Geile emoties en gemakkelijk geld

Geile emoties en gemakkelijk geld

Op haar tweede dag als hoertje heeft Sofie meteen een triootje gedaan met een Duitser en de mooie Belgische Wendy. Ze heeft er enorm van genoten, maar het gevoel dat ze ‘vreemd is gegaan’ ten opzichte van haar geliefde Esmeralda knaagt toch ergens. Veel tijd om erover na te denken krijgt ze niet, want terug in de sexclub moet ze meteen weer door! Carlos opent elektronisch de achterdeur. Portier Ramon ziet ons binnenkomen en kan opnieuw zijn ogen niet van me afhouden, hij vindt me lekker, dat is me wel duidelijk. Wendy en ik melden ons weer bij Julia. Wendy levert haar kleine handtasje in, met daarin de vijfhonderd euro. Zo, dat was een lekker klusje! Julia zegt dat ik maar beter kan opschieten en me opfrissen, want er zit in de club iemand al een tijdje op me te wachten. Hè? Hoe kan dat nou? Niemand kent mij hier toch? Ik doe wat ze vraagt. In de badkamer bij de kleedruimte doe ik even mijn jurk uit. Ik doe wat ‘een hoerenwasje’ wordt genoemd: tieten, oksels en kut opfrissen en op naar de volgende klant. Ik loop de bar in en dan is het me meteen duidelijk: Greg is er weer! Hij is helemaal verrukt om me te zien, we omhelzen elkaar.

Ik ga op de barkruk naast hem zitten. “I simply could not stand the idea I would meet you only once in my life,” zegt hij. Wow! Ik heb echt wel iets bij hem losgemaakt. Hij slaat zijn arm om me heen, ik geef hem een echt gemeende zoen en leg mijn hoofd even tegen zijn heerlijke, brede borstkas. Hij vraagt wat ik wil drinken, ik kan na mijn eerdere triootje wel een zoet wit wijntje gebruiken. Hij kijkt me aan, met die grote blauwe ogen van hem. “I really like you Sofie, and tomorrow I will be on a plane back to Texas. I just had to meet you again,” zegt hij zacht en met een trillinkje in zijn stem. Hij is toch niet verliefd, hoop ik, want dan wordt het nog pijnlijk voor hem. Niettemin… ik wil wel heel graag opnieuw met hem neuken. We zitten zachtjes te zoenen, ik laat mijn hand over zijn rechterbeen glijden en voel ‘m in zijn kruis. Hij zucht diep. Ik rits zijn broek open en ga er met mijn hand in. Hehe… geen onderbroek! Ik pak zijn heerlijke lul beet, ik voel ‘m in mijn hand direct helemaal stijf worden. Hij laat zich ook niet onbetuigd en gaat met zijn grote hand door mijn split direct langs mijn linkerdij omhoog. Ik doe mijn benen wijd, hij streelt heel lief en zacht mijn kut. Het is niet de bedoeling dat ik zijn pik hier al uit zijn broek haal, maar ik word wel alweer kletsnat van die heerlijke paal in mijn hand. “Lets have seks,” zeg ik tegen hem, al zou hij als klant het initiatief moeten nemen. We drinken onze glazen leeg en lopen naar Julia. Ze geeft me een knipoogje, ze weet dat Greg erg geil op me is en alleen mij wilde. Greg neemt weer een ‘open end’ en tikt meteen € 350 af. Hij kijkt echt niet op geld. Julia geeft ons nu de andere suite. We tongzoenen in de lift en in de suite doe ik direct mijn jurk uit. Greg neemt me naakt in zijn armen, hij streelt mijn schouders, mijn rug en mijn billen. Ik maak zijn broek los en kniel voor hem op de grond. Meteen pak ik zijn heerlijke pik, stroop zijn voorhuid terug en begin zijn prachtige eikel te likken en te zuigen. Hij kreunt het uit van geilheid. Ik lik langs zijn stam en kus en lik zijn grote, zware, kale ballen. Dan neem ik zijn eikel weer in mijn mond en begin hem lekker te pijpen. Ik zit wijdbeens en mijn kut is opnieuw zo nat, dat het geil er volgens mij gewoon uitdruppelt. Hij legt zijn hand op mijn hoofd en begeleidt me terwijl ik hem pijp, maar hij dwingt me niet. Ik neem zijn pik dieper in mijn mond en draai met mijn tong links en rechts om zijn eikel. Ineens begint hij te grommen en voor mij totaal onverwacht schiet hij een straal sperma in mijn mond. “Oh my baby, I just could not keep ik any longer,” verontschuldigt hij zich. Ik wil ‘m alleen nu niet leegzuigen, want er moet ook nodig geneukt worden. Ik zeg dat ik sperma heerlijk vind en het dus nooit erg vind dat hij in mijn mond spuit.
We gaan op het enorme bed liggen en vrijen direct weer door.

