Na vele jaren weer eens vorstelijk door drie kerels heb laten nemen, heerlijk!

Na vele jaren weer eens vorstelijk door drie kerels heb laten nemen, heerlijk!

Jahaaa… mama Yvonne even hier. Sofie zit vol in haar schoolexamen. Ze is bloednerveus, want ze is echt bang het niet te gaan halen. Ach… dat kost haar een jaar, dat is zo, maar wat maakt dat in het verdere leven nou uit? Ik heb gemakkelijk praten, voor haar ligt het anders. Gelukkig is Esmeralda veel bij haar, om haar weer te laten ontspannen. Ik heb er best aan moeten wennen, mijn oudste dochter heeft geen vriend, maar een vriendin en niet zo maar een. Nu ik haar eenmaal beter ken, ga ik Esmeralda steeds meer waarderen, vooral omdat ik zie wat voor een goede invloed ze op Sofie heeft en ze houdt echt intens veel van mijn oudste schatje. Dat het een bloedmooie meid is, dat zie ik ook wel, maar daar gaat het niet echt om. Ze is lief, verstandig en ze relativeert, dat is goed voor Sofietje. Die jongste deugniet Conny wil intussen best deugen en is in haar verliefdheid op Michel ook veranderd. En ja, ikzelf… Ik ben zielsgelukkig met mijn lieve, geile Gijsbert.

Ik had nooit kunnen denken nog eens zó’n man aan de haak te slaan. Hij is ook heel lief, hij weet over alles mee te praten, we denken over veel dingen hetzelfde en hebben dezelfde smaak, maar daarbij is hij het in financieel opzicht veel beter gewend dan de meisjes en ik. Hij houdt me vrij, ik geniet met volle teugen van elk samenzijn met hem en daarbij is de seks ook nog eens absoluut fantastisch. Mijn hemel, wat kan die man een vrouw verwennen, zo’n vent heb ik nog nooit meegemaakt. Wat we ook delen, is dezelfde ‘seksuele moraal’. Van mij hoeft een vent niet

hondstrouw te zijn, als hij het van mij dan ook maar niet verwacht. Sinds ik Gijs ken, heb ik met niemand anders seks gehad, maar dat wil ik niet bij voorbaat uitsluiten. Dat hij zo links en rechts die heerlijke pik er bij andere vrouwen in steekt, ach, dat mag, daarover doe ik niet moeilijk. Hij versprak zich afgelopen weekend… toen bleek dat hij ook die heerlijke Esmeralda al heeft geneukt. Ik kan ‘m geen ongelijk geven en als Sofie er niet mee zit, waarom zou ik het dan doen? Dat brengt me bij Sabine en Peter. Sabine en ik kennen elkaar al vanaf de lagere school. We zijn echt hartsvriendinnen, soulmates, vele jaren lang wisten we echt alles van elkaar, we deelden de meest intieme dingen. Over onszelf, maar ook niet te vergeten over jongens en mannen, toen we daar aan toe waren. We ruilden zelfs jongens, haha! Als we ons allebei weer eens hadden laten versieren in het weekend (‘wie versiert wie? was meer de vraag), dan brachten we elkaar later verslag uit. Als ik een jongen trof die goed kon neuken, dan nam zij ‘m een volgende keer en zo heb ik ook diverse pikken via haar aangereikt gekregen. Heerlijk was dat, we waren twee geile losbollen… tòt zij bij toeval Peter leerde kennen. Niet dat ze daarna een heilig boontje werd, dat was alleen in het begin. Ze was zo verliefd en ik mocht hem – toen – niet van haar ‘lenen’. Ze bleven bij elkaar, zijn zelfs getrouwd, ik was getuige. Ik weet ook dat ze geen kinderen kunnen krijgen en waaraan dat ligt. Toen dat duidelijk werd, had ze best een moeilijke tijd, maar we waren er voor elkaar. Zij was er op haar beurt voor mij, toen ik besloot te scheiden van de vader van mijn dochters, de loser.

