Direct beginnen we hartstochtelijk te zoenen, terwijl de waterstraal op onze naakte lijven klettert.

Direct beginnen we hartstochtelijk te zoenen, terwijl de waterstraal op onze naakte lijven klettert.

We hebben het voor elkaar. Esmeralda en ik gaan samen naar Barcelona! Via internet heb ik midden in de stad een pensionnetje geboekt bij een mevrouw. Het kost niet te veel en ze is via de email al heel vriendelijk. De KLM heeft bedacht dat we op de gewenste donderdag met de allereerste vlucht mee moeten. Die vertrekt al om tien over acht en mama zal ons met de auto naar Schiphol brengen want daar moeten we om zes uur ’s morgens al zijn! Zo zijn we dus al ruim voor de middag in de stad en de mevrouw van het pension vindt het goed dat we onze bagage al vast bij haar brengen, terwijl we pas in de namiddag in onze kamer kunnen. Ik heb nog gauw twee nieuwe bikini’s gekocht, voor op het strand. Met Esmeralda heb ik afgesproken dat zodra we zien dat er vrouwen topless op het strand liggen, wij onze bovenstukjes ook meteen uitdoen. Ik heb een hekel aan Bh’s, dus ook aan die van mijn bikini. Esmeralda meent te weten dat er ook stukken zijn waar je naakt mag zonnen en dat lijkt me ook heerlijk, samen met haar. De mama van Esmeralda is het er helemaal niet mee eens dat we samen op vakantie gaan en dan al helemaal niet naar Barcelona, waar de familie van wijlen haar man uit de buurt komt. We gaan lekker toch. Dat Esmeralda bijna geen geld heeft, dat los ik op, maar dat gaan we haar mama niet uitleggen. In het bejaardenhuis waar ze werkt, heeft Esmeralda net zo gemakkelijk meteen haar baan weer opgezegd.

Op woensdagavond komt Esmeralda al bij ons, ze eet mee en het is meteen zó gezellig! Ze heeft een koffertje met kleren en een flinke tas met wat ze verder zoal nodig heeft bij zich, als bagage. Mama vertelt dat ze niet alleen, maar samen met Gijs ons zal wegbrengen, Gijs rijdt. Zo lief van hem! We drinken ’s avonds met mama en Conny een wijntje, maar we moeten bijtijds naar bed, want we moeten er om vier uur al uit! Mijn lieve schat slaapt naakt in mijn armen bij mij in bed. We knuffelen en zoenen wel lekker, maar het wordt nu geen echte vrijpartij. Het is zo ontzettend fijn dat ze bij me is, dat we nu echt bij elkaar horen. De volgende morgen, nou, zeg maar midden in de nacht eruit, gauw douchen, broodje eten en om vijf uur staat die lieve Gijs met de auto voor de deur. Het is stil op de weg en we zijn er ruim op tijd. Ik ben heel erg slecht in afscheid nemen. Ik huil van geluk als ik mama gedag zeg en daarna Gijs. Het valt me ook op hoe hartelijk mama en Esmeralda elkaar gedag zeggen, ze omhelzen en zoenen elkaar, mama is nu echt enorm op mijn lieve schat gesteld. Dat wachten op Schiphol is vreselijk, ’s morgens zo vroeg. Een simpele kop koffie is belachelijk duur. Tijdens de vlucht vallen Esmeralda en ik tegen elkaar in slaap, op die manier zijn we er zo!

