Prostitutie is niet altijd feest…

Prostitutie is niet altijd feest…

Op zondagochtend beginnen we maar eens met lekker lang uitslapen, we hebben allebei immers een heftig dagje achter de rug. Dan gilt Ronald ons wakker, “stelletje luiwammesen, d’r uit! Het is het mooiste weer van de wereld, in de mooiste stad van Europa en jullie liggen hier in bed te stinken.” Hij heeft gelijk. Even later zitten we lekker alle drie in ons blootje op het dakterras aan de koffie. De temperatuur loopt flink op. Het zal nu ook wel druk zijn op het strand en zo, maar Ronald zegt dat hij nog wel een stukje stand weet, waar het ook op dit soort dagen heel aangenaam is. “Plaja de la Mar Bella (het strand van de mooie zee) is niet zo’n groot stuk, maar je kunt er rustig naakt zonnen en het publiek is bijna uitsluitend vrij jong en homo of lesbo.” “Wow, dat zoiets hier zo maar bestaat.” “Ach, iedereen weet het en gedoogt het. Als je naakt wil zonnen tussen meer gemengd publiek, dan zijn er weer andere stukken strand beschikbaar.” Eigenlijk vinden we dit best een geil idee, om daar eens te gaan kijken. Esmeralda vind het ook wel een kick, ze springt overeind en rent naar de douche. Gekke griet.

Ik ben nog zo terughoudend dat ik Ronald vraag of het publiek daar het accepteert als je alleen maar gaat zonnen en je niet meteen met anderen inlaat. Hij lacht… “Tja, dat kan best, maar je snapt wel dat het daar eigenlijk één grote datingplek is, waar je meteen van elkaar kunt zien wat je in huis hebt.” Onwillekeurig zit hij al aan zijn lul te voelen, maar hij hoeft zich voor mij niet te schamen. Esmeralda gilt vanuit het huis dat ik aan de beurt ben, ze staat zich nog af te drogen als ik ook onder de douche spring. Even later staat ook Ronald onder de zeer plaatselijke regenbui. Esmeralda en ik spreken af dat we vooral gaan kíjken en niet meteen op seks uit zijn, tenslotte moeten we vanavond weer ‘gewoon’ in Casa Isabel aan de gang. Ronald smeert nog even een broodje voor we weg gaan. We doen zo weinig mogelijk kleding aan, maar genoeg dat we normaal over straat kunnen.
Ronald rijdt ons naar het strand. Het is heel druk, maar op het stuk waar hij heen wil, valt het inderdaad wel mee. We huren drie ligbedjes en parasols. Wij kleden ons uit en ik voel direct dat we van verschillende kanten worden bekeken, maar ik laat me graag zien, dus dat maakt me niet uit.

De combinatie van een jongeman met twee meiden is hier wat vreemd, er vanuit gaande dat iedereen ‘gay’ is. Ronald komt eerst nog even bij ons liggen. Wij geven onze ogen ook goed de kost en zien diverse, best mooie, naakte meiden, al zijn de meesten wel een stuk ouder dan wij, maar enkelen ook nog een stuk jonger. Zodra we net goed en wel liggen, zie ik een naakte vrouw, die een stuk ouder is dan wij, een meisje van een jaar of vijftien strelen. Zonder woorden attendeer ik Esmeralda op die twee. Even later kunnen we zien hoe de vrouw het mooie jonge kutje van het meisje vingert en aan de schokjes van haar jonge lijf is duidelijk te zien dat ze het lekker vindt en klaarkomt. Ronald geeft zijn ogen ook de kost en heeft vrijwel constant een stijve pik, door alle naakte mannen die hij om zich heen ziet. Even later staat hij op en zegt dat hij ons even alleen laat. Het is echt heerlijk, zo naakt in de zon, Esmeralda en ik zoenen elkaar ook, maar ik ben nog niet zo vrij dat ik hier nu open en bloot met haar ga liggen vrijen. Dat neemt niet weg dat ik ondertussen een aardig natte kut begin te krijgen. We zien ook mannen die elkaar strelen en zelfs wat verderop twee die elkaar aftrekken. Van mij mag het allemaal, moet kunnen, toch? Ronald blijft best een tijdje weg. Dan komt hij aanlopen met drie plastic bekers met verse jus en veel ijs en ik zie aan zijn gezicht dat er iets is, waarvan hij behoorlijk opgewonden is, al heeft hij nu geen stijve. Zo vliegen er een paar uren om. Tegen half zes wordt het een stuk rustiger en besluiten wij ook ‘naar huis’ te gaan.

Terug in de flat houden we het niet meer uit. Esmeralda en ik beginnen hevig te zoenen en in no time liggen we elkaar lekker te likken en te vingeren op het grote bed. Ondanks het werk in de seksclub verwaarlozen we onze liefde en geilheid voor elkaar niet. Ik heb vanmiddag zoveel stijve pikken en naakte vrouwen gezien dat het Esmeralda niet veel moeite kost me met haar tong en vingers in mijn kut helemaal gek te maken. Ze laat me heerlijk klaarkomen, waarna ik haar ‘met gelijke munt terugbetaal’. Die arme Ronald is ook vreselijk geil. Als Esmeralda en ik even stil in elkaars armen liggen, horen we een heftig gekreun uit de huiskamer. We gaan eens even kijken wat hij uitspookt, maar hij is het niet die zoveel geil lawaai maakt. Hij zit op zijn laptop een harde homo-pornofilm te kijken en daarbij uitgebreid aan zijn pik te trekken. “Laat mij je maar even helpen,” zegt Esmeralda. Hij laat het toe dat mijn schat tussen zijn benen duikt en hem keihard af pijpt tot hij hoog kreunend, bijna gillend in haar mondje klaarkomt, ze slikt al zijn sperma meteen door. Ik vind het wel geil om te zien en kan niet van mijn kut afblijven. Hij is homo, die Ronald, maar de pijpkunst van Esmeralda kan hij niet afwijzen. Hij streelt door haar haren, als ze zijn lul nog even streelt en aflikt. Hij is ook wel een lieverd, omdat hij goed voor ons zorgt, zijn huis ter beschikking stelt en hij is nog gezellig ook, maar hij verdient natuurlijk ook goed aan ons.

Toch is de band tussen hem en Esmeralda anders en vooral sterker dan mijn contact met hem. Ze zou best met hem willen neuken, maar hij heeft nu eenmaal een sterke voorkeur voor lekkere mannen en jongens. We zitten nu alle drie naakt op de bank. Op de laptop zie ik een jonge man een veel oudere man pijpen. “Zal ik jullie eens wat vertellen,” zegt hij, er komt blijkbaar iets belangrijks: “Ik heb vanavond een seksafspraak.” We zijn blij voor hem, zoveel seks heeft hij niet. Hij heeft vanmiddag met een man op het strand een afspraak gemaakt. De man beschikt over twee jonge Marokkaanse jongens, die zich door de man en door anderen laten neuken. Hij neemt condooms mee en op ons advies niet te veel contant geld, want wij vinden het allebei toch ook wel een wat eng idee. Raar hè? We zijn nu zelf hoeren, maar dat Ronald zich vergrijpt aan jongenshoeren is toch vreemd, er zit een onbetrouwbaar randje aan. Hij zegt dat hij goed zal oppassen en nadat we ons nog eens hebben opgefrist, brengt hij ons bijtijds naar ‘Casa Isabel’.

Daar zijn ze blij ons te zien. We zijn weer lekker vroeg, om half acht al binnen. Wij kleden ons om en dan wenkt Isabel me onmiddellijk in haar kantoor. Direct vraagt ze, “wil jij lesbische seks met een vrouw alleen?” In principe heb ik geen bezwaar. Er is een vrouw van tweeënveertig die een jonge, blonde meid wil en aangezien de meeste Spaanse meiden zwart haar hebben, zou ik dat moeten zijn. Ik wil alleen eerst even eten. Ze vindt het goed. Samen met Esmeralda doe ik me te goed aan het uitgebreide buffet en vertel haar meteen wat Isabel me heeft gevraagd. Zij heeft er echt geen moeite mee, als ik het met een andere vrouw doe. Ik ga weer terug naar Isabel en zeg dat ik zover ben. Ze heeft intussen die vrouw gebeld, om te bevestigen dat ik inderdaad kom. Ik krijg een briefje met een adres en een naam. Julia geeft me zo’n piepklein handtasje mee (een ‘clutch’) en zegt dat de dame voor een vol uur driehonderd euro moet afrekenen. Carlos staat te kletsen met Jorge, de andere chauffeur, maar ik wil graag dat Carlos me wegbrengt en ik geef hem het briefje met het adres. Het zegt me niks. Ik ga nu voorin bij hem zitten en begin een best serieus gesprekje met hem. Zijn vrouw is een aantal jaren geleden overleden aan een vreselijke ziekte. Sindsdien is hij alleen. Een andere vrouw… ach, wie zit er nu nog op hem te wachten? Ik maak hem wat complimentjes en zeg dan dat er een vrouw is die smoorverliefd op hem is, maar hij moet de eerste stap zetten. Hij kijkt me aan alsof ik zojuist de stelling van Pythagoras eindelijk goed heb uitgelegd. Hij vergeet zelfs weg te rijden bij een groen licht. Getoeter achter ons, haha. Ik wijs hem op Julia, hoe mooi en hoe lief ze is en hoe fijn ze het zouden kunnen hebben. Volgens hem is Julia van een heel ander niveau, ‘out of my league’, hij kan niet geloven wat ik zeg. Ik heb niks in de gaten, hij weet de weg in Barcelona en zie pas als hij stopt waar ik ben: voor de deur bij de flat van Ronald. Dan kijk ik op het briefje naar de naam: Helena. Carlos pikt me hier over een uur weer op, ik kan niet meer terug, ik wil het trouwens ook niet. Ik bel aan, ze doet open, ik neem de lift naar boven en het is raar om niet de voordeur van Ronald binnen te gaan, maar die er recht tegenover.