Intussen waren Peter en zij enthousiaste ‘swingers’ geworden. Ze deden volop aan partnerruil, ze neukten nog steeds vaak met elkaar, maar lieten elkaar ook vrij om vreemd te gaan. Toen ik eenmaal alleen was, kwam het er ook van dat ik uiteindelijk toch met Peter kon neuken. Hij is een heerlijke, lieve man, met een goeie pik, een lekker tongetje en ik kon altijd bij hen terecht, als ik geil was. Bij hen, ja, want Peter en ik neukten ook als Sabine gewoon thuis was, daar was niks stiekems aan. Ik kan niet eens meer schatten hoe vaak ik het met hem heb gedaan. Ik had in die tijd overigens ook nog andere neukvrienden, maar die wisselden nogal, Peter was in die zin een blijvertje. Ik ben ook een keer met hen mee geweest naar een swingers-avond, waar ik me na vele jaren weer eens vorstelijk door drie kerels heb laten nemen, heerlijk! Het contact met Peter en Sabine is helaas een stuk minder geworden, toen ze zo’n 120 kilometer van ons vandaan verhuisden. Peter werd daar chef in een filiaal van zijn werkgever, een technisch bedrijf dat dingen maakt waarvan ik niks begrijp. Tja, vooral in het begin belden Sabine en ik elkaar nog vaak, we Skypen soms ook, maar we missen elkaar vooral. Een aantal maanden na die verhuizing ontdekte ik mijn lieve, geile Gijs. Telefoontje op donderdagavond: Sabine aan de lijn. Of ik zaterdag, eind van de middag en eventueel de avond vrij heb? Tja, eigenlijk wel, ik zal wel bij Gijs zijn – die kent ze al uit mijn verhalen -, maar we hebben niks concreets afgesproken. Zij en Peter zijn bij ons in de stad en zijn bezig tot een uur of vier. Heerlijk, ze komen me opzoeken, in principe bij Gijs, dan kunnen ze meteen kennismaken. Ik stuur een whatsappje naar Gijs, ook al weet ik dat hij vanavond met een relatie buiten de deur moet eten. We bellen later wel, vanavond voor het slapen gaan. Dat doen we elke dag en vaak masturberen we dan, terwijl we elkaar aan de lijn hebben.

Ik ben de hele vrijdag al opgetogen, omdat ik morgen mijn allerliefste vriendin weer eens zal zien en haar lieve man, natuurlijk. Op zaterdag ben ik al tegen de middag bij Gijs. We hebben elkaar bijna een week niet gezien en zoals meestal, als we niet direct andere plannen hebben, gaan we eerst maar eens uitgebreid met elkaar naar bed. Ik maak mezelf door de week vaak klaar met de dildo die het formaat heeft van zijn pik, maar er gaat toch niks boven zijn heerlijke paal van vlees en bloed. Oh, wat kan die man toch heerlijk neuken, hij laat me weer intens klaarkomen. Naakt op bed, in elkaars armen, vertel ik over Sabine en Peter, hoe belangrijk zij voor me is geweest, zoveel jaren lang en ook dat ik heel vaak lekker met Peter heb geneukt, toen ik weer single was. Ik had het al wel eens over hen gehad, maar nu ging hij hen beiden ontmoeten. Gijs wil alles van me weten, vooral over Sabine. Ik kan er ook genoeg over vertellen, ook over hoe ze lichamelijk is, we hebben elkaar vaak genoeg naakt gezien en hoe heerlijk geil zij kan worden. Vaak dachten mensen trouwens dat we zussen waren, haha!

