Ik lik door heel haar spleetje en ga met mijn tong zo diep als ik kan in haar neukgat.

Ik lik door heel haar spleetje en ga met mijn tong zo diep als ik kan in haar neukgat.

School is natuurlijk een enorme afknapper, na zo’n ruig seksweekend. Daarbij zie ik nu ook Esmeralda weer terug, die net zo koel reageert en doet als vóór het weekend. Best knap eigenlijk, ze acteert, want ze moet exact hetzelfde verlangen voelen als ik, zo niet erger. Ik kan mijn aandacht echt niet bij de les houden, zeker niet bij De Groot. Hoe ik er precies op kwam, weet ik niet meer, maar ik zat te mijmeren over Barcelona. Ik ben er nooit geweest, maar dat lijkt me zo’n gave stad, met de tegenstelling van historie en de modernste dingen, zon, zee, strand, een wild uitgaansleven… oh, om daar eens met Esmeralda heen te gaan, dat zou wat zijn. “Sofie?”… meneer De Groot haalt me ruw uit mijn droomwereld. “Sofie, wat is het antwoord?” “Ik heb geen flauw idee, meneer.” “Tjonge… waar zit jij met je gedachten?” “Barcelona, meneer,” zeg ik zonder na te denken. In de klas wordt wat gelachen, Esmeralda kijkt me stomverbaasd aan, De Groot ook. “Ehhh, dat is een heel mooie stad, ben je er wel eens geweest?” vraagt hij nu, tot mijn verbazing. “Nee meneer, maar het lijkt me geweldig, de combinatie van oude tradities en vooruitstrevende ideeën, Gaudí, de Ramblas, het strand, alles eigenlijk.” Saved by the bell. De les is afgelopen en we hebben nu de korte pauze. “Sofie, wacht heel even,” vraagt De Groot nog. Ik wacht. Als de anderen weg zijn, zegt hij, “Sofie, ik snap dat je het hier niet echt boeiend meer vindt. Hou nog even vol en haal je diploma, daarna ligt de wereld aan je voeten. Een meisje zoals jij kan alle kanten op, dus laat je in hemelsnaam niet opsluiten op een of ander duf kantoor, want jij hebt veel meer in je mars. Ooit wil ik graag weten wat er van je terecht komt en laat ik niet merken dat je over tien jaar met een paar jengelende koters in een rijtjeshuis zit.” Ik bloos. Eigenlijk is het heel lief, wat hij zegt. “Ik heb geen idee welke kant ik uit wil, meneer,” zeg ik eerlijk, maar volgens hem komt het vanzelf op zijn pootjes terecht.

Esmeralda staat me vlak bij de kantine op te wachten. “Wat was dat nou?” zegt ze. Ik vertel wat hij heeft gezegd. “En hoezo, Barcelona? De helft van mijn familie komt uit Catalunya, dus daar uit de buurt.” Wat een toeval, weer! “Gaan we een keer samen?” vraag ik. “Afgesproken!” zegt ze. “Hoe was je weekend?” wil ik weten. Oh, ik wil haar zoenen, alleen al van die blik in die zwarte ogen word ik weer bloedgeil. “Waanzinnig!” fluistert ze, “ik ben de tel kwijt van het aantal mannen dat me heeft genomen, maar er waren een paar superlekkere bij.” Shit, shit, shit, ik wil alles van haar weten, details, hoe vaak ze is klaargekomen, alles, maar dat kunnen we hier echt niet bespreken. Het valt me nu trouwens pas echt op dat ze iets langer is dan ik, wat vooral komt door haar immens lange benen. Twee andere meiden uit onze klas kijken al naar ons, in de trant van ‘die twee outsiders hebben elkaar gevonden.’ Esmeralda heeft eigenlijk nooit echt contact met andere leerlingen en zeker niet met de meiden. De les begint weer! In de grote pauze ben ik Esmeralda even kwijt. Ik ga eerst naar de damestoiletten. Ik hou het niet langer uit, de hele tijd zie ik haar schuin van achteren zitten. De combinatie van de herinnering aan het bloedgeile weekend en het verlangen om heftig met haar te vrijen dwingen me ertoe me keihard klaar te vingeren, zonder geluid te maken. Als ik zit uit te hijgen, hoor ik in het toilet naast me gesmoord, “hmmmm, hmmmm.” Hihi… ik ben de enige vingerplant niet! Ik veeg mijn kut af, kleed me weer aan en ga het toilet uit. Als ik mijn handen sta te wassen, gaat die andere deur open… Esmeralda! “Ik heb je gehoord,” zeg ik zachtjes. Ze bloost, dat staat haar onweerstaanbaar lekker. Even weet ze niet wat ze moet zeggen, maar dan, “ik word gek hier, ik wil je zo graag…,” zegt ze. “Vanmiddag is er bij ons niemand thuis, ga je met me mee?” Ik zie direct het verlangen in haar mooie ogen, ze hoeft niet eens meer te antwoorden.