De mooie buurvrouw Helena heeft alleen een kort, dun kamerjasje aan, als ze me binnenlaat. Het is even wat onwennig. “Vanaf het moment dat ik je zag, wilde ik je in mijn bed,” zegt ze eerlijk. Ze bukt even om geld uit haar handtas te halen, ik zie haar blote billen onder haar jasje uit komen. Ik stop de driehonderd euro in het tasje. Ze pakt me bij mijn schouders en kijkt me geil aan. Dan kust ze mijn mond, ze begint me te strelen en ik haar. Haar tong dringt mijn mond binnen, ze zoent echt heel lekker en ik voel haar flinke borsten tegen mijn tieten drukken. Haar handen glijden over mijn blote rug, ze vindt de sluiting van mijn jurk en haakt die los. Ze doet een stap naar achteren, mijn jurk valt open, mijn tieten zijn bloot en direct schuif ik de stof verder en sta naakt voor haar. Ze slaakt verrukte kreetjes… “Oh Sofie… you are so beautiful,” zegt ze in haar perfecte Engels. Met haar vingertoppen gaat ze heel zacht over mijn tieten en raakt maar net mijn tepels aan, maar die reageren direct. Ik zeg dat ik haar ook graag naakt wil zien. Dat hoef ik geen twee keer te vragen, ze maakt haar jasje los en laat het op de grond vallen.

Ze heeft echt grote tieten, een E-cup of zo. Ze hangen nogal door hun gewicht en haar tepelhoven zijn wel acht centimeter in doorsnee, met keiharde punten in het midden. Tot mijn verbazing zie ik wat zwart schaamhaar tussen haar benen. Ik streel nu ook haar tieten, buig voorover en kus haar tepels. “Please, come with me,” zegt ze kreunend. In haar slaapkamer begint ze me intiemer te betasten. Ze streelt mijn billen en betast dan heel zachtjes mijn kut. Ik ga voor haar op bed liggen en spreid mijn benen. Weer kan ze haar bewondering niet bedwingen. Ze komt naast me liggen, streelt de binnenkant van mijn rechterdij en pakt me nu steviger bij mijn kut. Al gauw drukt ze een vinger tussen mijn schaamlippen en voelt dat ik al flink nat ben. “I am also very horny,” fluistert ze. Nu is het mijn beurt om haar kut te betasten. Gewillig gaat ze met haar benen wijd en laat me in vol ornaat haar kut zien. Het driehoekje schaamhaar zit er perfect geschoren precies boven, haar schaamlippen zijn kaal. Haar binnenste schaamlippen komen wat naar buiten, maar verder heeft ze wel een mooie, gave kut. Ik streel haar en voel meteen dat ze kleddernat is. Ik vinger haar even en kom er snel achter dat ze behoorlijk ruim is. “I have never given birth, but my cunt was always rather wide,” zegt ze, al hoeft ze van mij geen verantwoording af te leggen. Ik trek haar kutlippen wijd open en zie haar keiharde, heel grote kittelaar, die nog een stuk groter dan de genotsknobbel van Esmeralda.

Ze komt weer naast me liggen en opnieuw beginnen we hevig te zoenen. Ze komt over me heen en likt en zuigt mijn stijve tepels heel lekker. “First… I want to eat your pussy,” zegt ze. Nu glijdt ze snel naar beneden, ik doe mijn benen voor haar zo wijd open als ik kan, mijn kutlippen staan verlangend open. Meteen begint ze mijn kut te zoenen en te likken. Ik hoor haar grommen van genot. Ze steekt eerst één en dan nog een vinger in mijn spleetje en vingert me heerlijk diep. Ik geef me er aan over, ze is echt heel geil op me en het is echt heerlijk wat ze met me doet. Ze likt mijn klitje intens en vingert me vakkundig. Zelf speel ik met mijn tepels en het duurt niet lang of ik voel mijn orgasme opkomen. “I am going to cum,” zeg ik zacht, ze beft me keihard door en dan kom ik heerlijk klaar op haar tong en haar vingers. Ze komt weer over me heen, we tongzoenen en ik proef mijn eigen kutsap in haar mond. “Your pussy is fantastic,” zegt ze, maar dat wist ik eigenlijk al.

Ze vraagt of ik wel eens een vrouw met mijn hele vuist heb geneukt. Ik heb het wel eens in pornofilms zien doen, maar zelf heb ik het nooit geprobeerd. Dat zeg ik haar ook eerlijk. Ze wil het me graag leren. Haar kut is zo wijd dat het bij haar gemakkelijk kan en ze geniet er altijd enorm van. We tongzoenen en vrijen lekker verder, ik lik haar grote tepels weer en glij dan naar beneden, tussen haar benen. Haar kut is kletsnat, haar grote klit steekt lekker eigenwijs en onbeschermd haar kopje op. Ik begin haar eerst zachtjes te likken en zuig op haar klit. Ze kreunt het al uit. Haar klit is zo groot, dat ik die bijna kan pijpen. In elk geval kan ik er hard op zuigen, vasthouden met mijn lippen en er dan razendsnel met mijn tong overheen gaan, precies zoals Greg het bij mij flikte. Een beetje onverwacht, komt ze hierop al keihard klaar. En dan moet ik nog beginnen met vuistneuken! Ik laat haar even tot rust komen en lik dan weer door heel haar natte spleet, ze smaakt ook echt lekker, kruidig, een beetje zoals die van Esmeralda.

Als ze weer wat rustiger is, ga ik met drie vingers tegelijk diep haar kut binnen. Ze kreunt alweer van geilheid, maar ze is zo ruim dat mijn pink er ook meteen gemakkelijk ingaat. “Bend your fingers inside me, then put your thumb in,” zegt ze. Ik doe precies wat ze zegt en tot mijn eigen verbazing zit ik nu met heel mijn vuist in haar kut. Zachtjes haal ik mijn arm in haar kut open en neer. Ze heeft het niet meer van pure geilheid en kreunt, “oh, fuck me, fuck me, fuck me.” Haar opnieuw keiharde klit wordt door mijn vuist naar buiten gedrukt en staat nu helemaal vrij als het ware boven op haar kut. Terwijl ik haar blijf vuistneuken en ook wat dieper in haar stoot, begin ik ook die klit weer te likken. Nu gaat ze echt door het plafond. Ze schreeuwt het uit, als ze opnieuw kei- en keihard klaarkomt. Ik hou haar moeiteloos een paar minuten in totale extase, dan komt ze weer terug op aarde. Voorzichtig, want ik wil haar zeker geen pijn doen, strek ik mijn vingers in haar en haal ik mijn hand uit haar kut, die nog even wijd open blijft staan. Ik kijk echt wel vijftien centimeter diep in haar kut naar binnen. Even spiek ik ook op de klok die aan de muur van haar slaapkamer hangt, ik ben ruim een half uur hier, dus we hebben nog wat tijd. Dan ga ik half op haar liggen. Ze neemt me in haar armen en knijpt me zo wat fijn. Ze heeft van pure voldoening de tranen in haar ogen, geeft me heel veel kusjes en bedankt me wel tig keer voor wat ik voor haar heb gedaan.

