Hij voelt mijn kut en ik leg mijn hand op zijn pik.

Hij voelt mijn kut en ik leg mijn hand op zijn pik.

Even een ‘status-update’: we zijn geslaagd, allebei! Voor mij was het wel een gevalletje van hakken over de sloot (wel hoge hakken, natuurlijk, hihi). Esmeralda is ook geen enorm studiehoofd, maar ze heeft betere punten dan ik en nou bedoel ik niet eens die twee waarop ik zo graag mag sabbelen. Hm, heb ik een melige bui of zo? Tja, vind je het gek? We staan er allebei hetzelfde tegenover. We hebben nu een diploma, maar we vinden het veel belangrijker dat we nu verlost zijn van die vreselijke school. Allerhande leerlingen houden examenfeestjes. Wij doen daar niet aan en gaan ook niet huichelachtig op die feestjes zitten. Van het overgrote deel van onze klasgenoten, eh… ex-klasgenoten, vind ik het alleen maar prettig dat ik ze niet meer hoef te zien. De jongens zijn uitsluitend pukkelige, hitsige rukkers en de meisjes zijn, op een paar uitzonderingen na, roddeltantes die niks van ons begrijpen en zich er alleen over verbazen dat wij als de outsiders van de klas elkaar toch nog hebben gevonden. Ze moesten eens weten hoe gelukkig Esmeralda en ik met elkaar zijn.

Er is nog meer te melden! De kwestie Maaike, bijvoorbeeld. Lieve, lesbische Maaike kan het niet verkroppen dat Conny nu een relatie heeft met een jongen, Michel. Conny heeft Maaike ook niet echt netjes behandeld, vind ik en nu heeft Maaike hun relatie beëindigd. Hun schooljaar is nog niet ten einde en dat maakt het er voor allebei niet gemakkelijker op. Ik heb hier moeite mee, ik mag Maaike gewoon graag, al is ze zowel te lief als te naïef. Ik heb haar zonder dat Conny het weet een SMS-je gestuurd, waarin ik haar vertel hoe graag ik haar mag en dat als ik iets voor haar kan doen, ze altijd bij me mag aankloppen. Het duurde een paar dagen voordat ik antwoord kreeg. Toen schreef ze dat ze mij ook heel lief vindt en nooit zal vergeten wat ik voor haar gedaan heb. “J. heeft geen poot meer naar me uitgestoken”, schreef ze. Het blijft lastig dat ze in haar conservatief-christelijke omgeving met niemand echt kan praten.

Mama heeft me toevertrouwd dat ze voor het eerst, sinds ze met Gijs samen is, vreemd is gegaan. Nou ja, haar hartsvriendin Sabine is geneukt door Gijs en zij heeft het zelf gedaan met Peter, met wie ze al heel vaak seks heeft gehad. Ze hebben er alle vier wel van genoten. Die Sabine is een onwijs lekker wijf en ze is zo geil als vanillevla, weet ik uit alle verhalen van mama. Vroeger waren mama en zij echt ontzettende sletten, maar Sabine is ook heel lief. Ik weet nog dat ze toen ik nog heel klein was, vaak op Conny en mij heeft gepast. Papa was toen al uit beeld.

Esmeralda heeft het veel moeilijker in haar omgeving, dan ik. Haar moeder kan er echt niet mee overweg dat haar enige dochter nu een relatie heeft met een andere meid. Esmeralda wilde meteen schoon schip maken. “Beter alle ellende ineens, dan uitsmeren over langere tijd”, zei ze. Daarom is ze ook naar oom Jorge gegaan en hem verteld dat ze niet meer met hem wil neuken en al helemaal niet meer met die vrienden en kennissen van hem. Dat hij haar ongevraagd als jonge hoer heeft aangeboden is al niet bepaald netjes, maar ze realiseert zich pas sinds kort dat hij daaraan ook een hoop geld heeft verdiend, waarvan zij nooit een cent heeft gezien. Dat heeft ze hem ook keihard verteld en hij ontkent het niet. De slavinnenveiling moet hem alleen al € 1.500 hebben opgeleverd. Hij is ziedend van woede, omdat hij nu ineens een belangrijke bron van inkomsten kwijt is. “Je zoekt maar een andere kut,” heeft ze gezegd en met een klap de deur achter zich dichtgetrokken. Uiteraard kreeg ze daarop thuis meteen de wind van voren, oom Jorge had haar mama al gebeld. Het is geen wonder dat ze zoveel mogelijk bij ons is, maar haar mama vindt dat ze na haar examen meteen aan het werk moet, er moet geld in het laatje komen. Direct heeft ze een klotebaantje voor haar dochter geregeld. Ze moet nu van ’s morgens tien tot ’s middags vier koffie schenken, broodjes smeren en meer van zulke dingen in het bejaardenhuis in de buurt. Typisch Esmeralda: ze houdt bij hoog en bij laag vol dat ze het hartstikke leuk vindt om te doen, waardoor het hele effect dat haar mama wilde bereiken verloren gaat.