Voor een paar euro kunnen we met de bus van het vliegveld naar het centrum van de stad. Het is even puzzelen waar ons pension nou is, het is een soort binnenstraatje, een zij-zijstraatje zogezegd, maar niet eens ver van de Ramblas. De mevrouw van het pension is echt heel hartelijk. We parkeren onze bagage bij haar. Ze zet zelfs een kop koffie voor ons, omdat we al zo vroeg uit de veren zijn gegaan. De enige domper is het weer, bewolkt en niet meer dan een graad of twintig, dus geen strandweer, maar morgen zou het al mooier worden. Geen strand vandaag dus, dan gaan we de stad maar eens verkennen. Ik heb het me nooit zo gerealiseerd, maar Esmeralda spreekt door de familie van haar papa’s kant een aardig woordje Spaans. “En Catalaans!” voegt ze er direct aan toe, dat is volgens haar echt iets anders. Ze wijst me er ook op dat heel veel bordjes en zo tweetalig zijn. Apart. De dag vliegt om. Om een uur of vijf zijn we terug bij het pension. We krijgen een keurige kamer, niks bijzonders, maar wel een tweepersoonsbed, zoals we graag wilden. In elk geval is het schoon. De andere gasten zijn er nu niet. We krijgen meteen elk een huissleutel en mevrouw moet nodig even boodschappen doen, dus we hebben direct het rijk alleen. We zijn al de hele dag in touw, dus we willen ons even opfrissen en even rusten, want de Spanjaarden – sorry: Catalanen – eten pas heel laat, dus vroeg naar bed gaan zit er niet in. Dat waren we ook niet van plan! We hebben een keurige douche. In no-time staat mijn lieve Esmeralda naakt voor me. Ik schiet ook snel uit mijn kleren en we passen net met z’n tweeën in de douche.

Direct beginnen we hartstochtelijk te zoenen, terwijl de waterstraal op onze naakte lijven klettert. Het is zo ontzettend fijn, zo samen. Terwijl we elkaar naakt omhelzen zeg ik Esmeralda zachtjes in haar oor: “Weet je wel hoe ontzettend veel ik van je hou?” Ze snikt van geluk, dit heb ik haar nog niet eerder zo gezegd. Ze zegt dat ze ook zielsveel van mij houdt, maar dat heeft zij al wel vaker gezegd. We zoenen heerlijk verder, onze tieten wrijven over elkaar, ik wil met haar vrijen, nu meteen. We zetten de douche uit en beginnen elkaar af te drogen. Ik ken elk plekje van haar prachtige lijf en zij van het mijne. Ik voel dat mijn kut kletsnat is, van buiten, maar nog sterker van binnen. Half afgedroogd laat ik me wijdbeens op bed vallen, Esmeralda komt over me heen. Ik grijp haar tieten, we beginnen weer te zoenen, ze glijdt naar beneden en likt en zuigt mijn tepels, die al keihard zijn. Dan glijdt ze likkend en zoenend verder naar beneden. Ze kust mijn kut en begint me heerlijk traag en teder te likken, ik kreun het meteen uit van geilheid, dit is zo waanzinnig lekker. Het gaat niet alleen om wàt ze doet, maar vooral ook dat zíj het doet. “Geef me ook jouw kut, lieve schat,” vraag ik. Even stopt ze en komt dan ondersteboven over me heen. Ik zie haar prachtige kut voor me, als ze haar benen heel wijd spreidt. Haar schaamlippen staan verlangend ver open, ze is ook zeiknat, ik zie haar keiharde, grote klit glanzen van het geile sap. Langzaam komt ze met haar kut vlak voor mijn gezicht, ik begin haar ook hartstochtelijk te likken, ze smaakt zo heerlijk, pittig, mijn kut is meer zoetig van smaak. Ik streel haar strakke billen en haar onderrug en voel haar tong en haar vingers weer in mijn kut. We likken elkaar ongemerkt om de beurt, tegelijk gaat het echt niet. Als ze mijn kut onder handen neemt, ben ik daarvan zo totaal in de ban, dat ik niks anders kan… en omgekeerd. Zo liggen we elkaar lang en uitgebreid te verwennen.