Haar handen glijden weer over heel mijn lijf, zelfs tussen mijn billen door, ze drukt even op mijn sterretje, dat kan ik ook hebben. “Can I fuck you with a dildo?” vraagt ze. Ze mag bij mij alles doen. In het kastje naast haar bed zie ik een flinke verzameling dildo’s, vibrators en ander seksspeeltjes. Ze pakt er een flink exemplaar uit, minstens vijfentwintig centimeter lang. Verhip, met zo eentje heb ik eerder kennisgemaakt, die heeft Marie-Louise ook. Ik kijk toe hoe ze het ene deel in haar eigen kut steekt en het geheel met leren riempjes vastzet. Ik blijf het toch een gek gezicht vinden, een volwassen vrouw met een paar grote tieten en dan zo’n grote, zwarte pik tussen haar benen. Ze doet keurig een condoom om de pik en smeert er een flinke klodder glijmiddel over uit. “Let me fuck you in your pretty young cunt, my gorgeous Sofie,” zegt ze bijna grommend. Ik doe mijn benen weer wijd. Ze trekt me aan mijn bovenbenen naar de rand van het bed. “Are you ready for my big cock?” vraagt ze. Ik wel, ik kan ‘m wel hebben. Langzaam dringt de koude, harde eikel in mijn kut. “I can fuck you harder than any man,” zegt ze, maar dat verhaal ken ik ook al.

De kunstpik gaat steeds dieper mijn kut binnen, de druk op het deel in haar eigen kut wordt ook groter. Na even voel ik de eikel tegen mijn baarmoeder, hij is nog langer dan de pik van Gijs, maar minder dik. Grommend begint ze me te neuken. Ik hoor een kut soppen van het geil, maar dat is niet de mijne. Ze neukt inderdaad wel stevig door en grijpt me hard bij mijn tieten, die ze als handvatten gebruikt. Ik hoor haar kut nog steeds kleddernat soppen en na nog even stevig doorneuken komt ze alweer klaar. Ik zie haar ogen helemaal wegdraaien, ze raakt zowat buiten zinnen van geilheid, maar hoe lang ze me ook met die kunstpik neukt, hierop kom ik zeker niet klaar. Langzaam ebt haar derde orgasme ruim binnen een uur weg. Nu is ze wel behoorlijk uitgeteld. Ze trekt de dildo uit mijn kut, maakt de riempjes los, ik hoor ‘m op de grond vallen. Dan komt ze nog even lekker in mijn armen liggen. Het is bijna tijd. We zoenen nog even lekker uitgebreid en ze zegt dat ze zelden zo lekker met een meisje kan vrijen. Ze heeft wel een paar sexvriendinnen, maar af en toe wil ze een jong kutje en toen ze mij zag, wilde ze me liefst meteen haar slaapkamer in sleuren. ‘Toevallig’ weet ze dat Ronald banden heeft met ‘Casa Isabel’ en toen was één en één al gauw twee voor haar. Tijd om te gaan. Ik doe mijn jurk weer aan, Helena blijft naakt. Eén laatste tongzoen en ik ga naar beneden, Carlos komt net aanrijden. Wat een heerlijke, geile lesbo, die Helena.

Natuurlijk hebben we het nog even over de mogelijke romance tussen Carlos en Julia. Ik moedig hem aan. Morgen zijn ze allebei vrij, vraag haar mee om samen iets leuks te doen, ga lekker samen eten, leer haar beter kennen… Hij moet alle moed verzamelen om het haar te vragen zegt hij, maar ik garandeer hem dat ze ermee instemt. Terug in de club slaat Ramon, de geile Spaanse portier even een arm om mijn schouders. “I want to fuck you, before you leave this city,” zegt hij met een zwaar accent. Ik lach vriendelijk naar hem en zeg, “keep on dreaming, Ramon!” Terug in de club is er weer een aardig aanbod van mannen, ik heb meteen weer ‘aansluiting’ en daarna weer. Na Helena neuk ik vrij snel met twee mannen met èchte stijve pikken, die zijn me toch liever. Als ik daarna naar beneden kom, is er net een bijzonder gezelschap gearriveerd. Normaal zie ik hier vooral keurige heren. Dit blijken de leden en de manager te zijn van een of ander bandje. Het zijn Duitsers, jong en volslagen idioot, als je het mij vraagt, maar ja, het zijn wel klanten. Ik heb nog nooit van heel dat ‘wereldberoemde’ bandje gehoord, maar ik begrijp dat het van die irritante boenkeboeng-muziek is waar Conny wel van houdt. Esmeralda is ook in de bar. De mannen zijn luidruchtig en kiezen met veel tamtam elk een hoer uit. De zanger is geil op Esmeralda en in de kortste keren heb ik ene Dieter bij me. Hij is de basgitarist van de band – nou en?- en deze mafkezen zijn zo over het paard getild dat ze eigenlijk verwachten dat wij tot in lengte van jaren van de daken schreeuwen dat we door hen geneukt zijn.

Alsof ik er trots op zou moeten zijn. Dieter schat ik een jaar of drieëntwintig, vierentwintig, hij is tamelijk mager, helemaal kaal en hij zit voor een groot deel onder de tatoeages, zelfs op zijn hoofd. Bovendien heeft hij een aantal piercings: in zijn oren, wenkbrauwen, onderlip, zijn tong en dat is dan alleen nog maar wat ik zo kan zien. Ik hou daar dus helemáál niet van, ik snap niet dat mensen zichzelf zoiets aan doen, maar goed, ik zeg er even niks van. Dieter is knap handtastelijk, hij doet mijn rode jurk al opzij om aan zijn maten mijn tieten te laten zien, maar dat is hier niet zo de bedoeling. Hij grijp me ook bij mijn kut, mijn ’Fotze’ in zijn bewoordingen en hij vind het ‘affengeil’ dat ik hier zonder slipje onder die jurk zit. Ik denk dat we maar eens beter naar boven kunnen gaan, misschien wordt hij wat minder opgefokt als hij zijn ballen een keer goed bij mij leeg kan spuiten, ‘jaaaa, absprizten!’ Esmeralda sleurt de zanger, eigenlijk best een knappe gozer, mee naar een kamer, twee van de Spaanse hoeren palmen de andere bandleden in en Wendy is druk in gesprek met de wat oudere manager, de enige normale vent in het hele gezelschap. Julia kijkt me aan, ze heeft een beetje met me te doen. Wat moet ik met zo’n gek?

Op de kamer laat ik direct mijn jurk zakken. Hij wordt bijna gek als hij me naakt ziet, hij vindt me om op te vreten, maar neemt dat zo letterlijk dat hij me in mijn tieten probeert te bijten. Ik duw hem van me af en zeg dat hij zich ook moet uitkleden. Welja, piercings door zijn tepels, nog veel meer tatoeages. Zie ik dat nou goed? Hij heeft best een kleine lul, al staat die al helemaal stijf, maar hij heeft een ringetje door de overgang tussen zijn zak en zijn pik en aaaaaajakkes een ringetje dwars door zijn eikel. Ik bedenk me dat vooral in het gaatje dat daarvoor geprikt moet zijn vuil kan zitten, dat ik absoluut niet in me wil krijgen. Hij staat erop dat ik zijn pik in mijn mond neem, maar vanwege die piercing pijp ik hem echt alleen maar met condoom. Dat wil meneer niet, maar ik zeg dat ik het vanwege zijn piercing, puur om de hygiëne, echt niet zonder doe. Nu flipt hij totaal. Ineens geeft hij me een harde duw, waardoor ik achterover op het bed val. Direct doet hij mijn benen wijd en hij schreeuwt dat hij me zo gaat neuken. “Ficken! Jaaa, ficken in die geile junge Fotze!” Oh nee, dat gebeurt niet!

Hij komt er zonder condoom echt niet in bij mij. Er ontstaat een worsteling. Hij zit al tussen mijn benen, maar ik vecht terug. Ik grijp zijn pik beet, zo lang ik ‘m in mijn hand heb, kan hij ‘m er niet in steken. Dat snapt hij ook. Totaal onverwacht geeft hij me met zijn vlakke hand een klap tegen mijn gezicht. Dan komt hij nog dichter op me. Ik gil, “nein! Ich will das nicht!” waarop hij zijn hand op mijn keel zet en me in een wurggreep houdt. Hij drukt mijn keel dicht en probeert met zijn andere hand zijn pik in me te steken. Ik bedenk me dat het nu tijd is om alarm te slaan, maar waar zitten die knoppen nou? Ik krijg geen lucht meer, hij wurgt me zo nog. Ik probeer hem van me af te slaan en ondertussen met mijn andere hand de alarmknop te vinden. Dat blijkt echt alleen een sensor te zijn die ik maar hoef aan te raken. Plotseling is er van verschillende kanten een keihard flitslicht en meteen erna begint er een schelle hoge sirene te loeien en zijn er van alle kanten felle, gekleurde flitslichten. Dieter schrikt zich het apelazarus en laat me los, ik schrik niet veel minder, al veroorzaak ik het zelf. Hij gaat half van me af en houdt zijn handen tegen zijn oren, vanwege de sirene. Echt binnen enkele seconden staan Ramon en Romeo in de kamer. Ze tillen Dieter omhoog, van mij af, ik zie hoe Romeo met zijn maat achtenveertig een trap tegen zijn ballen geeft en hem loslaat.