En dan is er natuurlijk mijn lieve, geile Gijs. Ja, hij is ook nog steeds míjn Gijs, hoe verliefd mama en hij ook op elkaar zijn. Hij vliegt regelmatig naar New York en enkele andere bestemmingen en doet dat altijd met de KLM. Ik had er nog nooit van gehoord, maar hij is een ‘frequent flyer’ en daarvoor hebben ze een spaarsysteem, met punten. Die punten kan hij weer inwisselen tegen tickets, als een soort alternatieve korting. Dus wat doet hij? Wij mogen op zijn punten heen en weer naar Barcelona vliegen, dan kost het niks. Hij wil ook het geld dat hij van me heeft vanuit de twee slavinnenveilingen gewoon aan mij ter beschikking stellen. Ik heb een bankrekening voor mijn zakgeld en spaargeld, dus dat is best mogelijk. We moeten het alleen even regelen. Da’s mooi, daarvoor ga ik hem graag even opzoeken!

Het is donderdagochtend. Gijs heeft pas later in de middag afspraken buiten de deur en is thuis aan het werk, dus ik mag zo bij hem binnenvallen. Ik heb een beetje uitgeslapen, Conny moet nog naar school, mama is naar haar werk. Buiten schijnt het zonnetje, zie ik. Ik schuif mijn dekbed opzij, slaap-T-shirt omhoog. Ik streel mijn tieten, speel met mijn tepels en denk aan mijn lieve Esmeralda. Hmmm, was ze nu maar hier, lag ze maar naakt in mijn armen. Ik begin mijn kut te voelen, die is nat als altijd. Ik fantaseer nog even verder, hoe heerlijk het is om met die prachtige borsten van haar te spelen, hoe heerlijk het aanvoelt als niet ikzelf, maar zij mijn kut streelt. Haar eindeloze hete zoenen, hoe heerlijk het is om met haar te tongen en elkaar tegelijk te strelen en vingeren. Ik moet even giechelen, want we hebben voor het eerst geprobeerd elkaar in standje 69 te likken, dat valt nog niet mee. Steeds als haar tong heerlijk in mijn kut gleed, kon ik me niet concentreren op die van haar, al zag ik haar heerlijke kut wijd open vlak voor me… en omgekeerd! We houden echt heel veel van elkaar, maar de waanzinnig lekkere seks speelt een enorm belangrijke rol in onze relatie. Het is zo fijn dat mama het gewoon toestaat dat we hier thuis met elkaar vrijen, zo vaak als we willen, net zoals Conny en Michel ook zo vaak als ze willen hier mogen neuken. Ik lig me intussen lekker te vingeren, ik masseer mijn klitje, ik heb er niet veel tijd voor nodig om mezelf eerst maar eens lekker te laten klaarkomen. Dan spring ik meteen onder de douche. Wat zal ik aan doen? Het is mooi weer… ik kies gemakkelijke lage schoenen, een stringetje, mijn spijkerrokje, roze naveltruitje erop en mijn spijkerjasje. Stoer en geil, dat ben ik. Kom maar op, Sofie kan de wereld aan. Ik heb een diploma, dus ik ben geen dom kipje, haha!