Na onze vrijpartij hebben we lekker naakt buiten op het terras geluncht. Daarna zijn we gaan douchen en gewoon een beetje relaxen, krantje lezen en zo. Om kwart over vier zie ik een mij onbekende auto stoppen. Peter heeft bij zijn promotie ook een andere auto van de zaak gekregen. Sabine ziet me al staan en zwaait enthousiast als ze uitstapt. “Zo, zo,” hoor ik achter me, “die mag er ook zijn, hoor schat!” We gaan naar de voordeur, terwijl Peter en Gijs kennismaken, vallen Sabine en ik elkaar in de armen, we hebben van ontroering allebei tranen in de ogen, zo blij zijn we dat we elkaar weer zien. Peter zoent me ook enthousiast en streelt met zijn handen over mijn schouders en mijn rug. Oh, wat een fijne vent, is hij toch. We gaan eerst maar eens aan de koffie. Peter reageert meteen op een grote foto die bij Gijs in de achterkamer hangt. Daarop ligt een naakte meid languit op de motorkap van precies zo’n Jaguar als hij heeft. Het is er een uit een serie, op deze zijn alleen haar contouren met harde tepeltjes die omhoog wijzen te zien, er zijn er ook waarop ze haar kut wijd open houdt, maar die heeft hij maar niet aan de muur gehangen, haha. Gijs vertelt Peter dat hij zo’n auto heeft en dat ik minstens zo mooi ben als die meid. Daarop gaan de twee mannen naar de garage, want die Jaguar wil Peter wel zien en Gijs heeft nog meer auto’s. “Yvonne! Wat een gave vent!” zegt Sabine meteen enthousiast als de mannen naar buiten zijn. Ik heb haar via de telefoon verteld hoe groot zijn lul is, hoe lekker hij kan neuken en hoe hij mijn kut likt, dat is nu wel een beetje gênant, maar ja, ze weet het. Ze vindt ‘m knap en geil en ik merk direct dat ze best ‘meer’ met hem wil.

We kletsen lekker verder, over van alles en natuurlijk vraagt ze ook belangstellend naar mijn twee dochters, die ze allebei als baby als allereerste ‘vreemde’ in haar armen heeft gehad. Ik vertel vol enthousiasme over Conny en haar eerste echte liefde, Michel. Ze is stapelgek op hem en dat is duidelijk wederzijds. Hij blijft af en toe bij ons slapen, Conny heeft me verteld dat hij echt heel goed is in bed en ik ben geneigd haar te geloven. Op een zondagochtend heb ik pas zijn lul gezien en dat is een mooi exemplaar, voor zo’n jonge vent, al weet ik niet of hij weet dat ik ‘m zag. Michel werkt al, hij doet iets technisch, Peter zal het wel snappen. Tja, en Sofie. Sabine is mijn aller intiemste vriendin en toch heb ik er moeite mee te zeggen dat Sofie een relatie heeft met een ander meisje. Sabine lacht me uit. “Zag je dat dan niet aankomen?” Huh? “Jouw dochters zijn biseksueel, allebei.” “Allebei???” “Ja joh, gekkie! Weet je nog die keer dat ik bij jullie was in dat witte truitje met de diepe V-hals en zonder BH en dat mijn tepels toen hard werden?” Ik heb geen idee waar ze het over heeft, is me niet bijgebleven. “Daar werd vooral Conny toen absoluut geil van, Sofie was er niet bij geloof ik, maar Conny kon haar ogen echt niet van mijn tieten afhouden.” Zou het echt? Waarom zie ik zoiets niet, als moeder? Ik vertel een beetje aarzelend over Esmeralda, ik ben intussen dol op die meid, ze is steeds vaker bij ons en ik geniet van haar gezelschap. Ah, daar komen de mannen weer naar binnen. Peter is helemaal onder de indruk van het wagenpark van Gijs, met die Jaguar als pronkstuk, Sabine doet Peter ook kort verslag. Als de naam Esmeralda valt, zie ik Gijs even heel doelbewust de andere kant uit kijken, hij heeft haar al een keer lekker genomen. Peter vraagt ook wat Michel dan doet. Ik kan alleen herhalen wat hij zelf heeft gezegd. “Hij bedient computergestuurde freesmachines, hij kan laserlassen en aluminium lassen.” Peter verslikt zich zo wat in het biertje dat hij net van Gijs heeft gekregen. “Echt? Laat die jongen mij eens heel gauw bellen. Dat soort mannen is niet aan te komen, de markt schreeuwt erom, hij kan bij mij een dik salaris verdienen.” Ik weet niet of ik dat wel wil, want dat betekent ook dat hij moet verhuizen en misschien mijn kleine Conny wel meeneemt. Daar ben ik nog niet aan toe.