Gillend van de pijn krimpt de mafkees op de grond in elkaar. Tegelijk schakelt Ramon met een afstandsbediening het alarm uit. Ik lig nog naakt en wijdbeens te hijgen op het bed. Ik zie Ramon grijnzend naar me kijken, maar ik schaam me echt niet voor mijn kut en ben blij dat de mannen er voor me zijn. Ramon grijpt de weinige kleren die Dieter droeg. Ze trekken hem overeind, nog steeds kermend en met zijn handen aan zijn lul. Met het nodige geweld trekken ze hem zijn broek en shirt aan. Daarna wordt hij niet al te zachtzinnig de kamer uit gewerkt. Meteen is daar ook Isabel. Ze neemt mij in haar armen en troost me. Ze vindt dat ik terecht alarm heb geslagen. Wat ik me niet realiseerde: met die eerste lichtflits is van vier kanten een digitale foto gemaakt, waarop precies vastligt wat de situatie is en zij kan die direct op haar computer zien. Ze streelt me door mijn haren en ik moet nu door alle opwinding even huilen, ik kan er niks tegen doen. Zo’n gek zou je zo ik-weet-niet-wat kunnen aandoen. Isabel helpt me in mijn jurk en mijn ene schoen is uitgevlogen in het gevecht. Dan neemt ze me mee naar beneden. Julia neemt me ook even in haar armen en geeft me een zoen. In haar kantoortje krijg ik van Isabel een glaasje sterke drank uit haar eigen voorraad. Ik verbaas me erover dat er op het mooie etiket alleen ‘43’ staat. Ze vraagt of ik aangifte wil doen, maar dat betekent politie en een hoop gedoe, tenslotte ben ik hier niet helemaal legaal. Als ik zo bij haar zit, vertelt ze dat ze ook niet helemaal eerlijk tegen me was.

Helena heeft expliciet naar mij gevraagd, toen ze belde. Ze heeft, zodra we weer onderweg terug waren, weer naar de club gebeld om te zeggen dat ze bijzonder tevreden was over wat ik bij haar heb gedaan. Ik snap het. Isabel is heel open en eerlijk en zegt dat ze nu ik hier een paar dagen ben, het al jammer vindt dat we weer vertrekken. Ze zou zowel Esmeralda als mij heel graag ‘vast’ in haar club willen hebben. Ik ben ook eerlijk en zeg dat het ons allebei enorm goed bevalt, op die ene Duitse gek na.

Ah, Esmeralda komt ook terug in de bar, best snel eigenlijk. De zanger heeft haar wel redelijk geneukt, niks bijzonders, maar ze vraagt wat er allemaal aan de hand was, ze hoorde die sirenes natuurlijk ook. Ik vertel wat er is gebeurd, ze kust en streelt me en ik zie de tranen in haar ogen “er mag jou niks overkomen, lieve schat, ik kan je niet meer missen,” zegt ze met een snik in haar stem. De zanger zit aan de bar, even later komen de Spaanse hoeren met de andere bandleden terug. Ze snappen niet waar ‘der Dieter’ is gebleven, maar ik ga het ze niet uitleggen. Pas veel later komt Wendy terug met de manager, die door Isabel even wordt meegenomen naar haar kantoor. Wendy zegt eerlijk dat ze fijn met hem heeft gepraat en ze is heerlijk door hem genomen. Ik leg even kort uit wat me is gebeurd, dat verklaart tevens die sirenes, die ze natuurlijk wel heeft gehoord. “Allez, ik hoor wel eens sirenes in mijn orgasme, maar dat is toch anders, zunne!” We moeten wel lachen, ze is ook zo’n schatje.

Ze vertelt ook op fluistertoon dat ze morgen even gaat meespelen in een pornofilm, maar is daarna niet echt verbaasd dat wij daarvoor ook zijn gevraagd. Ondertussen zitten er verschillende mannen naar ons te kijken. Het werk gaat gewoon door, er moet weer geneukt worden. Ik neuk nog met een lieve Spanjaard en een Fransman, die als een van de zeer weinige klanten uitgebreid mijn kut likt. Om een uur of half drie ’s nachts is de bar leeg, niks meer te neuken. Veel hoeren zijn al weg, dan komt Ronald binnen. Wat is er met hem gebeurd? Hij heeft een blauw oog en hij loopt moeizaam. Ach nee… zijn seksafspraak was een valkuil. De man waarmee hij had afgesproken, maakte zich al snel uit de voeten, de twee jongens hebben hem overvallen. Toen hij niet genoeg geld bij zich had, hebben ze hem in elkaar geslagen en zijn weg gegaan. Hij zit onder de blauwe plekken en een paar schaafwonden. Hij is wel even op de eerste hulp beland, maar wil geen aangifte doen, want dan zegt de ‘Guardia Civil’ toch dat hij het heeft uitgelokt. De arme ziel, het slechte voorgevoel dat ik had, bleek dus toch te kloppen. Prostitutie kan heel goed en mooi zijn, maar het gaat soms ook helemaal mis, dat blijkt nu wel weer. Hij rijdt ons toch naar huis, om hem te troosten, mag hij bij ons in zijn eigen, grote bed liggen. Dat is ook wel eens bijzonder, om allebei naakt met een man in bed te liggen, die niet meteen een stijve krijgt en wil neuken.

Langzaam kom ik bij bewustzijn. Met mijn ogen nog dicht gaat mijn hand zachtjes naar links, waar mijn geliefde Esmeralda naast me ligt. Plotseling schiet ik wakker. Ik voel een lichaam, maar weet instinctief dat zij het niet is. Oh verhip, Ronald ligt nog steeds tussen ons in. Hij slaapt nog. Ik richt me iets op en zie Esmeralda die tot haar middel bloot ligt, maar nog wel slaapt. In het ochtendlicht kijk ik even naar haar prachtige tieten. Oh, wat bof ik toch met zo’n lieve, mooie, geile vriendin, die zo stapelgek op mij is. Onwillekeurig gaat mijn rechterhand naar mijn kut. Ik begin mezelf te strelen, benen een beetje uit elkaar, alleen met het topje van mijn wijsvinger glij ik tussen mijn schaamlippen. Traag masseer ik mijn klitje, dat als altijd direct reageert. Ik voel hoe mijn kut steeds natter wordt. Ik ga in gedachten terug naar enkele van onze fijnste momenten. Hoe ik haar voor het eerst naakt zag in het kleedhokje van het zwembad, niet te vergeten toen ze voorafgaand aan de slavinnenveiling naakt uit de badkamer kwam met Stefanie en Tanya, onze eerste echte volledige vrijpartij op mijn kamertje, waar we werden gesnapt door Conny. Ik lig me nu gewoon lekker te vingeren en ineens realiseer ik me dat we vanmiddag gaan meespelen in een pornofilm. Dat is ook wel een heel geile gedachte. Dat wordt neuken, in elk geval. Ronald zei al: “De mannen die daaraan meedoen hebben beslist geen kleine pikkies, zoals ik.” Ohhh jaaaa, ik wil lekker genomen worden, voor de camera, door mannen met grote harde pikken. Ik vinger me nu keihard en het duurt maar even of ik kom lekker klaar. Ik draai met mijn kontje en kan een zacht ‘Ah, ah, ah’ niet onderdrukken. “Wat dóe je?” hoor ik ineens naast me: Ronald. Ik moet even op adem komen. “Ik lag me te vingeren,” zeg ik eerlijk. Ik hoor Esmeralda zachtjes lachen. “Jij kunt echt niet van die geile kut van je afblijven,” zegt hij. “Jij trekt je toch ook vaak af,” kaats ik meteen terug, “en je moest eens weten hoe lekker vingeren is.” Tja, dat weet hij niet. Esmeralda komt overeind. “Hé, zijn jullie eens een beetje lief voor elkaar.” “Je hebt wel gelijk,” zegt Ronald, “Ik trek me méér dan eenmaal per dag af en ik heb geen idee hoe een kut aanvoelt.” Tja, wat moet ik daar nou mee. “Als je het wilt voelen, dan mag dat wel hoor,” zegt Esmeralda.