We tongzoenen, hij voelt lekker aan mijn kut en ik kan gewoon niet van zijn pik afblijven. Onwillekeurig moet ik weer even denken aan Gijsbert, de pik van Greg is tot nu toe de enige die ik ken die zo’n beetje kan tippen aan de zijne. Vanuit mijn mond gaat Greg met zijn tong naar mijn tieten. Hij bewerkt mijn harde tepels uitgebreid met zijn lippen en zijn tong, het is heerlijk wat hij met me doet, terwijl hij ook nog steeds mijn kut betast en vingert. Hij glijdt verder naar onderen. Gewillig doe ik mijn benen wijd voor hem, zo ver als ik kan. Van dichtbij bewondert hij mijn geile kut. “Such a hot and pretty pussy,” zegt hij, eigenlijk tegen zichzelf. Dan begint hij me te likken. Hij likt zoveel mogelijk van mijn geile kutsap op, neukt me met zijn tong en vooral mijn harde klit moet het zwaar ontgelden. Al gauw lig ik intens te kreunen, dit is zo waanzinnig lekker. Hij zuigt hard op mijn klit en laat tegelijk zijn middelvinger in me glijden, die is alleen al zo groot als een kleine pik. Hij maakt me nog gekker, door zijn wijsvinger er ook bij te steken. Zo vult hij mijn strakke kut op, die strak om zijn dikke vingers aansluit, ik krom mijn rug en lig met mijn ogen dicht genietend te kronkelen van pure geilheid. Hij vingert me diep en masseert mijn klit met zijn grote tong en afwisselend sluit hij zijn lippen er omheen en zuigt mijn klit helemaal naar buiten. Dan houdt hij mijn klit even tussen zijn lippen en gaat er razendsnel met zijn tong over heen en weer. Dan weer even gewoon likken en masseren, dan zuigt hij weer. Dit is gewoon tè lekker, ik word gek van geilheid en krijg een ontzettend heftig, wild orgasme van hem, oh mijn hemel, ik kom zo heerlijk keihard klááááárrrrrr!

Nu lig ik even uitgeteld op bed, mijn lieve grote Amerikaan pakt wat te drinken voor ons beiden uit de minibar. We proosten op het goede leven. Ik voel me fijn en veilig bij hem en lig weer met mijn hoofd op die brede borstkas. Hij streelt me zachtjes, we zeggen niet veel. Ergens in mijn achterhoofd rammelt er wel een belletje. Ik hoop toch dat hij niet ècht verliefd op me is, dan moet ik hem zo toch teleurstellen. We drinken ons drankje op. Ik kijk hem in die staalblauwe ogen. Hij fluistert, “I want to fuck you.” Ik kijk naar zijn heerlijke pik, “can you get it hard again?” vraag ik. “With some help,” zegt hij. Ik begin zijn pik weer te masseren en te likken, ik kus opnieuw zijn knotsen van ballen en met wat trekken staat zijn paal weer recht overeind. “Please ride me, baby?” vraagt hij heel lief. Oh, dat vind ik ook zo’n heerlijk standje. Ik ga dwars over hem heen zitten en laat mijn nog steeds drijfnatte kut over zijn eikel glijden. Hij kreunt het al uit, “oh, thank you baby, this is soooooo good,” zegt hij. Hij reageert nog harder dan ik verwacht. Ik neem ‘m direct helemaal in mijn kut, ik voel zijn eikel precies tegen mijn baarmoeder aan drukken. Shit! Nu snap ik het! Stomme ik! Ik ben het condoom vergeten, daarom kreunt hij zo! Te laat! Hij begint diep in me te stoten. Hij is zoveel sterker dan ik. Met zijn pik in mijn kut komt hij half overeind, tot hij rechtop zit. Vanuit zijn heupen wipt hij me telkens omhoog, waardoor zijn pik diep in me op en neer gaat. Door mijn eigen gewicht voel ik zijn eikel steeds tegen mijn baarmoeder stoten. Godsamme, wat is dit waanzinnig lekker, maar ik had het nooit ‘zonder’ mogen doen. Hij is wel lief, maar ook gewoon een klant. Hoe sterk hij is, blijkt pas als hij gewoon opstaat van het bed, met mij op zijn pik gespietst, ik hou me vast om zijn nek en sla mijn benen om zijn heupen. Zo duwt hij me staande met mijn rug tegen de muur. Hij zakt iets door zijn knieën, grijpt keihard mijn tieten en neukt me nu zo hard als hij kan. Dit is zo heftig, ik raak al gauw buiten adem en hang weerloos aan zijn nek, terwijl hij in me blijft doorbeuken. Hij brult als een bronstige leeuw en is duidelijk niet meer van plan te stoppen. Mijn kut sopt, maar hij neemt me nu best hard en ruw, hier kom ik zo niet op klaar. Hij gaat onophoudelijk door, minutenlang keihard beukend in me. Dan ineens geeft hij nog een enorme dierlijke brul en ik voel zijn sperma keihard in me spuiten. Hij brult en spuit nog eens en nog eens.