Ik zuig hard op haar gezwollen klit, ga met twee vingers in haar kut en eentje in haar kontje en daarop komt Esmeralda uiteindelijk als eerste klaar. Het duurt even voor ze weer bij zinnen is, dan moet mijn kut het zwaar ontgelden. Ze weet precies wat ik lekker vind en brengt me nu in een paar minuten naar een waanzinnig lekker hoogtepunt. Even later liggen we nog lekker naakt op bed na te vrijen en te knuffelen. “Vanavond zou ik best eens een lekkere stijve pik in me willen voelen,” zegt ze. Haha, ik niet minder! We besluiten samen om deze vakantie maar eens uit gebreid op pikkenjacht te gaan, voor mij stond dat eigenlijk vooraf wel vast.
Het is al acht uur geweest als we weer de deur uitgaan, eerst maar eens wat eten. Het is nog steeds rustig in de eettentjes, die Catalanen eten echt ontzettend laat. We dolen wat rond en vinden dan een leuk tapas-tentje aan de andere kant van de Ramblas. We gaan hier naar binnen, omdat er op straat een bloedmooie meid mensen aanspreekt en naar binnen lokt. Daar zijn wij wel gevoelig voor. Het is lekker en niet te duur. We besluiten samen ergens anders heen te gaan, om nog wat te drinken en… misschien wat te ‘scoren’. Vlakbij is een gezellige bar. Het is er niet druk, want nu wordt het juist etenstijd. We gaan samen aan een tafeltje zitten en bestellen eerst twee kopjes koffie. Ik geniet echt van iedere minuut dat ik met Esmeralda hier ben. Na de koffie is het tijd voor een cocktailtje, daar hebben ze hier volop keuze in. Esmeralda geniet er ook van om hier te zijn. Ze weet via haar familie heel veel te vertellen over de stad, de mensen en de gewoontes. Ze zit druk te praten… en ineens houdt ze midden in een zin op. Ze pakt mijn hand, nu zie ik het ook. Er komt heel nonchalant een bloedmooie jongen de bar binnen. Hij is ergens achter in de twintig, lang en slank, blond haar, prachtige, staalblauwe ogen, hij ziet er tot in de puntjes verzorgd uit, ook al draagt hij gewoon instappers, een lichtblauwe broek en een wit shirt waarvan de meeste knoopjes los zijn. Godsamme, wat een stuk!

“Trioooooooo,” zeg ik zachtjes tegen Esmeralda. Ze lacht. De jongeman kijkt onze kant uit. Niet zo maar, hij bekíjkt ons echt, wat zeg ik, volgens mij staat hij ons met zijn ogen uit te kleden. Dat houdt hij wel een paar minuten vol, maar wij genieten van mannelijke aandacht, dus laat ‘m vooral lekker kijken. Dan zegt hij iets tegen de barkeeper. Die geeft hem een biertje en twee cocktails en hij komt naar ons toe. Wij zijn sprakeloos en dat gebeurt niet snel. “Hello beauties,” zegt hij met een mooie, zachte stem. “I am Ronald, where do you girls come from?” Het valt me op dat hij Rónald zegt, op z’n Nederlands of Duits, dus niet ‘Ronneld’ op z’n Amerikaans. “Olanda,” kan Esmeralda uitbrengen. “Nee! Echt?” zegt hij nu luid en verbaasd. Verhip, hij is Nederlander! Hij had mij als Duitse ingeschat en Esmeralda als Spaanse, hij snapte de combinatie al niet. Het ijs is meteen gebroken. Hij woont hier al een aantal jaren, want hij werkt hier. Esmeralda is dan toch net iets vlotter dan ik, ik ben vooral onder de indruk, ze vraagt wat hij dan doet. “Ik ben fotomodel en mannequin, maar ik doe er ook wat andere dingen bij.” Waarom ben ik niet verbaasd? Godsamme, ik vind ‘m leuk geloof ik, hij is zó gaaf, zo knap, ik voel mijn kut alweer soppen. Ik ken Esmeralda, ik zie aan haar ogen dat ze ook diep onder de indruk is. Het valt me mee dat ze niet meteen vraagt ‘zullen we neuken?’ Het klikt echt tussen ons, hij vertelt, wij vertellen, hij vindt ons ook duidelijk de moeite waard. We drinken van zijn cocktails. Na een uurtje zegt hij ineens: “Mag ik iets voorstellen? Het is hier hartstikke druk (dat is ook echt zo, intussen). Vinden jullie het gezellig om even mee te gaan naar mijn flatje, ik woon hier vlakbij.” Esmeralda kijkt me aan, maar in haar ogen zie ik ‘JA, JA, JA!’, dus ik zeg: “Ja, leuk!” We staan op, Ronald gebaart iets naar de barkeeper en rekent niet af, blijkbaar is hij stamgast.