Ik ontbijt even wat, tanden poetsen, luchtje op en om even na tien uur stap ik de deur uit. Eewww… de zon schijnt wel, maar het is frisser dan ik dacht, mijn tepels worden direct hard van dat frisse briesje, maar ik ga nu niet meer terug. Ik stap in de stadsbus. De chauffeur is een vrij jonge vent, nog geen dertig, schat ik. Hij staart naar mijn tieten met harde puntjes in mijn roze truitje. “Vind je ze mooi?”, vraag ik brutaal. Hij krijgt een kop als een volgroeide pioenroos. Het is stil in de bus. Bijna achterin zitten drie oudere vrouwen te keuvelen. Ik ga vlak voor de achterdeur zitten en leg mijn blote benen op het omgekeerde bankje tegenover me. De chauffeur kan in zijn binnenspiegel de achterdeur zien, maar hij zit ook steeds naar mij te kijken. Haha, ik ben hier niet zo maar gaan zitten, ik vind het gewoon lekker als mannen naar me kijken. Zou hij al een stijve hebben? Ik zal ‘m eens even helpen. Hij moet een drukke kruising oversteken en dus even goed opletten. Dat geeft mij precies de tijd om onder mijn losse jasje mijn truitje omhoog te schuiven. Als hij weer in zijn spiegel kijkt, ziet hij mijn blote tieten. Hij wordt opnieuw helemaal rood en rijdt pardoes een halte voorbij, waar een man driftig naar hem staat te zwaaien. Ik kijk hem in de spiegel aan en blijf met mijn tieten bloot zitten pronken, de dames achterin hebben niks in de gaten. Ik vind het een geil idee dat hij zich vanavond waarschijnlijk stiekem ligt af te trekken op mijn tieten, als hij al zo lang kan wachten. Weer een grote kruising. Als hij weer in zijn spiegel kijkt, heb ik mijn truitje goed getrokken en ik zit geïnteresseerd naar buiten te kijken. Dan mag ik uitstappen, naar Gijs!

Ik voel dat mijn kut kletsnat wordt, zodra ik naar het huis van Gijs loop, ik kan daar echt niks tegen doen. Ik bel aan, hij laat me binnen en omhelst me. We beginnen te zoenen. Hij zegt alleen zacht: “Oh, lekker schatje van me.” Ik kijk in zijn ogen en ik weet zeker dat hij me wil neuken, geen twijfel mogelijk. Hij maakt het knoopje en de rits van mijn rokje los, het valt op de grond. Dan trekt hij mijn string naar beneden en streelt mijn kut. We beginnen heftig te tongen, hij voelt mijn kut en ik leg mijn hand op zijn pik. “Neuk me alsjeblieft, mijn lieve, geile Gijs.” fluister ik in zijn oor. Hij zegt niks, dat zegt genoeg. Hij doet mijn jasje uit, truitje ook en kneedt zacht mijn tieten, mijn tepels zijn keihard. Zonder iets te zeggen zak ik op mijn knieën en haal zijn heerlijke lul uit zijn broek. Ik stroop zijn voorhuid naar achteren en begin eerst zachtjes zijn eikel te zoenen en te likken. Broek naar beneden, ik neem zijn heerlijke, grote, kale ballen in mijn hand, ze zijn echt zo groot als de kleinste eieren in de supermarkt. Langzaam begin ik hem te pijpen. Even voel ik met mijn vrije hand aan mijn kut, die is zo nat, dat het geil tussen mijn dijen loopt. Zijn pik wordt stijver, ik wrijf ‘m tegen mijn gezicht en kus en lik zijn ballen, hij kreunt al van geilheid. Hij geeft een klein knikje met zijn hoofd, genoeg om me mee naar boven te wenken. Nou… niet meteen. Ik ga enkele treden voor hem de trap op. Hij grijpt me van achteren tussen mijn benen. Ik doe mijn dijen ver uit elkaar, hij betast mijn zeiknatte kut en steekt er meteen een vinger diep in. Ik kreun het al uit, ik ben zo verschrikkelijk geil, nu. Hij vingert me even diep en geeft me dan een tikje tegen mijn billen, als teken dat ik verder mag lopen. Ik wil de peeskamer binnen gaan, maar nee, hij wil me nu in zijn slaapkamer.

Schoenen uit, wijdbeens ga ik op zijn grote bed liggen, trek mijn kutlippen voor hem open en laat hem even toekijken hoe ik me vinger, terwijl hij zich razendsnel uitkleedt. Zijn waanzinnig lekkere pik is nu wel helemaal stijf. Ik wil die paal in me voelen!