Met zijn pik nog steeds diep in me kreunt hij uit, “oh baby, oh baby, I never want to let you go anymore. I want you as my wife and fuck you like this every day.” Ho nou, ho nou, dat is niet de bedoeling Greg, denk ik. Ik ben niet je date, maar even tijdelijk je hoer, anders niks. Langzaam trekt hij zijn slapper wordende pik uit me, maar hij blijft me tegen de muur aan drukken. Ik heb mijn benen nog steeds om zijn heupen en mijn kut staat zo wijd open, dat ik zijn sperma er al gauw uit voel lopen, het valt onder me op de grond. Sorry, schoonmaakster. Met die enorme sterke armen houdt hij me nu stevig vast. Hij trekt mijn hoofd achterover, waardoor ik hem van heel dichtbij in zijn ogen moet kijken. “Come with me to Texas, Sofie. I will treat you like a princess and make you very happy.” Dit gaat te ver. “Greg, that is impossible. I cannot come with you. I am happy already, and there are some people I would not want to miss for the world.” Hij kijkt me duidelijk verward aan. Dit antwoord had hij niet van me verwacht. Hm, is hij zo’n vent die altijd alles krijgt wat zijn hartje begeert? Dan staat ‘m nu iets nieuws te wachten. “Who?” vraagt hij. Dus ik zeg, “my mother, my sister, my lover Esmeralda, and a few others.” Nu is hij de weg kwijt. “Whó?” zegt-ie. “Who is your lover?” “Esmeralda! She is my beloved, she is here in the club as well,” zeg ik eerlijk. Ineens laat hij me los, ik val half op de grond. Hij doet een stap naar achteren. “Are you in love with… another girl? Are you gay?” “No, I am not gay, but bisexual,” zeg ik nog, maar dat komt niet over. Hij gaat radeloos op de rand van het bed zitten met zijn hoofd in zijn handen. Zijn slappe lul hangt over de rand van het bed. Ik wil hem troosten, streel door zijn haren, maar hij weert me af. “No! Go away! Put your dress on and leave me, you, you… DIKE!” Idioot! Nu ben ik er klaar mee. Ik zeg niks meer. Rare vent! Ik doe mijn jurk aan en ga de deur uit. We zijn nog net geen anderhalf uur op de kamer geweest.