We nemen de stadsbus. Esmeralda stuurt een whatsappje naar haar moeder, dat ze later komt en eerst met een ander meisje meegaat om samen wat te studeren. We gaan via de achtertuin naar binnen, ik trek de deur achter me dicht. Direct omhelst ze me, we beginnen te zoenen en ik word weer keihard getroffen door de bliksem als onze tongen elkaar ontmoeten. We strelen elkaar. “Oh Sofie, ik verlang zo ontzettend naar je,” zegt ze. “Kom,” zeg ik, we laten onze jassen op de grond vallen en stormen achter elkaar de trap op, naar mijn kamer. Snel trek ik de gordijnen dicht, om geen show voor de buurt te geven, dekbed weg, Esmeralda staat al in haar zwarte BH. Ik trek zo snel als ik kan mijn kleren uit, zij maakt de voorsluiting van haar BH los en laat haar prachtige borsten weer zien. We omhelzen elkaar weer, haar heerlijke tieten drukken tegen de mijne en we tongzoenen heel intens. Ik heb alleen mijn slipje nog aan en ik voel dat ik zeiknat ben. Ik maak haar jeans los, trek die naar beneden en neem meteen haar zwarte string mee, ik zie haar perfect gladde kut recht voor me. Ik sta weer recht en leg meteen mijn hand tussen haar benen. Mijn middelvinger glijdt tussen haar schaamlippen en ik voel dat zij ook kletsnat is. Ze kreunt het uit van geilheid, trekt meteen ook mijn slipje naar onderen en grijpt mijn kut, meteen krijg ik ook haar wijsvinger erin. “Oh lieve geile schat, laat me je likken,” zegt ze kreunend. Ik ga op mijn bed liggen en spreid mijn benen voor haar. Ze laat er geen gras over groeien en duikt er tussen. Even bekijkt ze mijn kut van dichtbij, ze steekt haar wijsvinger er weer in en gaat met haar duim over mijn keiharde klit. Ik kreun het uit. Dan trekt ze mijn schaamlippen open en begint me heerlijk te likken. Oh, wat is dit een waanzinnig geil gevoel. Ik hou er altijd al van om gebeft te worden, maar nu doet zij het voor het eerst bij me, zij, op wie ik al zo lang, zo geil ben. Het kost Esmeralda weinig moeite om me echt binnen vijf minuten gillend te laten klaarkomen. Oh, wat had ik dat hard nodig.