Samen lopen we door mooie, oude straatjes, dan staat er om de hoek ineens een modern flatgebouw, acht hoog of zo. We gaan naar binnen, hij heeft een soort elektronische sleutel. We nemen de lift naar de allerhoogste etage. Hé, wat gek, in deze hal zijn maar twee voordeuren. Welja, meneer woont in een penthouse op het dak van de flat. Zijn ‘flatje’ is superdeluxe, met veel glas, uitzicht over de stad en op de haven en het strand en hij heeft een groot dakterras. We zijn onder de indruk. Hij zet een muziekje op en zegt dat we vooral moeten doen alsof we thuis zijn. “Dat wil je niet,” zegt Esmeralda grappend. Hij lacht. Owoowwoowww, wat een gave vent! We gaan door met cocktails die hij zelf maakt. Wij zitten naast elkaar op een enorme leren bank. We kletsen vrolijk kakelend verder, hij is echt geïnteresseerd, vooral ook in wat we doen en wat we willen. We vertellen dus ook dat we net van school zijn èn dat we een setje zijn, biseksueel, maar we houden echt heel veel van elkaar. Dat vindt hij heel leuk. “Jullie staan op een drempel in je leven,” zegt hij, “de wereld ligt aan je voeten, nu kun je alle kanten op.” Ik moet denken aan wat die leraar, meneer de Groot, tegen mij zei. Even zit hij ons helemaal in zich op te nemen. Barcelona is volgens hem een goed startpunt, de stad bruist, mogelijkheden te over! Hij vertelt, alsof hij een folder voorleest, dat Barcelona binnen Spanje het kloppende hart is van de industrie, de handel, de scheepvaart en alles wat daarbij komt kijken. Hier zitten bijvoorbeeld de redacties van alle bladen en sites, alle grote reclamebureaus en daardoor heeft hij hier ook gewoon genoeg werk. Maar er zijn ook andere bedrijfstakken, de Spaanse porno-industrie zit ook hier en prostitutie is in Barcelona een serieuze bedrijfstak. Waar gaat dit gesprek heen?

“Mag ik jullie naakt zien?” vraagt hij ineens. Wow, dat is nog eens een onverwachte! “Ja hoor,” zegt Esmeralda direct en ach, ik heb ook geen bezwaar, zeker niet als zij erbij is. We staan op en kleden ons uit. Hij bekijkt ons aandachtig en maakt een hoop complimentjes. “Jullie zijn twee bloedmooie meiden,” zegt hij, terecht, “ieder op je eigen manier, maar jullie kunnen met je lichamelijke schoonheid een heel goed leven hebben.” Ik wil eigenlijk gewoon met hem neuken… “Houden jullie van seks? Ook met mannen?” vraagt hij nu. Esmeralda doet het woord weer, voor ons beiden, “we kunnen er geen genoeg van krijgen, zeg maar gerust dat we nymfomaan zijn, allebei.” “Gaaf,” zegt hij. “En nu willen we jou ook naakt zien,” zegt Esmeralda ineens, terwijl ze al met haar benen een heel eind gespreid zit. Hij kan niet terug, hij kan niet weigeren en begint langzaam zijn shirt uit te doen. Ik staar misschien iets te opzichtig naar zijn kruis. “Ik weet niet of dit een goed idee is,” mompelt hij nog. Langzaam laat hij zijn dunne katoenen broek zakken. Dat levert in enkele seconden de nodige snelle constateringen op: hij draagt geen onderbroek, hij gaat altijd naakt in de zon. En: hij heeft een behoorlijk kleine, kaalgeschoren lul die bovendien nog helemaal slap is, terwijl er twee bloedmooie meiden naakt voor hem zitten. Hij ziet dat we nu allebei naar zijn lul kijken. “Meisjes, ik hou alleen van jongens,” zegt hij zacht. Shit, shit, shit! Waarom zag ik dat niet aankomen? Ik was er zo van overtuigd dat we met hem gingen neuken, dat ik hier helemaal geen rekening mee heb gehouden.