Ik loop naar Julia, ze ziet meteen dat er iets aan de hand is. In het kort vertel ik wat er is gebeurd. Ze neemt me in haar armen en drukt me tegen zich aan. Ze vindt dat ik het goed heb gedaan, ik ben in elk geval eerlijk geweest tegen hem en tegenover mezelf. Ze knuffelt me en dat beurt me alweer wat op. Zoals we daar staan, komt Greg uit de lift. Hij zegt niks, maar beent direct naar de uitgang. Julia is ook in hem teleurgesteld, want ze vond hem ook een heel aantrekkelijke man, al is hij dik twintig jaar jonger dan zij. Tussendoor komt een van de Spaanse hoertjes met een klant een kamersleutel halen. Julia helpt hen netjes op weg en wendt zich dan weer naar mij. Ik ken Julia amper, maar ze is wel heel lief. Ze zegt dat ik rustig even bij haar mag blijven, als ik niet meteen in de bar naar een volgende vent wil. Dat vind ik heel fijn, ik blijf graag even haar gezelschap houden. Als vanzelf ontstaat er een heel vertrouwelijk gesprek tussen haar en mij. Ik wist niet dat ze de jongere zus is van Isabel, die zelf trouwens hartstikke lesbisch is. Julia is biseks, zegt ze. Ze heeft al heel lang één vriendin met wie ze af en toe seks heeft, maar die is getrouwd met een man die dit nooit zal accepteren, dus het moet geheim blijven. Julia ’s eigen man ‘is er niet meer’. Ik vraag niet verder. Er is al jaren geen man in haar leven.

Dat moet raar voor haar zijn. Elke dag stuurt ze constant meisjes en mannen naar de kamers die daar gaan neuken, maar zelf neukt ze al heel lang niet meer, hoewel ze best graag zou willen. Nou ja, er is niet echt een man in haar leven, of toch ook weer wel. Ik kijk haar alleen vragend aan. Ze is al jaren verliefd, maar hij reageert niet en in Spanje is het nog steeds zo dat een man een vrouw moet vragen. Joh, wat ouderwets! “Wat is het voor een man?” vraag ik. Ze bloost en zegt zachtjes dat ik hem ook ken, maar dat ik er echt niet over mag praten, met wie dan ook. Het gaat om Carlos, de chauffeur. Hij is een paar jaar ouder dan zij en ook al lang alleen, maar hij maakt geen aanstalten. Ik geef haar een zoen, we strelen elkaar door de haren. Ik zeg niks en beloof niks, maar neem me voor te proberen ‘postiljon d’amour’ te spelen. We praten nog heel intiem verder over liefde en seks, zij is openhartig naar mij, ik ben het ook naar haar. Ze weet nu ook dat ik echt van Esmeralda hou en dat we ‘een setje’ zijn. Ze is blij voor me, blij dat ik op die manier het geluk gevonden heb. Wat een lieve vrouw, die Julia. Zoals ik hier bij haar zit, zie ik ook hoe ze weet welke kamers er vrij en bezet zijn. Per kamer zitten er drie lampjes, net als een stoplicht. Rood is bezet, groen is vrij en geel wordt schoongemaakt. Ik zie de suite waar Greg en ik waren nog op geel staan… ik hoop dat de schoonmaakster het sperma van Greg opmerkt. Verder is alles nu ‘rood’, maar ik zie ook een lampje geel worden en even later komt Esmeralda met een man uit de lift. Ze zoent hem hartelijk, dan gaat hij weg. Direct komt ze bij Julia en mij en ik vertel haar in grote lijnen wat er met Greg is gebeurd. Ze geeft me een zoen, omdat ik tegenover hem ook weer voor haar liefde heb gekozen. Dat weet ze wel, maar toch. Ik vertel ook eerlijk, waar Julia bij is, dat ik seks met Wendy heb gehad en dat ik het erg fijn vond, maar voel als ‘vreemdgaan’ tegenover haar. Ik kan maar beter meteen eerlijk zijn. Esmeralda haalt diep adem, streelt door mijn haren en zegt, “schatje, seks met een ander is niet erg, het is pas echt ‘vreemdgaan’ als je ook tussen je oren voor die ander kiest en er niet eerlijk over bent.” Ik hou van haar, echt!