We besluiten met z’n vieren lekker naar de Italiaan te gaan. Gijs voert zijn Italiaanse macho-show weer op als hij Giovanni belt. Natuurlijk heeft hij een tavola voor quattro personi, buiten op het terras, zelfs. Het is prachtig weer, Sabine heeft al hakjes en een luchtig zomerjurkje aan, waardoor haar mooie slanke benen geweldig goed uit komen. Samen gaan we naar boven, om voor mij iets leuks uit te kiezen. In de slaapkamer maakt ze meteen haar jurkje even los en doet haar BH af. “Ik word gek van dat ding!” Haar tieten zijn kleiner dan de mijne, maar zó mooi. Ik laat mijn BH ook lekker uit, mijn dochters dragen die dingen nooit en ze hebben eigenlijk ook wel gelijk, het is veel lekkerder zonder. Sabine kiest mee uit wat ik aan zal doen, mijn halve garderobe is al hierheen verhuisd en van Gijs krijg ik vaak iets nieuws erbij, zo maar. Voordat we naar beneden gaan vraagt ze zacht, “eerlijk zeggen, zou jij vanavond voelen voor partnerruil?” Ik aarzel, ik ben zo gek op Gijs, maar we hebben elkaar ook vrijheid beloofd en ik weet dat ik met Peter altijd heel fijn kan vrijen en neuken. Gijs maakte bij de eerste aanblik al een opmerking over Sabine. “Peter is nog altijd geil op jou,” zegt ze om me aan te moedigen. “OK,” zeg ik, “als Gijs het ook wil.” Ze lacht… “Of hij het wil? Heb je die geile ogen van hem niet gezien dan, hij zit me constant met zijn ogen uit te kleden!” Wat is er aan de hand, waarom ontgaat me zo veel?