Esmeralda laat zich niet uit het veld slaan, ze gaat naar voren en neemt zijn lul in haar hand. “Niet doen…”, zegt hij krachteloos. “Jawel,” zegt ze met zwoele stem. “Kom jij eens even op de bank liggen.” Tot mijn verbazing doet hij wat ze zegt. “Mond dicht, ogen dicht, alleen genieten,” gebiedt ze hem. Ze pakt zijn ene been en legt dat op de rugleuning, waardoor zijn slappe lul opzij hangt. Ze begint ‘m direct te masseren en zegt niet tegen iemand speciaal, “een pik die ik niet stijf kan krijgen, ben ik nog nooit tegengekomen.” Daarop begint ze zijn eikel te likken en neemt dan zijn lul in haar mond. Ze wenkt mij, ik kom dicht bij haar en begin zijn ballen te likken, terwijl ze hem pijpt en ik zie ‘m al harder worden. Nou ja, bállen… ze zitten heel strak in zijn zak tegen zijn pik aan en zijn ballen zijn volgens mij sámen amper zo groot als eentje van mijn lieve, geile Gijs. Intussen ligt Ronald geil te kreunen, Esmeralda pijpt hem vol overgave en ze heeft hem inderdaad helemaal stijf gemaakt. Zijn pik is volgens mij nog geen vijftien centimeter lang. Ze zeggen wel eens dat de lengte niet belangrijk is, nou… een beetje formaat moet een pik voor mij toch wel hebben. Even likken we samen met twee tongen langs de stam van zijn pik, dan verwisselen we van ‘taak’. Esmeralda zuigt zijn ballen in haar mond en ik breng alles wat ik ooit over pijpen heb geleerd op zijn pik in praktijk. Dit houdt geen enkele vent uit. Ik ben intussen zeiknat en ik weet zeker dat de kut van Esmeralda ook druppelt van geil verlangen. Met een hoog stemmetje begint Ronald “ahhh, aaaaahh… aaaaahhhh…. aaahhahahahaaa” te kreunen en dan ineens ‘oeoeoeoejjjjjoeoeijoeoeoeoeoeoeiiii’ als hij toch maar mooi klaarkomt. Hij spuit zijn sperma in mijn mond. Zijn kwakje is niet zo groot, Esmeralda geeft me even de ruimte, ik neem zijn pik helemaal in mijn mond en zuig ‘m totaal af. Ronald kreunt het uit, ik wil zijn laatste druppel sperma, maar nog steeds is het geen mond vol. Ik slik het niet door, als ik hem langzaam tot rust laat komen. Als hij een beetje overeind komt en ons aankijkt, geef ik Esmeralda een lekkere tongzoen, waarbij we zijn sperma verdelen. We laten hem allebei zien dat we een beetje van zijn zaad in onze monden hebben en slikken het dan allebei door.

