Plots afgetrokken door een onbekend persoon

Plots afgetrokken door een onbekend persoon

Ik ga wekelijks naar de sportschool toe. 3 keer in de week ga ik meestal fitnessen en meestal ga ik met mijn vriendin. Mijn vriendin heet anneloes en is een mooie blonde vrouw van 24 jaar. Ze heeft een mooi figuur en dat houd ze bij in de sportschool.

Mijn eigen naam is Kenal en ik ben van Turkse afkomst.

Nadat ik altijd gesport heb met mijn vriendin duiken we vaak even de sauna in om onze spieren lekker warm te laten worden en te genieten van elkaar. Vaak zitten we alleen in de sauna en hebben we lekkere geile sex. Ik neuk haar dan vaak hard anaal in haar kontje en ze geniet hier elke keer weer van zegt ze.

Laatst was ik alleen naar de sportschool en na een uurtje te hebben gefitnest besloot ik om nog even naar de Sauna te gaan.

Ik kleedde mij uit en met mijn handdoek om mijn middel heen liep ik de sauna in. Ik drukte de sauna aan en al snel zat ik lekker in de sauna te zweten. De hele sauna zat vol stoom en ik legde mijn handdoek buiten voor de deur neer om deze droog te houden. Wanneer ik weer ging zitten op het bankje in de sauna hoorde ik de deur opengaan. “Hallo!”

“Hallo! Is het lekker hier?” Antwoorde een vrouwelijke stem. “Ja het is hier lekker warm, haha!” Zij ik terug. Ik zag niemand door de stoom, maar hoorde dat het een vrouw was. De sauna is niet al te groot en de vrouw kwam naast mij zitten op het bankje. Ik bleef 5 minuten stil zitten en zei niets, omdat ik genoot van de warme stoom. Na 5 minuten voelde ik dat mijn been de been van de vrouw aanraakte. Ze had lekkere zachte benen en mijn pik ging overeind staan. Ik wist dat de vrouw net als mij niets kon zien en begon mezelf rustig af te trekken. Met mijn linkerhand ging ik heel voorzichtig opzij en steeds verder totdat ik de been van de vrouw voelde. Ik dacht dat de vrouw niets doorhad, maar opeens voelde ik haar hand tegen mijn pik aankomen. “Zozo! Je bent jezelf aan het aftrekken?” Ik antwoordde niet en liet direct mijn pik los. De vrouw nam mijn lul in haar hand en begon mij af te trekken. Ik had niet durven te dromen dat er een vrouw naast mij zou komen zitten en mij zou komen aftrekken, maar dat was op dit moment wel het geval. Het leek wel een droom en ik liet me lekker onderuit zakken. “Ja lekker!” Zei ik zachtjes en de vrouw begon me steeds harder en harder af te trekken. Op een gegeven moment voelde ik dat de vrouw zich naar beneden bewoog en dat ze mijn pik in haar mond nam. Ze likte er een aantal keren overheen en begon toen aan mijn balzak te likken die ze steeds zachtjes in haar mond nam. Het aftrekken hield niet op en ze bleef maar trekken en trekken, tot ik het op een gegeven moment niet meer in kon houden en haar vol in haar mond spoot.

Ik voelde mijn sperma mijn pik uitspuiten en hoorde de vrouw mijn zaad doorslikken. “Kom maar met je zaad!” Kreunde ze zachtjes en ze bleef zuigen totdat al mijn zaad mijn pik had verlaten. Net toen ik bijna met mijn hand haar kutje bereikt had hoorde ik de sauna deur openklappen en er kwam nog een persoon binnenlopen. De vrouw schrok op en zat weer rechtop en ook ik had mijn handen weer rap naast mijn lichaam liggen. Ik verliet snel de sauna en waste mezelf onder de douches. Ik heb de vrouw niet weer gezien en weet nog steeds niet wie het was en hoe ze eruit zag.

Ik kan iedereen aanraden om ook eens de Sauna in te gaan en te wachten tot er een mooie vrouw bij in komt zitten en deze gewoon probeert op te geilen net zo lang tot ze je pik in haar hand neemt en je begint te verwennen. Dit zal wel niet altijd lukken, maar als het je lukt zul je er 100% van genieten, alleen dat je elkaar niet ziet en kent is al super geil!

Natuurlijk ben ik de weken ernaar zo weinig mogelijk met mijn eigen vriendin naar de sportschool geweest en elke keer ben ik in de sauna gaan zitten om te kijken of de vrouw er weer was die mij had afgetrokken, omdat ik verlangde om haar te zien en haar misschien wel te kunnen neuken.