De avond op het terras bij Giovanni is echt heerlijk. De oude Italiaan lijkt me te herkennen, tenminste, hij zegt, “ciao, bella!” en kust mijn hand als ik binnen kom, maar hij is even charmant tegen Sabine. Het eten is weer verrukkelijk, de wijn vloeit rijkelijk, zelf gemaakte Limoncello er achteraan, ik ben licht in mijn hoofd, maar ik voel me zo ontzettend lekker, met drie mensen bij me op wie ik stapelgek ben. Er is weer een student geregeld om ons met de auto van Gijs naar huis te rijden. Peter komt achterin zitten, tussen Sabine en mij in. Direct voel ik zijn hand op mijn rechterknie, die meteen over de binnenkant van mijn dij naar boven glijdt, tot een paar centimeter van mijn kut. Ik ben al flink nat en dat wordt zo niet minder. Hij streelt mijn dij heel teder en kijkt me diep in mijn ogen, oh, ik smelt weer voor hem. Sabine zit het te bekijken, hoe haar man mij zachtjes inpalmt, ze geeft me een lieve knipoog. Thuis zet Gijs een stemmig muziekje op. “Geven jullie eens een stripshowtje weg,” zegt hij lief, maar gebiedend. Wat kan mij het schelen? Sabine en ik beginnen langzaam te dansen, zij mag dit soort dingen ook graag doen. Hup, daar gaat het bovenste deel van haar jurk al, ze toont haar prachtige tieten met veel passie aan Gijs, die al in zijn kruis zit te voelen. Ik blijf niet achter en sta al heel snel alleen nog in mijn string met mijn kont te draaien en kneed zelf mijn tieten. Sabine buigt diep voorover, handen om haar enkels, met haar kont naar Gijs toe gekeerd. Dan haakt ze een duim achter haar string en trekt die naar beneden, waardoor haar kut en haar kont zichtbaar moeten zijn. Ik trek mijn string ook uit, maar beide mannen zijn al heel vertrouwd met mijn kut. Ik gebaar de mannen dat we nu ook pikken willen zien. Schaamte kennen ze allebei niet echt en dus halen ze hun lullen uit hun broek. Sabine kan een zacht ‘wow’ niet onderdrukken als ze de pik van Gijs ziet, maar ik ga meteen tussen de benen van Peter en begin zijn half stijve pik te pijpen. Sabine neemt nu ook de pik van Gijs in haar mond, hij kreunt al van geilheid. “Kom,” zeg ik zacht tegen Peter. Ik weet eerlijk gezegd niet of ik het al kan verdragen ook echt te zien hoe Gijs met een ander neukt, al is het Sabine. Ik loop lekker naakt voor Peter uit de trap op en neem hem mee naar het ‘peeskamertje’. Hij kijk even verbaasd rond, terwijl ik hem nu ook helemaal uitkleed en zelf constateer dat ik intussen vreselijk geil ben.

We gaan lekker naakt op het bed liggen. We tongzoenen intens, misschien wel vijf minuten lang. Zijn handen glijden over mijn lijf en hij vindt meteen de weg naar mijn drijfnatte kut. Zijn middelvinger glipt meteen naar binnen. Hevig tongend kreun ik het uit, ik pak zijn pik beet, die intussen ook keihard is. “Oh Yvonne,” fluistert hij in mijn oor, “Ik ben nog altijd zo ontzettend geil op jou. Je moest eens weten hoe vaak ik me aftrek en aan jou denk.” Wowwow, dat zijn geile complimenten! Ik vind het hem lief en lekker, maar zijn gevoel gaat veel dieper dan dat van mij, al ben ik hem eeuwig dankbaar voor alle keren dat hij me heeft geneukt toen ik dat zo hard nodig had. We rollen om, nu lig ik boven. Ik glij naar beneden, mijn tieten slepen over zijn lijf, meteen neem ik zijn heerlijke pik weer in mijn mond en begin ‘m lekker diep te pijpen. Hmmmm, die van Gijs is groter, maar die van Peter mag er toch ook zijn. Ik lik zijn ballen en daarop komt hij al bijna, dus ik geef ‘m maar even pauze. We rollen weer om, hij komt op mij liggen. Ik voel zijn eikel tegen mijn kutlippen drukken, maar hij steekt zijn pik er nog niet in. Eerst zakt hij wat naar beneden en geeft mijn tieten en vooral mijn tepels een heerlijke lik en zuigbeurt. Mijn tepels staan helemaal strak. Dit doet hij zo lekker! Ik voel dat ik intussen zo nat ben, dat het geil gewoon uit mijn kut loopt. Even worden we afgeleid. We hebben de deuren open gelaten en beneden in de huiskamer horen we de stem van Sabine. “Aaah, aaahh, aaaaah, aaaaaaaaaaaahahahahahaha.” Ik weet wat ze voelt, ze wordt gebeft door Gijs. Peter snapt het ook. Nu glijdt hij naar beneden, ik doe mijn benen wijd voor hem. Hij bekijkt mijn wijd openstaande kut aandachtig en begint er eerst kusjes op te geven, dan kleine likjes, hij doet het zo lief, zo teder, maar hij weet hoe je een kut goed verwent. Hij likt me met lange halen en masseert zachtjes mijn harde klit met zijn tong. Intussen kneedt hij mijn billen en mijn dijen, zachtjes, maar doortastend. Zo maakt hij mijn kut en heel de omgeving supergevoelig, ik word nog geiler dan ik al was en kneed zelf mijn tieten. Dan trekt hij mijn schaamlippen verder open en neukt me met zijn tong, oh, wat ben ik nat. Zijn dikke middelvinger glijdt in mijn kut. Ik ben ruim genoeg om ook zijn wijsvinger in me te ontvangen. Hij zuigt op mijn keiharde klit en likt die intens, terwijl hij me heel diep vingert. Ik kom heerlijk klaar, hij zorgt ervoor dat mijn orgasme lang aanhoudt. Het is niet de explosie die Gijs me vaak weet te geven, maar het is gewoon superlekker.

