Op vakantie, wat neem ik mee? Seksspeeltjes

Op vakantie, wat neem ik mee? Seksspeeltjes

Mijn collega’s en ik hebben de afgelopen maanden veel seksspeeltjes getest. Van hele grote tot hele kleine, er zijn genoeg recensies geschreven. Maar de zomer is inmiddels aangebroken en dat betekent voor veel mensen: VAKANTIE. Nu ben ik iemand die graag haar seksspeeltjes meeneemt op vakantie. Ik denk dan wel altijd aan de afmeting van het speeltje, de discretie en de werking. Stel je eens voor dat de vibrator opeens keihard begint te trillen in mijn koffer. Ik zie de verbaasde blikken van mijn mede reizigers al voor me. Dus om mijzelf, maar ook jullie, een eindje op weg te helpen heb ik een aantal speeltjes geselecteerd die vakantieproof zijn! Online trilei winkel

  • Crystal High Intensity Bullet: Deze bullet is van een klein formaat en ook nog eens waterdicht. Daarnaast heeft hij is het mogelijk om hem op verschillende standen te laten trillen (bijna geen geluid). Op de hardste stand kan ik het in ieder geval niet meer uithouden. Een prima apparaatje voor in je handbagage tijdens die lange vlucht naar de zon. Want zeg nou zelf, tijdens zo’n vlucht kun je best wat ontspanning gebruiken.
  • Double Dutch: Een vibrator met een Hollands tintje. Naast het feit dat deze vibrator waterdicht is, is deze zowel inwendig als tegen de clitoris te gebruiken. De krachtige vibratie is bijna geluidloos en heeft het perfecte kofferformaat. Door het leuke printje is het niet erg als je hem een keer laat slingeren. Je zou het een aandenken aan Holland kunnen noemen.
  • Remote Eitje: Dit eitje is ideaal als je samen met je partner op vakantie gaat. Jij brengt hem in en hij heeft de afstandsbediening. Je weet niet wat je overkomt en wanneer er wat gaat gebeuren. Het is een discreet eitje, hij trilt hard en heeft 10 verschillende standen.
  • Lovering 8ight Penisring: Deze penisring is een leuk extraatje tijdens je vakantie. Hij zorgt voor extra stimulans, dit kan zowel voor de clitoris of als de anus. Het ligt er net aan hoe hij wordt aangebracht. Volgens mijn collega doet hij zijn werk goed bij zowel de man als de vrouw. Een mooi klein speeltje, die zelfs in je toilettas niet misstaat.

Een fijne en (ont)spannende vakantie allemaal!