Nu draaien we de rollen om. Ik geef haar een diepe tongzoen en proef mijn eigen geil in haar mond. Ze spreid die prachtige lange benen wijd voor mij open. We hebben elkaar zaterdag al gevingerd, maar nu zie ik voor het eerst haar kut in vol ornaat. Zelfs hier is ze bloedmooi. Ze heeft mooi egale schaamlippen, ze is minder strak dan ik, maar ze heeft ook een grote harde klit, het lijkt wel een klein pikkie. Ik streel haar kut, ze is zo nat, dat het geil uit haar spleetje loopt, op mijn onderlaken. Ze ligt al zwaar te ademen, dan laat ik mijn tong in haar kut glijden. Haar geil smaakt opvallend kruidig, pittig, dat komt zeker door de Spaanse keuken. Ik lik door heel haar spleetje en ga met mijn tong zo diep als ik kan in haar neukgat. Dan een vinger erin, nee, meteen twee. Ze kreunt luidkeels. Ik lik haar grote klit, ik vinger haar diep, zuig haar klit tussen mijn lippen en ga er in mijn mond razendsnel met mijn tong overheen. Dat duurt niet lang, zij komt ook intens klaar, voor het eerst dat ik haar kut bef, ze kreunt en gilt echt, haar orgasme houdt lang aan, terwijl ik nog maar zo weinig met haar deed. Dan wordt ze rustiger, of nee… ze schokt, ik luister goed, ze snikt, ze huilt, ze komt iets omhoog en ik zie dikke tranen over haar wangen biggelen. Wat is dit nu? “Lieve schat, wat is er?” vraag ik. “Niks! Nou ja… ik huil van geluk, van blijdschap, oh Sofie, ik heb hier zo enorm naar verlangd, om met jou te kunnen vrijen en nu is het er eindelijk van gekomen. Oh schatje, ik ben zo blij…” Ik neem haar hoofd in mijn handen kus haar en lik haar tranen op. “Lieve heerlijke Esmeralda, je moest eens weten hoe vaak ik me in dit bed heb liggen vingeren en daarbij aan jou dacht,” zeg ik. We omhelzen elkaar weer. Ze wordt rustiger, we liggen heerlijk naakt in elkaars armen verstrengeld. Dit mag van mij eeuwig duren. Onze eerst echt vrijpartij is vooral een vluggertje, we waren allebei zo ontzettend geil, dat we al heel snel klaar zijn gekomen. Ik wil dat er nog ontelbare, lange, intense superhete vrijpartijen volgen. We strelen elkaar constant, blijven kusjes geven en intussen vertellen we elkaar heel intieme dingen. Zij is ook gewend zich gemiddeld méér dan eenmaal per dag te vingeren, haar kut is ook echt altijd vochtig, seks is voor haar, net als voor mij, even belangrijk als eten en drinken. Ik weet nu ook dat ze normaal een paar dagen na mij ongesteld is.
Natuurlijk is zij net zo benieuwd naar hoe ik op die slavinnenveiling terecht ben gekomen als omgekeerd. Ik vertel haar over Gijsbert, wat hij me allemaal heeft geleerd en met me heeft gedaan. Bij haar ligt het anders. Haar vader is verongelukt toen ze nog heel klein was. Zijn ongetrouwde broer Jorge, de oom van Esmeralda dus, heeft zich daarna ontfermd over haar en haar moeder. Al heel gauw neukte hij haar moeder en toen ze een stuk groter was, ontdekte ze dat oom Jorge haar moeder als een soort hoer liet neuken door familie, vrienden enzovoorts.

Hij heeft Esmeralda ontmaagd toen ze twaalf was en niet lang daarna bood hij haar ook aan, zo heeft ze onder meer een aantal neefjes hun eerste sekservaring bezorgd. In haar puberteit werd ze al volop geneukt door allerhande vrienden en zo van die oom. Niet dat ze er een hekel aan had, ze genoot van de seks en alle aandacht, maar ze vertrouwt gewoon geen mannen meer. Daarbij weet ze al van jongs af aan dat ze ook op meisjes valt, maar ze heeft er weinig ervaring mee. En toen kwam ik in beeld. Oom Jorge heeft haar dus ook in die slavinnenveiling ingebracht en goed geld gebeurd van die veiling. Verhip, heeft Gijsbert dan ook geld gekregen omdat hij mij aanbood? Ze weet ook vrij zeker dat de deelnemers aan die zondagse gangbang ook betaalden om haar te kunnen neuken, zou dat dan ook voor die boerenbroers gelden? Zelf heeft ze ook dit weekend best veel genoten. De superpik van Jan Willem heeft ze ook in haar kut gehad en dat was wel een enorme kick. Marie-Louise heeft geen SM met haar gedaan, maar haar wel geneukt met een voorbinddildo in een wilde vrijpartij. Het meest heeft ze genoten van Simon de pornoneuker, die haar in totaal vier keer heeft genomen en elke keer klaar heeft laten komen, ook waar zijn vriendin Sheila bij was. Al pratend strelen we elkaars kutjes weer, we zijn allebei weer lekker nat en vingeren en tongzoenen tegelijk, dit is zo intiem en zo’n waanzinnig lekker gevoel dat we de wereld om ons heen vergeten. “Wow!” horen we ineens. Conny staat in de opening van mijn slaapkamerdeur en ziet hoe Esmeralda en ik elkaar liggen te verwennen. Esmeralda schrikt zich een rolberoerte en doet nog een poging haar tieten te bedekken. Ze is overdonderd, ik stel haar voor aan mijn lieve, jonge zusje, ze geven elkaar een hand, waardoor Esmeralda haar tieten wel los moet laten. “Godsamme, wat ben jij mooi!” zegt Conny uit de grond van haar hart. Esmeralda bloost weer. Ik leg haar een beetje uit dat Conny en ik allebei biseks en even geil zijn, dat breekt het ijs al aardig. Esmeralda vindt het de hoogste tijd om naar huis te gaan. Ik help haar met aankleden en loop naakt met haar mee tot de keuken. Daar neemt ze me nog een keer heerlijk in haar armen, voor een laatste heftige tong zoen. “Ik wil niet dat ze dit op school weten,” zegt ze zacht en we spreken af op school ‘gewoon’ te doen. “Ik kan je niet vertellen hoe gelukkig ik me nu voel,” fluistert ze in mijn oor. Voor mij geldt ongeveer hetzelfde. Ik hang mijn jas op de kapstok en sprint in mijn blootje weer naar boven, eerst naar Conny. Ze wil natuurlijk weten hoe het met Esmeralda was, de eerste keer en ze belooft me dat ik zelf bij gelegenheid aan mama mag uitleggen dat ik een relatie heb met een ander meisje, want dat is nu echt wel het geval. Conny vertelt me op haar beurt dat ze nu echt stapelgek is op Michel en niet alleen omdat hij zo’n lekkere pik heeft en ontzettend lekker kan neuken, wat ze natuurlijk al diverse keren hebben gedaan. Ze is echt verliefd, mijn geile zusje!