Van beneden horen we duidelijke geluiden dat daar nu keihard geneukt wordt. Ik hoor Gijs grommen en Sabine stoot allerhande rauwe kreten uit. De lul van Peter is verslapt. Hij gaat op zijn rug liggen en ik begin ‘m opnieuw te pijpen. Ik heb ‘m zo weer helemaal overeind. Een condoom zou nu een belediging zijn, hij mag er echt wel zo bij mij in. Ik ga over hem heen zitten, hou zijn stijve rechtop en laat mijn kut erover heen glijden. Ahhhh, zo lekker. Ik begin lekker op hem te bewegen. Ik leun op zijn brede, vrijwel haarloze borst, hij grijpt mijn tieten weer en kneedt mijn tepels, stevig, maar niet te hard. Mijn kut maakt soppende geluidjes. Peter trekt zijn knieën op, nu kan hij ook van onderen in me stoten. Ik blijf op de goede hoogte stilzitten, hij neukt me uit alle macht van onderen. Oh, wat is dit ook lekker, wat laat hij me genieten. Als hij zo doorgaat, kom ik zo nog een keer klaar, nu alleen op zijn pik. Helaas, zo ver komt het niet. Hij begint zwaar te hijgen en zegt zacht, “Ik ga zo spuiten.” “Wil je in mijn mond komen?” vraag ik hijgend. “Oh jaaaa,” kreunt hij, maar is net te laat en spuit zijn sperma diep in mijn kut. Schokkend en diep kreunend komt hij klaar in me. Ik voel zijn lul uit me glijden. Meteen ga ik weer naar beneden en neem hem opnieuw in mijn mond. Ik proef mijn eigen geil, ik zuig keihard op zijn eikel en trek ‘m af, zo krijg ik nog net zijn laatste restje sperma van hem. Dan lik ik heel zijn lul schoon. “Ik verlangde zo naar jou,” zegt hij zacht, “dat ik sneller kwam dan verwacht.” Ik beloof ‘m het gewoon nog een keer over te doen. We vrijen en knuffelen nog even en lopen dan samen naakt de trap af.

Dat dacht ik al: Gijs en Sabine zitten naakt met een glaasje wijn op het terras na te vrijen. We gaan erbij zitten, op het andere bankje, lekker dicht tegen elkaar. Sabine geeft me één blik, waaruit ik al weet dat ze enorm heeft genoten van Gijs. De mannen hebben er blijkbaar ook geen moeite mee dat ze elkaars lul bloot zien. We drinken nog een glaasje, zwijgend, alle vier nagenietend. Dan gaan we naar binnen. Gijs en Sabine slapen in zijn slaapkamer, ik maak snel het bed op in het peeskamertje, voor Peter en mij. Even omarm ik Gijs en vraag hoe het was. “Ze is ontzettend geil en goed,” zegt hij. Gelukkig maakt hij geen directe vergelijking. Ik tref Sabine in de badkamer, die zegt alleen even, “wat een fantastische pik heeft die vent van jou,” we giechelen alsof we weer even sletjes van vijftien zijn. We wensen elkaar over en weer welterusten, dan duik ik met Peter opnieuw in hetzelfde bed. We liggen nog even lekker te vrijen en te zoenen, dan vallen we in slaap, het is ook al half drie, intussen.