Het was anderhalf week later toen het me eindelijk weer eens lukte om alleen naar de sportschool te kunnen. Ik verheugde me er echte op om de vrouw te ontmoeten die ik nu anderhalf week geleden had ontmoet en haar een keer te kunnen neuken of haar een keer te kunnen bekijken. Ik was echt benieuwd wie het was en hoe ze eruit zag. Ik was een kwartiertje wezen fitnessen en haaste me naar boven om in de sauna te gaan zitten. Het was precies even laat als anderhalve week geleden en ik hoopte dat de vrouw er ook weer was. Toen ik van de kleedkamer naar de sauna liep zag ik een mooie blonde vrouw in haar handdoek gewikkeld de sauna instappen. Ik kreeg gelijk weer een stijve pik en probeerde dit een beetje te verbergen, maar volgens mij had de vrouw het door toen ik de sauna instapte, want de stoom was nog niet zo erg dat je niets meer zag en mijn pik kwam behoorlijk zichtbaar door de handdoek heen. Ik groette de jonge vrouw en ging naast haar zitten.

“Hallo! Was jij hier ongeveer 2 weken geleden ook in de sauna?” Ik heb het idee dat ik je herken vertelde ik haar. De jonge vrouw sprak dit tegen en zei dat ze hier al zeker een maand niet was geweest en ze vroeg waar ik haar dan van zou moeten kennen. Ik vertelde dat ik een goed gesprek had gehad met de vrouw, maar dat ik haar niet herkend had door de stoom en dat we ons gesprek niet konden afmaken omdat er iemand binnen kwam lopen.

Ze wist niet waar ik het over had, maar zei dat ze ook wel zin had in een goed gesprek.

Voor mij kwam dit over alsof de vrouw sex met mij wou hebben en ik legde mijn hand op haar bovenbeen. “Wat doe jij nou!” Antwoordde de vrouw en ik kreeg plots een harde klap in mijn gezicht. “Ik dacht dat je een goed gesprek wou!” “Ja een goed gesprek en daar bedoel ik PRATEN mee!” Schreeuwde ze. Ze stond plots op en liep de sauna uit, met een smak gooide ze de deur dicht. Ik schaamde me rot en durfde de sauna ook niet uit, straks verteld ze het iemand en sta ik voor lul. Ik heb nog zeker een half uur zitten zweten in de sauna en zitten nadenken hoe ik nu zo stom had kunnen zijn, totdat er iemand de sauna in kwam lopen. Ik was bang dat het iets te maken had met het gene wat net gebeurd was, maar toen herkende ik de stem van de vrouw die 2 weken geleden ook hier was. “Hallo!” “Hallo!” Antwoordde ik en ik wachtte tot ze naast me kwam zitten. Ik legde gelijk mijn hand op haar bovenbeen en schoof mijn hand tussen haar benen. Ik begon haar te vingeren en zei zachtjes:”Eindelijk! Daar ben je weer!” “Hihi! Lekker hoor!” Kreunde ze zachtjes. Ze nam mijn lul wederom in haar hand en begon rustig te kneden. Ook haar andere hand kwam erbij en met deze hand begon ze in mijn zak te knijpen. Ik genoot van het lekkere geile gevoel en het gekreun van de vrouw in mijn oor.

Ze begon me al snel lekker te zuigen en over mijn eikel te likken en ze bleef me aftrekken totdat ik weer begon te komen. Even stopte ze en zo hielden we het wel 30 minuten lang vol totdat ik weer begon te komen en ze zei:”Kom klaar! Spuit mijn mondje weer vol!” En ik liet me helemaal gaan. Ze ging voor mij zitten en stak haar vinger in mijn kont en op dat moment kwam ik klaar! Met een hoge druk spuitte ik mijn sperma recht haar gezicht in en ze zoog net als de vorige keer mijn pik weer helemaal schoon! Na de fijne geile sex in de sauna bleef met haar naakte strakke lichaam nog een half uurtje tegen mij aan liggen. Haar bezweette lichaam voelde warm en geil aan en weer kwam er iemand anders de sauna binnen waarop ik weer naar buiten liep en mij ging douchen.

Opeens zag ik haar dan: Een super mooie vrouw van rond de 25 jaar kwam mijn richting in lopen en zoende mij vol op mijn mond. Toen ik haar bij haar kont vastpakte voelde ik dat het de vrouw uit de sauna van net was wat natuurlijk ook wel logisch was. Na een aantal minuten lekker te hebben gevoeld en te hebben gezoend neukte ik de strakke meid keihard anaal in haar kont en hier genoot ze van en dat was te horen ook! Ik heb nog nooit een meid zo laten kreunen en hijgen en we spraken af om elke vrijdag alleen te komen fitnessen en na de tijd even lekker een warme sauna te nemen.

Wat er nog gaat gebeuren met deze meid wil je vast wel weten en ik beloof je dat ik je op de hoogte ga houden!