Als mama thuiskomt, is alles weer normaal. Ze maakt eten voor ons en als we net aan het toetje zitten, zegt mama ineens, “meisjes, ik moet jullie iets zeggen, al verwacht je het misschien al. Gijsbert en ik zijn nu echt een stel. We hebben afgesproken dat we voorlopig een latrelatie hebben. We zijn intens gelukkig met elkaar, ik ben echt in vele jaren niet zo gek geweest op een man.” Conny is weer eens de meest directe en vraagt meteen, “en hoe staat het met vreemdgaan?” Mama lacht. “Ach meisjes…,”, zegt ze “mannen zijn net als vogeltjes. Als je ze regelmatig een stukje brood geeft, komen ze bij je terug en als ze je echt vertrouwen, eten ze zelfs uit je hand. Ze fladderen wel weg en eten hier of daar ook bij een ander een stukje brood, maar ze blijven terugkomen. Je kunt ze ook in een kooitje stoppen. Dan weet je zeker dat ze nergens anders een stukje brood eten, maar ze eten nooit uit je hand. En als je het deurtje één keer open laat, zijn ze weg en komen nooit meer terug. Dus wat wil je liever?” Het is duidelijk dat ze Gijsbert laat fladderen, gelukkig maar, dan neukt hij mij af en toe ook nog eens.

“Ik wil ook wat zeggen,” zegt Conny. “Mama, ik heb een vriend en ik ben nog nooit zo verliefd geweest.” Mama is heel verbaasd, als er één ‘fladdert’, dan is het Conny wel. Ze wil alles weten. “Hij heet Michel, hij is twintig en hij werkt al. Hij doet iets heel technisch, ik begrijp er weinig van, iets met computergestuurde apparaten en hij heeft het over laserlassen of zoiets.” Mama wil kennismaken, dat spreekt voor zich. Nu we toch bezig zijn, wil ik ook open en eerlijk zijn. “Mama, ik moet je ook wat vertellen. Het is nog heel pril, maar ik ben ook verliefd en het is wederzijds.” “O, mijn lieve kind, wat fijn! Dan krijg ik twéé schoonzonen tegelijk, haha!” Ik weer, “mama… je krijgt er geen schoonzoon bij. Het gaat om een meisje.” Ze zit me met open mond aan te staren. Ik zie haar ogen vochtig worden. “Maar schatje… dat had ik niet verwacht. Ik bedoel, ik dacht dat jij ook met een lieve en leuke jongen thuis zou komen, ik, ik, ik weet niet…” Ze snikt. Ik omhels haar. “Mama, niet huilen, ik vind dit al zo moeilijk.” Conny kijkt toe, ik weet dat zij er ook niet tegen kan mama ongelukkig te zien. Mama herpakt zich. “Lieve Sofie… het enige wat telt is dat jij gelukkig bent. Ik wist alleen niet, ik bedoel, al die jongens en mannen…” “Ik hou ook van mannen, mama, ik ben biseksueel en in dit geval is het een meisje. Ze heet Esmeralda en zit in mijn klas.” Nog steeds staan de tranen in haar ogen. “Ik wil haar ook ontmoeten,” zegt ze zacht, “ik wil weten wie mijn meisjes gelukkig maken, de vriend van Conny en jouw vriendin.” Pfoe! Wat een opluchting. Wat een dag. ’s Avonds heel laat, ik lig net in bed, mijn telefoon ligt aan de stekker. Ik krijg een whatsappje binnen, van Esmeralda: Ik lig in bed en denk aan jou, hoe fijn het was vanmiddag. Je weet wat ik zo ga doen. Jij ook? Ja, ik stuur haar terug dat ik ook aan haar denk en dat ik me zo meteen klaar ga vingeren op haar. Het kost me bar weinig moeite dat waar te maken.