De volgende morgen, tegen tien uur volgens de wekker, word ik wakker van het overduidelijke geluid dat Gijs en Sabine opnieuw keihard liggen te neuken in de slaapkamer. Peter slaapt nog. Hij ligt op zijn zij, naar me toe gekeerd. Zachtjes doe ik het dekbed terug en zie zijn slappe lul opzij uit hangen. Zachtjes pak ik hem beet, schuif zijn voorhuid terug en begin ‘m te masseren. Hij gromt in zijn slaap. Langzaam krijgt hij een stijve, ik trek ‘m zachtjes af. Zelf ben ik intussen alweer flink nat, daar heb ik niet veel voor nodig. Dan wordt hij wakker. Ik druk even mijn vinger op zijn mond, hij hoeft niks te zeggen. “Neuk me, lieve Peter,” zeg ik zacht en ga wijdbeens liggen. Hij komt over me heen en steekt meteen zijn harde pik in mijn natte kut. Ik trek mijn benen hoog op, zo kan hij er helemaal in. Hij begint me meteen ritmisch flink te neuken, ik voel zijn ballen tegen mijn anus slaan. Ohhhhh, wat is dit geil, gewoon zo, pats-boem: neuken! Nu kan hij het lekker lang volhouden. Dit is zo lekker, hij stoot zo lekker in me, dat ik nu toch klaar kom alleen maar op zijn pik. Kort daarna gaat hij komen, nu zijn we wel snel genoeg. Hij trekt zijn pik eruit, komt snel over me heen. Ik neem zijn pik in mijn mond, hij stoot nog twee keer tot diep in mijn keel, dan spuit hij de volle laag sperma in mijn mond. Ik moet slikken, slikken, slikken om alles weg te krijgen en meteen komt er nog een tweede golfje zaad. Ik zuig zo hard als ik kan op zijn pik, lik zijn eikel en masseer zijn ballen, kreunend produceert hij nog een derde beetje sperma. Ik slik alles door, ik vind het heerlijk om een man zo te laten komen. We tongzoenen weer uitgebreid en horen hoe Sabine en Gijs nu samen in de douche staan te spetteren. Ze hebben véél tijd nodig daar en ik hoor Sabine opnieuw opgetogen geluidjes maken, waarschijnlijk staat Gijs haar nog een keer te vingeren. Eindelijk zijn ze klaar en kunnen wij douchen. Geen rare escapades, het is gewoon fijn om zo intiem met die lieve Peter te zijn. We ontbijten ook weer naakt op het terras. Het wordt snel weer bar gezellig met een bakkie koffie, maar Sabine en Peter moeten nog weg. Snel en kort vertelt Sabine dat ze een week of wat geleden naar een enorm seksfeest zijn geweest, de dutchgangbang. Peter heeft er met drie vrouwen geneukt, waaronder een jong sletje van achttien. Sabine heeft over de hele avond verspreid liefst twintig verschillende pikken in haar kut gehad. Hm, zou dat ook een keer iets voor ons zijn? Lijkt me wel gaaf.

Gijs en ik knuffelen de rest van de middag veel en we relaxen. Het is goed om te weten dat onze relatie bestand is tegen neuken met anderen. Hij zou me het liefst nog een keer neuken voordat ik naar huis ga, maar ik vind het even welletjes. In plaats daarvan pijp ik hem nog wel een keer af. Wat een gaaf idee, dat deze heerlijke pik nu ook in de kut van mijn allerliefste vriendin heeft gezeten. Ik weet dat zij er enorm van heeft genoten, dat heb ik wel gehoord. Ik gun ze beide van harte dat geile genot en gelukkig ben ik zelf ook niks tekort gekomen.