Hij kijkt haar glazig aan. “Echt?” zegt hij verbaasd. “Bij mij ook hoor, Ronald,” zeg ik, wetend dat hij het toch nog eerder bij haar doet. Esmeralda slaat het dekbed terug, gaat half rechtop tegen het hoofdeind zitten en doet haar benen wijd. Ik kom ook wat overeind en zie dat zij ook best lekker nat is. Ronald kijkt nadrukkelijk naar haar kut. “Geef me je hand,” zegt ze zacht. Ze pakt zijn hand en beweegt die over haar kut. Schaamlippen open, ze drukt zijn middelvinger erin. “Wowww,” zegt Ronald. Nu pakt ze alleen zijn wijsvinger en beweegt het topje over haar harde klit. “Voel eens hoe hard mijn klitje is,” zegt ze zacht. Ronald laat het zich welgevallen. “Ik heb nooit iets met meisjes gedaan” zegt hij en dat geloof ik meteen. Hij begint haar nu ook een beetje te vingeren. “Wat is dat heerlijk warm, zacht, nat.” Onder het dekbed gaat mijn hand tussen zijn benen, ik voel zijn lul, maar hij duwt me nu even weg. “Ik wil me nu even concentreren, Sofie,” zegt hij. Esmeralda is er intussen flink geil van geworden, maar nu vind hij het wel genoeg. “Mag ik die van jou ook voelen?” vraagt hij. Tuurlijk. Ik pak zijn andere hand en begeleid die tussen mijn dijen. Hij streelt mijn kut. “Die voelt heel anders aan,” zegt hij. Hij laat zijn middelvinger in mijn spleetje glijden. “Jeetje… wat is dat strak,” zegt hij. Esmeralda zit zichzelf bij gebrek aan aandacht nu wijdbeens te vingeren. Terwijl hij mijn kut onderzoekt, zie ik de blauwe plekken die hij gisteren heeft opgelopen, nog los van zijn blauwe oog. Wat een klootzakken, die hem te grazen hebben genomen en dat voor honderd euro of zo. Esmeralda laat zichzelf lekker klaarkomen en gaat nu toch onder het dekbed ook op zoek naar de lul van Ronald. Hmm, hij heeft wel een stijve. Hij stopt met voelen bij mij, ik kijk toe hoe Esmeralda hem vakkundig aftrekt, tot zijn sperma met een boog uit zijn eikel spuit. Even is het stil. “Ik heb wel vaker meiden hier te logeren gehad,” zegt hij dan, “maar ik heb nooit eerder met meiden zo’n intieme band gehad als met jullie.” Toch wel lief van hem. We hebben best wel tijd, vertelt hij, want het is pas half elf en we moeten om half twee in een hotelletje bij de haven zijn. We willen graag dat hij vanmiddag bij ons blijft, maar dat is hij ook echt wel van plan. Esmeralda en ik gaan samen douchen, Ronald maakt ontbijt. We vrijen lekker onder de douche, maar het blijft nu bij heel intens tongen, we zijn allebei net al klaar gekomen. Esmeralda bekent me dat ze best een beetje zenuwachtig is voor vanmiddag… tja schat, wat dacht je van mij?

We doen onze normale kleren aan en gaan bijtijds weg. Bij een busstation ergens in de stad pikken we Wendy en Ilona op, ze komen bij mij achterin zitten. Ilona is een Pools hoertje van drieëntwintig. Ze is blond, met blauwe ogen en op zich niet echt superknap, daarbij is ze een beetje aan de kleine kant en nogal gezet. Flinke tieten, vrij dikke billen, maar ik heb al eerder begrepen dat ze met klanten wel altijd bloedgeil is. Ze heeft ook nogal wat vaste klanten, die echt gek op haar zijn. Dat ze een raar mengelmoesje van Spaans, Pools en slecht Engels praat, lijkt geen beletsel. Ik wist alleen niet dat ze ook voor Ronald werkt, maar dat is nu wel duidelijk. Wendy en Ilona schrikken enorm van het blauwe oog van Ronald, hij zegt in het Engels dat hij door twee ‘potenrammers’ in elkaar is geslagen en beroofd. Ze hebben oprecht met hem te doen. “Allez Ronald, ge hebt de flikken toch wel verwittigd?” zegt Wendy in haar mooie taaltje. Nee, dat heeft hij dus niet en ik ben het met haar eens dat hij dat wel zou moeten doen. Als hij het niet meldt, hoe weten ze dan dat dit gebeurt, in Barcelona? Op weg richting haven vertelt Ronald even later een paar nuttige dingen. De producent en regisseur van deze en heel veel andere pornofilms is ene Don Pedro. Het is een oudere man, die weinig zegt, maar wel alles bepaalt. We gaan hem zo ontmoeten. Hij heeft een assistente van een jaar of vijfendertig, Rosa, die echt alles voor hem doet en regelt. Of ze verder een relatie hebben, is Ronald niet duidelijk. Verder weet hij ook niet precies wat nu de bedoeling is, maar het gaat om twee scenes met groepsseks, die nodig zijn om een film compleet te maken. Er is wat onenigheid geweest, waardoor Don Pedro ineens meisjes en mannen te kort kwam. We komen aan bij een groezelig hotelletje aan de rand van het havengebied. Er staan enkele auto’s, ik vraag me af of er andere gasten zijn. We zijn ook wel lekker vroeg. Zodra we uit de auto van Ronald stappen, komt er een knalgele auto aanrijden. Hij stopt naast ons en wie komt daar, samen met een vriend, met een grijns van oor tot oor uit? Ramon, onze geile Spaanse portier! Hij krijgt toch zijn zin, dat weet ik nu meteen, hij gaat mij vanmiddag neuken, dat is onvermijdelijk. Ach, wat maakt het ook uit, het is best een lekkere vent, misschien is hij wel heel goed. Of hij vaker in pornofilms neukt? Geen idee.

Ah, binnen ontmoeten we Rosa, zelf ook best een sexy verschijning. Ze stuurt de mannen naar een zaaltje aan het einde van een gang en de meiden en ik mogen naar hotelkamer vierentwintig, maar die blijkt precies voor dat zaaltje te zijn. Ronald blijft even bij haar. Zowel de mannen als de meiden krijgen opdracht meteen helemaal uit de kleren te gaan. Kamer vierentwintig is gewoon open en daar treffen we Victoria, de Hongaarse, die als hoer en in de porno haar geld verdient. Ze zit in haar blootje op een opklapbed. Ik zie haar enorme tieten voor het eerst bloot, wat een lelijke onnatuurlijke joekels zijn dat. Ze lijken als een soort ballonnen zelfstandig te bewegen, haar tepels staan recht vooruit. Ze zegt zelf dat mannen er wel op geilen, ze noemt zichzelf trouwens vaak ‘Fucktoria’, dat is wel humor. We kleden ons uit. Even later komt er nog een meid binnen. Ze is Afrikaanse, héél donkerbruin, ze stelt zich voor als Judy en dat is wel een bloedmooie meid. Zij en Victoria kennen elkaar, ze zit ook in veel pornofilms. Dan komen er nog twee Spaanse meiden, Veronica en Virginia, ook ‘beroeps’ pornoactrices, best knappe meiden, ze lijken wel zusjes, maar ze zijn heel afstandelijk tegenover ons als ‘amateurs’. Al gauw zitten we met acht naakte meiden in de kamer. Dan komt Rosa binnen. Ze praat Engels met een zwaar accent, speciaal voor ons, als buitenlanders. De twee zussen vragen regelmatig in het Spaans wat ze bedoelt. We gaan zo eerst neuken met de mannen. In totaal komen er twaalf kerels. Wij gaan in het zaaltje op acht stoelen zitten, billen op de rand, achteroverleunen, benen wijd. Die acht stoelen staan in twee gebogen rijen met de ruggen tegen elkaar. We krijgen allemaal een vaste plek. Waarom dat zo belangrijk is, ontgaat me. De vier ‘profs’ zitten aan de ene kant, en de andere rij bestaat uit Esmeralda, Wendy, Ilona en mij. Elke meid wordt geneukt, de meiden aan het eind van elke rij, dus ik ook, krijgen tegelijk ook een pik te pijpen.