Hij komt over me heen, ik zie het geile verlangen in zijn ogen. Kom maar lieve Gijs, steek ‘m er maar in. Hij lijkt mijn gedachten te kunnen lezen. Even wrijft hij zijn grote eikel heen en weer tussen mijn smachtende kutlippen. Ik ben nat genoeg, kom maar op. Dan dringt zijn eikel bij me naar binnen, hij kijkt me recht in mijn ogen als hij letterlijk bezit van me neemt. Langzaam gaat zijn pik dieper in me, even ietsje terug en dan weer dieper. In drie keer zit hij helemaal in me, ik voel zijn eikel tegen mijn baarmoeder drukken. Even houdt hij ‘m zo stil, om er aan te wennen, dit is zo’n waanzinnig lekker gevoel, zijn pik is er ook wel eentje uit duizenden. Langzaam begint hij me te neuken. Hij kneedt mijn tieten, speelt met mijn keiharde tepels en met lange, trage stoten haalt hij zijn pik op en neer in mijn kut. Ik ril van puur, geil genot. Ik sla mijn benen om zijn middel. Hij begint me sneller en harder te neuken, zijn grote zware ballen slaan tegen mijn anus en mijn billen. Hij weet precies hoe ik het lekker vindt, we hebben ook al zo vaak geneukt, maar met hem kan ik er geen genoeg van krijgen. Met die lange stoten drukt zijn eikel en vooral de rand ervan steeds net even tegen mijn g-plekje. Ik word gek van geil genot, ik kreun het weer uit. Het duurt niet lang of ik kom echt waanzinnig lekker klaar, alleen maar op zijn superlekkere pik. Ik gil het uit in mijn orgasme, maar hij blijft maar doorbeuken met die superpik van hem, dus ik blijf in totale extase. Hij ramt zijn paal nu echt keihard in me, met die grote, lange halen van hem. Ik heb het niet meer, ik krijs van geilheid en blijf maar klaarkomen. Dan brult hij het uit als een bronstige beer. Diep van binnen voel ik zijn keiharde stralen sperma in mijn kut spuiten, ik ben helemaal buiten zinnen van genot.

Hijgend en kletsnat van het zweet komt hij tot rust, maar met zijn pik nog steeds diep in me. “Oh Gijs, oh mijn lieve, geile Gijs, dit is zo waanzinnig lekker,” zeg ik kreunend. Hij is zo buiten adem dat hij nog even niks terug zegt. Dan beginnen we te tongen, nog steeds blijft hij in me. “Lieve Sofie,” zegt hij dan, “ik ben stapelgek op Yvonne, jouw mama, maar ik wil dit met jou ook voor geen goud ter wereld missen. Ik heb het aan jou te danken dat ik haar ken, maar het is alleen compleet als ik ook met jou kan neuken.” Dat is zo lief van hem, dat ik even vol schiet. Tranen over mijn wangen. “Lieve Gijs,” zeg ik op mijn beurt, “ik vind het fantastisch dat mama en jij het zo fijn hebben. Ik hou zielsveel van haar en het is heerlijk haar weer zo gelukkig te zien. Maar wat er ook gebeurt, laat er nooit iets tussen komen, waardoor wij niet meer zouden kunnen neuken.” Langzaam glijdt zijn slapper wordende pik uit mijn kut.

Hij zoent me op mijn mond, dan glijdt hij langzaam naar beneden. Hij kust mijn tepels en glijdt verder. Ik weet wat er gaat komen, we zijn nog niet klaar. Hij spreidt mijn dijen zo ver mogelijk en begint direct mijn kut te likken, langzaam, met die grote, ruwe tong van hem. Er gaat een rilling door heel mijn lijf. Ik voel dat zijn sperma uit mijn kut begint te vloeien. Hij speelt ermee met zijn tong en likt het op. Hij smeert zijn eigen zaad uit over mijn nog steeds keiharde klit. Aaaaahhhhh, dat is zo heerlijk, mijn kut is na het neuken zo gevoelig. Hij likt me teder en lief, maar ook zo geil. Dan laat hij zijn middelvinger in mijn kut glijden. Hij vingert me, waarbij zijn sperma als glijmiddel werkt en tegelijk blijft hij met zijn tong mijn klit masseren. Dit is gewoon niet te doen, zo heerlijk, zo geil en binnen een halve minuut lig ik me schor te schreeuwen in alweer een verpletterend lekker orgasme. Godsamme, wat kan die vent toch heerlijk beffen! Hij geeft nog een hele serie kleine kusjes op mijn overgevoelige kut, langzaam kom ik weer tot mezelf. Hij komt naast me liggen. We tongen weer, in zijn mond proef ik het mengsel van mijn eigen geil en de weeïge smaak van zijn sperma. We knuffelen en zoenen nog minstens een kwartier, het is zo ontzettend fijn om bij hem te zijn. Hij streelt me, mijn schouders, mijn rug, mijn billen en ik hou zijn nu slappe, maar zo ontzettend lekkere lul in mijn hand. Die intimiteit na het neuken vind ik bij hem eigenlijk net zo belangrijk als het neuken zelf, hoe waanzinnig ik daarop met hem ook klaarkom.

