen, dan nemen deze vaak na een tijdje weer af maar als je hier last van blijft houden, dan kan je het beste de huisarts raadplegen.

 

Sildenafil kopen

Sildenafil kan je alleen krijgen bij de apotheek op recept. In Nederland zijn deze erectiepillen niet verkrijgbaar in een winkel en dat is voor een goede reden. Het is namelijk voor lang niet ieder erectieprobleem een goede oplossing. Daarnaast heeft Sildenafil een effect op de bloedvaten en het zou kunnen dat je door je medische achtergrond geen gebruik kunt maken van dit medicijn. Een huisarts kan je hierbij helpen. Als je Sildenafil krijgt voorgeschreven dan ontvang je een recept van de huisarts. Hiermee kan je naar de apotheek gaan waar ze het medicijn aan je kunnen verkopen.

 

Sildenafil bestellen

Als je online al hebt gezocht naar een oplossing voor je erectieprobleem dan zal het je vast niet ontgaan zijn dat er online een heleboel pillen worden aangeboden. Het wordt steeds populairder om je medicijnen gewoon via het internet te bestellen. Pas hier alleen wel mee op. Lang niet elke website is betrouwbaar en de pillen die worden aangeboden kunnen illegaal zijn of zelfs schadelijk. Natuurlijk zijn er websites die goede pillen aanbieden en het is daarom belangrijk dat je van tevoren de website goed controleert.