Ovo B9 Cockring (penisring)

Ovo B9 Cockring (penisring)

Ik ben een hele tijd geen groot fan geweest van penisringen. Ze knellen zo af en seks voelt er zo raar door.. ik snapte ze niet. Ik moet zeggen dat ik daar de afgelopen tijd op terug ben gekomen. Eén van de redenen hiervoor is de B9 Cockring van OVO. Een stoere naam. De OVO B9 Cockring heeft een modern, driehoekig design en ziet er naar mijn idee ook bijzonder mannelijk uit voor een penisring. Deze penisring is van een zeer flexibele silicone en heeft een vibrerend element ingebouwd. Hij is spatwaterdicht, hoewel ik nooit snap waar de grens van spatwater ligt… ik heb hem ook onder de douche kunnen gebruiken en ik ben niet geëlektrocuteerd, hoewel ik mij niet aansprakelijk stel voor wat eventuele potentiële kopers er zelf mee doen. Niet mee in bad in ieder geval.

Een fijn trillertje

Het vibreerelement zit in het bredere deel van de penisring verstopt en is makkelijk te bedienen met een drukknop bovenop. Hoewel veel websites adverteren met ‘multispeed’ heb ik gemerkt dat hij één trilstand heeft die niet te intens is, maar zijn werk bijzonder goed doet, zowel tegen de ballen als tegen de clitoris. Een ander voordeel van de trilfunctie is de noodzaak voor de vrouw om diep te penetreren wil zij clitoraal gestimuleerd worden door de B9 (meeste mannen zullen het voordeel hiervan herkennen.)

De penisring zelf

De B9 is best strak. Dit is een voordeel als je de penisring gebruikt voor zijn oorspronkelijke functie: een hardere erectie. Verrassend genoeg vind ik hem echter niet erg knellend aanvoelen. Hij is zeer comfortabel als hij eenmaal zit, maar het omdoen wil nog wel eens lastig zijn, want de dunnere delen van de B9 willen nog weleens gaan draaien en onhandig zitten als je hem omschuift. Je kunt hem natuurlijk ook handmatig uitrekken en helemaal over de penis heen doen, maar dan loop je wel het risico dat je hem te hard loslaat. Dat voelt ongeveer zoals een postbode-elastiek om je arm doen, flink uitrekken, en dan loslaten… maar dan bij de penis. Tommie: ervaringsdeskundige.

Conclusie over de Ovo B9 Cockring (penisring)

Voor €14,95 is dit een zeer goede kwaliteit penisring voor zowel hem als haar(/hem.) Hij zit comfortabeler dan veel penisringen die ik eerder geprobeerd heb en de trilfunctie is misschien niet erg uitgebreid, maar hij is zeer effectief. Een aanradertje!