“Stelletje gekke, geile meiden, jullie zijn niet wijs!” zegt hij. “Godsamme, wat kunnen jullie pijpen! Ik ben nog nooit door een meisje gepijpt, laat staan door twee! Maar verdomme, wat zijn jullie er goed in.” We kunnen er wel om lachen, maar ik weet dat we vandaag geen pik meer in onze kutjes krijgen en daar baal ik wel een beetje van. Hij blijft nu ook lekker in zijn blootje zitten, ik zie zijn kleine lul opnieuw verschrompelen, maar zal er niks van zeggen. “Weten jullie, dat je zo veel geld kunt verdienen?” We houden ons op de vlakte. “Wat zeg je van tussen de vijfhonderd en duizend euro?” “Per week?” vraag ik naïef. “Nee schatje,” lacht hij, “per dàg!” We kijken ‘m allebei ongelovig aan. Hij bouwt de spanning even op en zegt dan: “Ik heb heel goede contacten met de meest exclusieve seksclub hier in de stad, ‘Casa Isabel’, dat is echt de top. Daar zijn ze altijd op zoek naar ontwikkelde, bloedmooie meiden die echt heel goed zijn in seks. De klanten die daar komen zijn veeleisend, maar ze betalen er graag voor. Denk aan de top op allerhande gebied hier uit de stad, veel internationale zakenmensen, artiesten, noem maar op, mensen die niet op een paar honderd euro kijken. “Stel je voor, er komt een schip in de haven, dan gaat de bemanning naar de hoeren op de Ramblas en alleen de kapitein komt naar ‘Casa Isabel’.” Een meisje krijgt daar minimaal 125 euro per klant, in principe voor een uur, dus als je er op een dag maar vier doet, dan heb je die vijfhonderd al binnen, maar in de regel zijn het er meer, of ze betalen je meer, omdat ze je langer boeken.” Ik ben stomverbaasd en ik merk aan Esmeralda, die als jong hoertje al zo lang is uitgebuit door haar oom, dat ze er niet afwijzend tegenover staat. “Het gaat erom dat je zo’n man een ‘GFE’ geeft, een Girl Friends Experience. Dat is niet alleen maar neuken, maar uitgebreid vrijen en een, als hij wil, gesprek met hem voeren, of hem minstens aanhoren. Spreken jullie goed Engels?” “Yes, Sir!” zegt Esmeralda meteen, al is dat niet echt overtuigend. “En ik spreek vloeiend Spaans en Catalaans,” zegt ze er direct achteraan. Die ziet zichzelf daar al zitten en eerlijk gezegd, lijkt het mij ook wel wat. Wat is er nou lekkerder dan neuken met lieve mannen? En er dan ook nog eens zoveel mee verdienen?

Ronald heeft een plan. Uiteraard. We gaan even naar die club, om kennis te maken, dan kunnen we later altijd nog beslissen. Wel ja, joh! Het is pas bijna één uur ’s nachts, waarom niet? Esmeralda en ik kijken elkaar aan. “Even kijken kan altijd,” probeert ze me te overtuigen, terwijl dat niet meer nodig is. Ronald pakt zijn telefoon en belt een nummer. “Ola Isabel!” is wat ik kan verstaan. “Dos chicas holandés,” snap ik ook nog. Het is een kort gesprek, we zijn welkom. Wat maakt het uit, we gaan gewoon kijken en vinden we het niks, dan weten we dat maar. We trekken ons toeristische kloffie weer aan en nemen de lift naar de parkeergarage van de flat. Ronald heeft een vrijwel nieuwe Golf op Spaans kenteken. “Geleased,” zegt hij, alsof hij mijn vraag al voelt aankomen. ‘Casa Isabel’ is niet ver weg, twee haltes met de metro, zegt hij, nu nog tamelijk overbodig.