Het feest is nog niet over, want tot onze verbazing komt Ronald de bar uit gelopen. We wisten niet dat hij hier was. Hij zegt dat hij ons net even nodig heeft en vraagt ons even mee te gaan naar een rustig hoekje ‘om te praten’. Wat heeft die nou weer? Op een comfortabele sofa komt het hoge woord er meteen uit, “zouden jullie in een pornofilm willen spelen?” Slik! Ehm… dat is me al eerder gevraagd, maar hoezo nu ineens? Hij blijkt benaderd door een hem heel bekende pornoproducent, die met een probleem zit. Hij kan een film niet afmaken, het gaat alleen om de twee laatste scenes. Er is iets gebeurd, een soort ruzie waarvan de details niet duidelijk zijn, waardoor hij ineens te weinig meisjes heeft voor die twee laatste scenes. Er moet natuurlijk geneukt en gepijpt worden voor de camera en misschien nog wel wat meer. In elk geval moeten we naakt in beeld, dat is duidelijk en waarschijnlijk worden we door verschillende mannen genomen. Nu is Ronald aan de beurt om zich te verbazen, als Esmeralda hem vertelt dat we allebei al méér dan eens een gangbang hebben gedaan, waarin we elk door wel twintig kerels achter elkaar zijn geneukt. Het gaat alleen wel al om aanstaande maandag, wat mooi uitkomt, want dan is de club toch dicht. O? Dat laatste wisten we ook nog niet. Als we ‘ja’ zeggen en meedoen, krijgen we er ieder € 750 voor. Wendy en Ilona doen ook mee, dat heeft hij net al afgesproken. Aha, de blonde, Poolse Ilona is dus ook een hoertje dat voor hem hier werkt. Ik kijk Esmeralda aan en weet het antwoord al. JA! Doen! Ze zegt zelfs meteen, “niemand kent ons hier, de kans dat ooit iemand één van ons in die Spaanse pornofilm herkent is te verwaarlozen klein.” Ach wat, we doen het gewoon! Alles voor de geilheid! Hoe het allemaal precies in zijn werk gaat, dat horen we nog wel. Hihihi… ik in een pornofilm, lekker neuken voor de camera en dan denken aan al die mannen die zich daarop later aftrekken en al die geile meiden die zich vingeren en zouden willen dat zij zo werden genomen, haha! Ik heb zelf met mama en Conny genoeg harde porno gekeken om te weten hoe geil je daarvan kunt worden! Ronald is duidelijk blij en opgelucht, hij gaat meteen die producent bellen, ook al is het zaterdagavond laat… en weg is-ie!

Ondertussen zitten er nogal wat mannen alleen aan de bar onze kant op te loeren. Er moet weer geneukt worden. Ik voel de spanning en geilheid in mijn onderbuik toenemen door het voorstel van Ronald. We lopen samen naar de bar en worden allebei direct aangesproken door geile mannen die hier komen om een lekkere meid te neuken. Mijn klant is een Spanjaard. Hij geeft me wat te drinken, zit al meteen aan mijn tieten en voelt even later onder mijn jurk aan mijn kut, die alweer lekker nat is. We gaan gauw naar Julia voor een kamer, maar het wordt een tamelijke recht-op-en-neer wip. Ik ben er intussen wel achter dat Spaanse mannen het verdommen om een kut te likken en ja, als hoertje ben ik er natuurlijk op de eerste plaats om zijn lusten te bevredigen. Ik pijp hem, hij heeft wel een redelijke pik, hij neukt me tot hij in me klaarkomt en met drie kwartier of zo zijn we alweer terug bij Julia. Esmeralda en haar klant waren nog sneller, ze is direct weer met een andere man naar boven en in de bar heb ik ook meteen weer ‘beet’. Er zijn nu méér mannen dan hoertjes, dus het wordt een beetje lopende band-werk om al die geile kerels te bevredigen. Ik zal ze niet allemaal beschrijven, zo bijzonder zijn hun seksprestaties nou ook weer niet, maar het wordt héél laat vannacht. Om een uur of drie ’s nachts tref ik Esmeralda weer, we denken dat het er wel op zit. Verschillende meiden zijn al weg, als er net nog twee flink aangeschoten mannen de club binnen komen. We pakken gewoon elk nog een klant. Die van mij is zo ver weg, dat hij me niet eens meer kan neuken. Uiteindelijk heeft hij me wel overal betast, maar ik heb hem laten spuiten door hem uitgebreid af te trekken. Hij vindt het heerlijk! Voorlopig hebben zowel Esmeralda als ik vanavond € 800 euro bij elkaar geneukt! Wow… we zijn nu echt beroepshoeren aan het worden. Het is heerlijk om echt lekkere seks met iemand te hebben, maar zeker die aangeschoten Spanjaard is voor mij toch op de eerste plaats 125 euro voor wat voelen, vingeren, pijpen en aftrekken.