Na een tijdje staan we langzaam op. Ik loop even naar beneden om mijn portemonnee te pakken. Hij zit nu naakt achter zijn computer. Als ik de trap oploop, zie ik zijn lul over de rand van zijn bureaustoel hangen, wat best een koddig gezicht is. Ik sta erbij als hij zijn privérekening opent en zie zijn wachtwoord: clitoris05. Hahaha, zoiets verzint alleen geile Gijs! Er staat drieduizend euro op een aparte spaarrekening. Die zijn van mij. Hij schrijft ze over naar zijn lopende rekening, ik schrik er even van, zoveel saldo als daar op staat, maar zeg niks. Dan neemt hij even mijn bankpasje aan en schrijft weer drieduizend euro over naar mijn rekening. Ik geef hem een zoen, hij drukt me even tegen zich aan. “Je was wel mijn slavin, maar jij hebt het verdiend omdat je je door jan en alleman hebt laten neuken,” zegt hij. Ik kan wel een beetje rekenen en weet wat ik op beide veilingen heb opgebracht. Hij kan mijn gedachten lezen. “Per verkochte slavin houdt Emile € 750 in. Daarvan betalen ze de kosten, zoals de make-up, het podium en de huur van het kasteel. Het pornoproductiebedrijf huurt dat dan van hen privé.” Slim! Dan gaat hij naar de site van de KLM. Hij tikt het nummer van zijn ‘frequent-flyer’-pasje in en ik zie een duizelingwekkend saldo aan punten, maar dat zegt niks. Hij koopt twee retourtjes Barcelona. Alleen de vertrekdatum ligt vast, vandaag over een week, want dan zijn zowel Esmeralda als ik weer ongesteld geweest en dat willen we op vakantie niet hebben, natuurlijk. Welke vlucht het wordt, dat bepaalt de KLM, op grond van beschikbaarheid en de terugreis kunnen we later bepalen. Stap één naar Barcelona is gezet.

“Ik moet nu echt door met mijn werk,” fluistert Gijs zacht. “OK”, zeg ik, “ik ga zo weg.” “Iets heel anders nog,” zegt Gijs, “Herinner je je Henk Jan nog?” Jazeker. Dat was die lieve, wat oudere man die me op zondagochtend op die picknicktafel geneukt heeft, hij was alles kwijt en woont bij het Leger de Heils. “Misschien heb ik een baan voor hem. Ik heb ‘m opgezocht, we hebben uitgebreid gepraat in een cafeetje. Een relatie van me zoekt juist zo’n ervaren financiële man. Ik ga proberen dat te regelen, inclusief een gemeubileerd appartementje, nieuwe kleren en zo.” Ik geef Gijs weer een dikke zoen. “Jij bent echt een ontzettend lieve man, weet je dat?” zeg ik en heb alweer tranen in mijn ogen. Dan lopen we in ons blootje de trap af. We tongzoenen nog een keer heel lekker en dan kleed ik me aan. Mijn string is doorweekt van het geil, ik laat ‘m gewoon uit, ik pak thuis wel een andere. “Weet je dat er mannen zijn die hier geld voor willen betalen?” zegt Gijs. Ik snap het niet. “Gedragen slipjes, met de lucht van opgedroogd kutsap, er zijn er veel die zich daarop willen aftrekken.” Daar had ik nog nooit aan gedacht. Nog één zoen, dan ga ik naar buiten en loop naar de bushalte. Zonder slipje onder een kort rokje, dat is niet voor het eerst, maar het blijft een lekker geil gevoel. Oh, wat kan het leven toch heerlijk zijn. Ik zit in het bushokje en later in de stadsbus nog stilletjes na te genieten van de geweldige neukpartij van daarnet, maar ik zit wel heel netjes met mijn knieën strak tegen elkaar. Ik weet niet waarom ik me het lot van Henk Jan zo aantrek, maar die man verdient gewoon beter en Gijs doet zijn best voor hem. Goeie mensen bestaan nog.