Regelmatig klinkt er een signaal, dan schuiven de mannen een plek door, waardoor we steeds andere pikken in ons krijgen. Als een man klaarkomt, moet hij zijn zaad over ons heen spuiten, spuiten in de kut is niet de bedoeling, want dat kan de camera niet zien. Er zijn twee cameramannen, daarvan hoeven we ons verder niks aan te trekken, die doen wat ze moeten doen. Als een man heeft gespoten, gaat hij uit de rij en zo gaan we door tot ze allemaal klaargekomen zijn. Nog één belangrijk detail: we mogen niet praten. Kreunen en hijgen en zo mag, maar praten niet. Ik vraag me af wat voor een rare film dit is. We hebben nog even tijd, Rosa geeft ons de tip ervoor te zorgen dat onze kutten nat zijn, er is geen voorspel, alleen neuken. Dan gaat ze even weg. Esmeralda en ik hebben het gemakkelijk. Mijn lieve schat en ik omhelzen elkaar en beginnen te zoenen. Onze tieten wrijven tegen elkaar, wij weten precies hoe we elkaar in korte tijd kunnen opgeilen. Ik streel haar billen, raak haar anus aan en kneed de onderkant van haar billen. Ik voel mijn kut automatisch nat worden van verlangen naar haar. De ‘profs’ smeren glijmiddel in hun kut, Wendy en Ilona zitten zichzelf te vingeren, wat natuurlijk ook best een lekker gezicht is. Rosa komt ons halen en neemt ons mee dat zaaltje in.

Er staan twaalf naakte kerels, redelijk bij elkaar, de meesten staan al aan hun pikken te trekken. Ik zie de stoelen, maar ook achterin, op de vloer, vier matrassen met plastic hoezen. Ah, daar is ook Don Pedro. Die man weegt wel 150 kilo, zit op een rollator, heeft een enorme pens en zijn knalrode shirt hangt wijd open, met veel gouden kettingen tussen zijn grijze borsthaar. Hij heeft – sorry hoor – een onbetrouwbare kop, met grijs achterover gekamd haar. Ik ga voor hem werken, dus ik vind dat ik me minstens even aan hem moet voorstellen. Hij grijnst als ik in mijn blootje op hem afloop en hem een hand geef. Hij geeft zijn ogen goed de kost, maar dat mag. Ilona en Wendy stellen zich ook voor, bij Esmeralda pakt hij haar hand met twee handen beet en zegt iets in het Spaans, waarbij hij duidelijk niet verwacht dat ze dat verstaat en meteen antwoord geeft. Hij lacht zijn gouden tanden bloot naar haar. Op aanwijzing van Rosa nemen we plaats op de acht stoelen, benen wijd, natte kutten beschikbaar.

De twee cameramannen lopen al om ons heen, ik zie aan de rode lampjes dat die camera’s al lopen. Rosa wenkt de mannen dichterbij. Het is geen verrassing dat Ramon meteen naar mij toekomt. Hij laat me trots zijn inderdaad prachtige, stijve pik met een paar flinke ballen en veel gitzwart schaamhaar zien. Nee, hier zie je geen ielepieletjes… de pikken van de mannen zijn allemaal een centimeter of twintig lang, of nog iets groter, op een Afrikaanse jongen na, die echt een monsterlul heeft van tegen de dertig centimeter, met een joekel van een eikel erop. Hij gaat naar Esmeralda…, de arme schat. Don Pedro zegt iets, waarop Rosa zegt dat de cameramannen eerst aparte opnamen moeten maken, van elke kut, waar ineens een pik in wordt gestoken, dan een keer of vijf stoten en weer eruit, voor de volgende opname. ‘Fucktoria’ krijgt de eerste pik, maar dat kan ik niet zien. Intussen staat Ramon vlak voor me langzaam aan zijn stijve paal te trekken en naar mijn wijd openstaande, natte kut te kijken. De vier ‘profs’ krijgen elk hun eerste pik en een aantal stoten. Dan ben ik aan de beurt. Twee camera’s op me gericht. Ramon zet zijn eikel tegen mijn kut en stoot keihard in me. Ik kan een kort ‘Ahh’ niet onderdrukken. Meteen begint hij me diep te neuken, maar na een stoot of vijf moet hij stoppen. Ilona wordt nu ook genaaid, ze kan het hebben. Wendy krijgt ook een flinke paal in haar heerlijke kutje, ze kreunt ook een beetje. Als laatste krijgt Esmeralda die enorme zwarte paal erin. Ze kreunt heftig, terwijl zij toch veel kan hebben. Die donkere jongen is beresterk, hij ramt ‘m erin bij haar, maar ik zie dat zijn pik te lang is om ‘m er helemaal bij haar in te steken. De camera’s gaan even weg, van eentje moet een lens worden verwisseld.

Ramon heeft zijn pik stijf gehouden, ik zie ‘m glanzen door mijn eigen geil. Iedereen klaar? “Now fuck!” zegt Rosa. Ramon steekt zijn pik grijnzend weer in mijn kut en begint me te neuken. Meteen krijg ik van links nog een pik aangeboden, die ik moet pijpen. Dat vind ik altijd lekker, maar potverdomme, de pik van Ramon voelt echt lekker aan in mijn neukspleetje. Hij grijpt me ook bij mijn tieten en hij is net lekker op dreef, als er een zoemertje klinkt. Pikken eruit, opschuiven, nu krijg ik de pik die ik net pijpte in mijn kut en meteen weer een andere om op te zuigen. Ik zie de camera’s om ons heen draaien. Stiekem geniet ik wel, van al die lekkere pikken en dan te bedenken dat er later allemaal mannen zich aftrekken en meiden zich vingeren op deze opnames. Zoemertje weer, volgende pik! Zo gaat het achter elkaar door.

Deze mannen zijn blijkbaar flink getraind en spuiten echt niet snel hun ballen leeg. Het gáát maar door. Ik ben zeiknat door alle geiligheid, maar door al die onderbrekingen zie ik mezelf hierop niet zo snel klaarkomen. Ik raak al gauw de tel kwijt van hoeveel pikken ik erin krijg. Ik weet zeker dat ze alle opnamen niet kunnen gebruiken, maar ik hoop nu wel dat ik ook in beeld kom. Achter me hoor ik de twee Spaanse pornosterren één voor een ook stevig kreunen, later blijkt dat dit was omdat ze door die donkere jongen genaaid werden, zelfs hun getrainde kutten zijn hierop niet berekend. De eerste man die klaarkomt, is voor Esmeralda. Ik kijk even haar kant uit en zie hoe een man kreunend zijn flinke lading zaad op haar tieten en haar buik spuit. Nog in dezelfde beurt komt er aan de andere kant, achter me ook eentje klaar. Wendy is als volgende aan de beurt om ondergespoten te worden. De donkere jongen met de monsterpik staat links van me. Terwijl een ander me neukt, neem ik zijn enorme paal onder handen. Zijn eikel is gewoon te groot voor mijn mond, ik kan hem helemaal niet pijpen. Ik lik langs zijn lange schacht en trek ‘m dichter naar me toe. Zijn ballen zijn echt enorm, maar wel helemaal kaal. Ik kus en lik ze, dat bevalt hem wel, hij streelt me door mijn haren. Daar is het zoemertje weer! De jongen grijnst zijn spierwitte tanden bloot. Hij zet zijn eikel tegen mijn kutlipjes. Hij wil zijn keiharde paal in één keer in me rammen, maar daarvoor ben ik gewoon te strak. Zijn enorme eikel rekt mijn kutje op. Hij is beresterk, met drie stoten zit hij toch tot aan mijn baarmoeder in me. Hij kreunt ook en geniet, omdat mijn kut zo strak om zijn pik zit. Nu begint hij me als een wilde te naaien. Ik kreun en hijg, dit is echt waanzinnig, dierlijk, ruw, hard en geil, jaaaa, naai me maar! Ik ben een kut die genomen moet worden, elke pik is bij mij welkom, dus ook die superpaal. Ik begin er net een beetje van te genieten, ik zie dat er een camera meekijkt hoe ik door hem genomen word. Shit, daar is die zoemer weer! De volgende pik kan ik veel beter hebben, nu wordt Ilona aan die zwarte paal geregen, ze kan ‘m veel beter hebben dan ik.

Achter me hoor ik een man klaarkomen en meteen trekt mijn neuker zijn pik eruit en spuit mij ook onder zijn warme, zachte zaad. Hij komt zelfs tot in mijn gezicht, mijn tieten en mijn buik zitten onder. Nu zijn er nog net zoveel mannen als meiden over. Er komt er nog een en nog een. Als volgende krijgt Wendy de grote zwarte pik in haar heerlijke kut. Hé, daar is Ramon weer. Er zijn nu geen mannen meer om te pijpen, hij wil me opnieuw neuken. Zijn pik glanst van het kutsap van de andere meiden. Meteen steekt hij ‘m er weer helemaal in bij mij. Hij neukt me heerlijk, hard en diep. Ik hoor Wendy kermen van de pijn in haar kut, veroorzaakt door die grote zwarte paal. Ramon houdt het niet langer uit. Hij trekt zijn pik eruit en spuit me onder. Hij melkt de laatste druppels uit zijn eikel en laat ze op mij vallen. De zwarte jongen spuit Wendy nu ook helemaal onder zijn dikke, witte golf zaad. De resterende mannen pakken nu de kut die ze het liefst willen. Achter me komen er nog twee klaar. Een van de mannen die over zijn, is de vriend van Ramon. Die neukt mij nu. Ik voel al het sperma opdrogen op mijn huid en hier en daar in een straaltje van me af lopen. Die naamloze vriend is duidelijk ook heel geil op me. Hij gaat keihard door en komt dan tenslotte kreunend en grommend op me klaar. Ik ben compleet uitgeteld. De andere meiden liggen ook volgespoten, wijdbeens te wachten tot de laatste pik is geleegd. ‘Fucktoria’ wordt nu nog als enige even geneukt, dan komt ook die vent klaar op haar grote tieten. Rosa zegt dat deze scene erop zit. Ze heeft een paar dozen tissues, waarmee we het overvloedige sperma alvast kunnen wegvegen. De mannen staan op een afstandje met hun leeggespoten lullen naar ons te kijken. De badkamer in kamer vierentwintig is beschikbaar, voor de meiden die zich even willen opfrissen en het sperma willen afspoelen. Dat willen we allemaal.

