Hoelang wachten vrouwen met sex?

Hoelang wachten vrouwen met sex?

Wanneer je een leuke vrouw leert kennen gieren de hormonen door je lichaam. Je vraagt je stiekem af wanneer zij met jou sex wil hebben. Uit onderzoek is nu gebleken hoelang vrouwen wachten met sex. Het resultaat van het onderzoek doet je wenkbrauwen fronzen.

Volgens het onderzoek wachten vrouwen gemiddeld drie weken met sex. Na de vijfde date ben je als man binnen en kun je je kunsten vertonen. Het meest gebruikelijke is dat vrouwen tussen de twee en drie weken wacht totdat zij besluiten de lakens te delen met de date. Ruim 30% van de vrouwen wacht zelfs langer dan drie weken met de sex. Mannen zijn wat dat betreft iets vrijgeviger, daar ligt het percentage op 26%.

Mannen zijn dan wel weer veel makkelijker als het gaat om sex op de eerste date. Liefst 26% van de mannen heeft op de eerste date sex, tegenover 13% bij de vrouwen. Dat is dan waarschijnlijk toch een kwestie van omgaan met je testosteron mannen.. Hieronder nog enkele cijfers en feiten op een rij.

25% van de mannen is verliefd een maand na de eerste maand tegenover 16% van de vrouwen.

♦ Mannen wachten tot de achtste date met het voorstellen van de date aan vrienden, bij vrouwen gebeurt dit al na de vijfde date.

♦ Mannen veranderen veel sneller de Facebook-status naar ‘in een relatie’ dan vrouwen.

♦ Na twee maanden daten vertellen mannen over het algemeen meer persoonlijk informatie. Vrouwen wachten hier dan weer VIER maanden mee.

Tip: Flirten met singles