Uiterlijk is er niks te zien aan het geblindeerde, oudere gebouw. Alleen bij de bel zit een lampje en een koperen plaatje met ‘CASA ISABEL’. Een knappe Spaanse portier in perfect uniform doet de deur open, we mogen zó doorlopen. Er staat een mooie vrouw van een jaar of vijftig achter een balie. Ze glimlacht lief naar ons, maar zegt niks. We komen in een ruime bar, sfeervol verlicht, er is muziek. Er zitten diverse mannen alleen en een stuk of vijf meisjes, elk al met een man. Direct valt me een mooie meid met lang rood krul haar op. Isabel komt net haar kantoor uit. Ze is ook een eind in de vijftig, minstens één tachtig lang, zwart geverfd lang haar en ze heeft kolossale tieten, die bijna helemaal zichtbaar zijn in een decolleté waar je hoogtevrees van kunt krijgen. Ze is perfect, maar niet overdreven opgemaakt en geeft een keurig gemanicuurde hand. Zowel bij Esmeralda als bij mij, bekijkt ze onze handen met netjes gelakte nagels. Ronald praat rap Spaans met haar, maar Esmeralda kan het goed volgen. “Come with me,” zegt ze met een zwaar accent. We gaan terug naar die vrouw achter de balie, die Julia blijkt te heten. We nemen de lift naar de eerste etage en gaan een fraai ingerichte kamer binnen, met een groot bed en een zitje. Ze vertelt ons dat dit één van de acht normale sekskamers in het pand is. Bovenin zijn twee suites, in de kelder een SM-ruimte. Opnieuw vertelt ook zij dat haar klanten het allerbeste verwachten. Daarom wil ze alleen sexy en stijlvolle meisjes, ook in hun presentatie – onze korte spijkerbroeken en T-shirts kunnen haar niet bekoren – die een man op zijn gemak stellen en verwennen. Alle normale sekshandelingen moeten we gewoon doen, we mogen vooraf aangeven of we in zijn voor SM of voor trio’s. We zeggen dat we allebei biseksueel zijn, maar niet van SM houden, dan is dat maar duidelijk. In principe zijn we welkom, wat haar betreft, want ze hecht veel waarde aan het oordeel van Ronald, die een scherp oog heeft voor vrouwelijk schoon.

De club is open van vier tot vier, maar we zijn alleen welkom van acht uur ’s avonds tot vier uur ’s nachts. Van vier uur ’s middags tot twaalf uur ’s nachts heeft ze al meiden genoeg. Meteen legt ze uit hoe het alarm werkt. Esmeralda en ik zijn wat verbaasd. “Als een man je belaagt of bedreigt, als je je echt niet meer veilig voelt, mag je het alarm gebruiken. Ze kan het niet voordoen, maar wijst op een aantal plekken waar sensoren zitten. Als je daar maar met een vingertop aankomt, breekt de hel los om de man in verwarring te brengen en zo snel mogelijk komt er dan een uitsmijter die hem uitschakelt en uit de club verwijdert om nooit meer terug te komen. Ik slik. Dat moet wel heftig zijn. O ja: uiteraard is seks hier altijd safe. Ze zegt netjes ‘penetrating’ in plaats van ‘fucking’, neuken is echt alleen met condoom toegestaan en zonder hoef je van geen enkele klant te accepteren. In de gemeenschappelijke ruimte beneden is geen seks toegestaan, want pas als hij een kamer neemt, begint de man te betalen. Uiteraard mag je een man wel opwinden en je laten betasten en zo, maar niet uitkleden, want er komen aparte meisjes om te strippen. Aan snelle seks doen ze hier niet, een klant kan je niet korter dan een uur boeken en daarvoor krijg je dus 125 euro. Er is een aparte kleedruimte met kluisjes voor de meisjes, want het is beter om niet in de kleding die je in de club draagt de straat op te gaan. Dat snap ik.

Het lijkt me duidelijk en ik heb er best zin in, al wordt het wel elke dag nachtwerk. Zoals we de kamer uitgaan, komt de mooie meid met het rode haar met een man uit de lift. Ze kijkt me even aan en geeft me een knipoogje, ze snapt wat wij hier komen doen. Ronald neemt ons weer mee en zet ons af bij ons pension. We krijgen allebei zijn mobiele nummer en mogen hem altijd bellen als er iets is. Hij begrijpt al dat we het best willen proberen. We krijgen wel de opdracht morgen eerst mooie kleren en schoenen te kopen, want zó kunnen we daar niet werken. Om half drie sluipen we zo zachtjes mogelijk het pension binnen. Tja, het licht in de kamer moet wel aan. We fluisteren en giechelen een beetje, want het is natuurlijk wel spannend. In bed zoenen we uitgebreid, maar het is een enorm lange dag geweest, nu zijn zelfs wij te moe voor seks. Morgen worden we echte hoeren! Ik ben razend benieuwd.