Om beurten gaan we even de badkamer in. Esmeralda en ik spuiten elkaar onder de douche even schoon. Ze heeft haar ondeugende blik in die grote zwarte ogen. We zeggen niks, maar ik weet dat ze het stiekem maar wat lekker, geil en spannend vindt dat we nu echt in een pornofilm zijn te zien. En hoe! “Wat zei Don Pedro nou tegen jou, voordat we begonnen?” vraag ik haar. Ze lacht. “Hij zei in het Catalaans dat ik een lekker wijf ben en me maar eens flink moest laten naaien. Daarop zei ik dat ik er nooit genoeg van kan krijgen, als het maar lekkere pikken zijn. Hij had nooit verwacht dat ik hem zou kunnen verstaan en antwoorden. Zijn reactie was best komisch.” Er staan wat blikjes fris voor ons in een simpel koelkastje. Er wordt niet veel gezegd, tussen de meiden onderling, ik voel toch een zekere afstand tussen de ‘profs’ en ons amateurs. Ah, daar is Rosa weer. Ze vertelt wat nu de bedoeling is. We gaan een lesbische orgie doen, op de matrassen die ik al had zien liggen. In eerste instantie liggen we daarop in dezelfde volgorde als daarnet op de stoelen. We maken vier setjes van twee meiden. Ik vraag me af of al deze meiden wel biseks zijn, maar dat schijnt er niet toe te doen. We gaan het zaaltje weer in. Het valt me direct op dat er diverse mannen intussen weg zijn. Don Pedro zit de boel vanaf zijn rollator te bekijken.

Ramon en zijn vriend zijn er nog, die donkere jongen met die tuinslang tussen zijn benen en ach, daar is Ronald ook. Hij is nog gewoon aangekleed, net als Don Pedro en Rosa, de mannen zitten nog steeds in hun blootje. Haha, dat vindt Ronald helemaal niet erg om te zien, die blote lullen!
We gaan op aanwijzing van Rosa op de matrassen liggen. Zo te zien zijn de hoeslakens netjes schoon. Esmeralda en Wendy liggen weer naast elkaar, net als Ilona en ik en aan de andere kant Victoria en Judy en de twee Spaanse meiden. Op commando met iemand beginnen te vrijen… best gek eigenlijk. De camera’s draaien weer langzaam om ons heen. Ik streel Ilona en zij streelt mij. We beginnen wat te zoenen, maar ze laat mijn tong niet in haar mond. Dit gaat ‘m niet worden, weet ik nu al. Ik betast haar vrij slappe tieten, haar tepels zijn niet hard, ze laat me mijn gang gaan, maar is zelf nogal passief. Ik laat me niet kennen, ik word ervoor betaald om dit te doen, dus mijn hand glijdt al snel over haar buik naar haar kut. Ze doet haar dijen wel wat uit elkaar, zodat ik er goed bij kan. Haar kut is net als de rest van haar lijf net iets te vol, haar schaamlippen voelen als een soort baby vet. Ik ga er met een vinger tussen, maar echt lekker nat is ze zeker niet. Nu voelt ze ook aan mijn kut, maar ik ben ook niet echt geil, niet op haar. Gek is dat, bij meiden ben ik toch kieskeuriger dan bij mannen. Elke man die mij wil neuken laat ik in principe toe, maar bij meisjes ligt dat toch anders. Ilona is best een lieve meid en een goeie hoer, maar ze doet me niks. Zo te horen ligt dat heel anders tussen Esmeralda en Wendy. Ik herken de kleine kreuntjes van Esmeralda als ze echt geil wordt. Wendy vind ik ook superlekker en hoewel Esmeralda eerst niet zo kapot van haar was, liggen zij duidelijk wel lekker te vrijen en te vingeren. Victoria en Judy doen volgens mij ook niet veel met elkaar, de twee Spaanse ‘zusjes’ (zouden ze dat echt zijn?) zijn zo te horen juist wel lekker bezig. Misschien doen zij het wel al van jongs af aan met elkaar, wie zal het zeggen? De camera’s zwermen om ons heen. Eentje maakt een close-up van de vinger van Ilona in mijn kut, maar nu concentreert er eentje zich op de Spaanse zusjes en een op Esmeralda en Wendy. Ik hoor dat ze lekker geilen met elkaar. Esmeralda zit zo te horen niet ver meer van een orgasme af. Ik richt me ietsje op en zie dat Wendy inmiddels de kut van Esmeralda ligt te beffen. Nee, ik ben niet jaloers, ik kan haar hebben zo vaak als ik wil en ik heb het met Wendy ook heel erg lekker gedaan. Achter/boven me hoor ik de Spaanse meiden nu ook kreunen van geilheid. Esmeralda komt heftig kreunend klaar, ze drukt haar heupen omhoog, Wendy blijft haar keihard doorlikken en vingeren, de camera zit er heel dicht op. Eén van de Spaanse meisjes komt nu ook klaar. Ilona en ik laten elkaars kut met rust, dat was het niet.

Als Esmeralda en die Spaanse weer rustig zijn, gaan de camera’s heel even uit. Rosa zegt dat we nu vrij zijn om het met elkaar te doen, met wie we maar willen. Dat laat Esmeralda zich geen twee keer zeggen, meteen grijpt ze Wendy bij haar mooie kutje. Ilona doet niks. Ik zie Judy wijdbeens liggen. Ze is best mooi, heeft een prachtig bruin lijf, maar haar kut heeft het formaat van een echoput. Ik kijk recht tussen haar schaamlippen, van binnen is ze diep paars. Ik voel me niet geroepen met haar seks te hebben. Ik krijg geen kans om lang na te denken, want ik word gegrepen door de twee Spaanse meiden. De één dwingt meteen mijn benen uit elkaar, de ander kijkt toe hoe die eerste me vol bij mijn kut grijpt. Meteen een middelvinger erin. Ze begint me ruw te vingeren, hup, twee vingers. Ik kreun wel, maar vind het niet echt lekker wat ze doet. De andere – ik hou die twee echt niet uit elkaar – lacht. Ze lacht me niet toe, ze lacht me uit.

Dan komt ze ineens dwars over me heen staan, benen wijd, ze trekt zelf haar schaamlippen open, ik kijk zo in haar kut. Dan zakt ze door haar knieën, grijpt mijn hoofd beet en drukt haar kut in mijn gezicht. Ze is kleddernat en lacht me nog steeds uit. Ik begin haar kut te likken, wat moet ik anders? Haar zus begint mij nu ook te beffen. Dit is een soort dubbele lesbische aanranding, de cameraman smult ervan. Het kutsap van die ene loopt in mijn mond, ik kan niet anders dan slikken. Ineens staat ze op en draait zich om. Ze gaat weer wijdbeens op mijn gezicht zitten en wrijft haar natte kut door mijn gezicht. Het enige uitzicht dat ik heb, is haar anus, vlak voor me. Ondertussen blijft de andere me vooral heel ruw vingeren, echt niet fijn, likken doet ze nu niet meer. Die op mijn gezicht is nu bloedgeil. Ze wrijft haar neukspleet door mijn gezicht, ik probeer haar met mijn tong wat te bedaren, maar ze gaat alleen haar eigen gang. Ineens komt ze kreunend klaar, haar kut wordt nog veel natter, mijn hele gezicht zit onder haar geil. Dan staat ze ineens op. Even kan ik op adem komen en zie nu links van me Esmeralda hevig het kutje van Wendy beffen, die twee hebben elkaar ook gevonden. Ilona zit bij Victoria en Judy, die houden zich nogal afzijdig. Ik ben nog niet klaar, want nu wisselen de Spaanse meiden van plaats. Meteen krijg ik de kut van de andere in mijn gezicht, ze is ook kletsnat. Ze wrijft haar natte spleet door mijn gezicht, ik probeer haar te likken. Dat kan ze wel waarderen en gaat even stil zitten, waardoor ik met mijn tong precies haar behoorlijk grote klit kan bewerken.

Ik voel weer twee vingers van die andere diep in mijn kut, nu gaat er ook een duim over mijn klit heen en weer. De meid die op me zit kreunt het uit en komt al heel snel klaar, waardoor ik opnieuw een lading kutsap in mijn mond en in mijn gezicht krijg. Als die andere zo doorgaat met vingeren, kom ik zo meteen misschien ook klaar. Godverdomme… gun mij nou ook wat, als ik bijna kom, trekt ze haar hand weg. Wendy heeft meer geluk en komt heftig klaar op de intens beffende mond van Esmeralda. Ik weet precies wat je voelt, lekker Belgisch schatje.

Ik lig nog wat na te hijgen, in principe is de film nu klaar. De camera’s gaan uit. Eigenlijk ben ik niet echt verbaasd, als de twee cameramannen meteen hun broek open ritsen en hun lullen eruit halen. De twee Spaanse meiden grijpen ieder een cameraman bij de lul en beginnen ze af te pijpen. Rosa zegt dat Esmeralda even bij Don Pedro moet komen. Die wil ook meer, wedden? Ik ontdek nu dat Judy, de donkerbruine meid met de enorme kut en de donkerbruine jongen met de gigantische lul bij elkaar horen. Ze gaan samen weg. Haar kut is waarschijnlijk de enige waar zijn pik pijnloos in past. Wendy komt na haar orgasme ook weer wat overeind, ze geeft me een geil knipoogje. Ik mag haar, ze is mooi, geil en lief. Wat ik al dacht: Ramon komt met zijn pik in zijn hand op mij aflopen en zegt tegen zijn vriend iets over een ‘puta belga’ (Belgische hoer) en dat ‘joder’ neuken betekent, weet ik intussen ook. Hij loopt met zijn half stijve pik in zijn hand meteen naar Wendy. Die heeft er wel zin in en tja, als ik eerlijk ben… ik ben de hele middag nog niet klaargekomen en wil best nog een keer echt lekker geneukt worden. Ramon houdt zijn pik voor me. Ik pak ‘m beet, trek zijn voorhuid terug en neem ‘m in mijn mond. Ik begin ‘m te pijpen en voel hoe hij heel snel weer helemaal stijf wordt. Ik zit op mijn knieën en voel met mijn vrije hand aan mijn kut, die nog steeds behoorlijk nat is. Rechts van me zie ik dat Wendy nu ook die vriend pijpt. Ramon heeft best een lekkere pik, ik neem ‘m lekker diep en speel er met mijn tong omheen.

Hij gromt van geilheid. Met mijn vingertoppen speel ik met zijn zwaar behaarde ballen. Even haal ik zijn pik uit mijn mond en vraag hem zacht “joder?” “Ah, siiiii, siiiii, por favor!” Daar hoef je geen Spaans voor te kunnen, hij wil me maar wat graag opnieuw neuken. De Spaanse ‘zusjes’ hebben intussen de cameramannen afgezogen en gaan weg, net als ‘Fucktoria.’ De twee cameramannen vertrekken ook al gauw. Ik ga wijdbeens voor Ramon op het matras liggen. Hij komt over me heen. Even pakt hij mijn tieten beet en likt en zuigt mijn tepels, die vandaag veel te weinig aandacht hebben gehad, maar wel steeds keihard waren. Tussen mijn benen grijp ik zijn pik en begeleid ‘m opnieuw in mijn kut. Nu neukt hij veel liever en fijner dan straks, niet zo ruw. In een paar stoten zit hij in me. Ik sla mijn benen om zijn middel. Ik zie de geilheid in zijn ogen, ik weet dat hij me al wil neuken, vanaf het eerst moment dat hij me zag. Hij neukt me nu rustig, met lange, diepe stoten, zijn pik vult mijn kut lekker op. Jaaaaa… dit is heerlijk, dit heb ik nu net even nodig. Ramon is straks natuurlijk al een keer flink klaargekomen, dus hij kan nu best lang doorgaan. Rechts naast me zie ik dat zijn vriend ook lekker met Wendy ligt te neuken. Als ik naar links kijk, zie ik iets tamelijk ongelooflijks. Esmeralda ligt voorover met haar kontje omhoog, Don Pedro zit op zijn knieën en neukt haar achterlangs, zijn enorme pens hangt op haar rug. De enige twee die niet neuken zijn Ronald en Rosa, dat moet wel gek voor hen zijn. Ramon pompt lekker door en wil me na een aantal minuten graag op z’n hondjes neuken.

Even haalt hij zijn pik eruit. Ik draai me om. Hij wrijft even met zijn eikel tegen mijn schaamlippen, dan dringt zijn pik weer lekker bij me binnen. Ik leun op mijn ellenbogen. Hij is wat groter dan ik, waardoor zijn pik iets van boven in mijn kut komt. Dat is lekker, want hierdoor wrijft zijn eikel, als hij lange slagen maakt, lekker over mijn g-plekje. Ik ga met één hand naar mijn kut en masseer mijn klit, terwijl hij me neukt. Jaaaa… dat heeft mijn geile kutje nodig. Het duurt maar heel even of ik voel dat ik ga komen. “Oh ja, eindelijk, neuk me geile Ramon, neuk me… jaaaaaaa,” en nu kom ik ook allemachtig lekker klaar op zijn pik en mijn vingers. Het vocht gutst uit mijn kut, mijn kutspieren spannen om zijn pik, maar hij neukt gewoon door tijdens mijn orgasme, dat daardoor lekker lang aanhoudt. Alle geilheid van deze middag komt bij elkaar in één groot orgasme. Ik hoor mijn kut soppen en krijg erg veel zin om zijn zaad te slikken. “Can I taste your cum?”vraag ik hem, maar hij snapt niet wat ik bedoel. OK, dan trek ik me ineens naar voren van zijn pik af. Ik draai me om en neem zijn pik weer in mijn mond. Hij smaakt heerlijk naar mijn overvloedige kutsap. Hij gromt weer van geilheid als ik hem pijp. Naast me hoor ik zijn vriend klaarkomen in de kut van Wendy. Ik zuig keihard op de pik van Ramon.

Hij gromt iets van, “aaahhhhh corrido,” en een seconde later spuit hij zijn warme, zachte sperma in mijn mond. Hmmmm… ik speel ermee met mijn tong en blijf zuigen… nog een straaltje zaad. Ik slik het meest al door, ik speel met zijn ballen en trek hard aan zijn pik om de laatste druppel zaad uit zijn eikel te melken, maar er komt echt niks meer. Dat geldt niet voor Don Pedro, die op dit moment grommend zijn zaad in de kut van Esmeralda pompt. Ramon komt even bij me liggen. We zijn allebei behoorlijk uitgeteld. Zijn vriend laat Wendy gewoon aan haar lot over, ach, voor hem is ze ook ‘maar’ een hoer. Ramon streelt me door mijn haren en zegt dan in zijn slechte Engels wat hij niet zou moeten zeggen, “Sofie, I want you as girlfriend.” Neeee! Waarom willen mannen als ik een keer lekker met ze neuk meteen zowat dat we gaan trouwen? “What do you say?” zegt hij. “Ramon,” zeg ik, “you are nice, you fuck very good, but I am just horny, not in love.” “You say no?” zegt hij. “Yes… I say no,” zeg ik. Hij trekt een verontwaardigde blik, staat op en laat mij liggen. Wendy komt bij me, “hebt u lekker geneukt?” vraagt ze. Ik vertel haar wat er zojuist gebeurde. Ze geeft me een zoen en zegt, “mannen begrijpen ons niet, hé schatteke.”
“Meisjes, zullen we langzamerhand vertrekken,” zegt Ronald. Arme jongen, hij heeft al dat geneuk van ons aan moeten zien en heeft zelf niks gehad. Esmeralda, Wendy en ik lopen terug naar kamer vierentwintig, waar – niet aan gedacht – Ilona al een hele tijd aangekleed op ons zit te wachten. Esmeralda en Wendy gaan even naar het toilet – samen! – om het sperma uit hun volgespoten kutten te laten lopen. Ik wil van Esmeralda weten hoe Don Pedro was. “Wel een grote lul, maar hij bakt er niet veel van,” zegt ze eerlijk. We moeten er wel een beetje schamper om lachen. Rosa komt bij ons en geeft ons elk een enveloppe met onze naam erop gekrabbeld. Ook Ronald krijgt er een… hierin zit contant het geld dat we hebben verdiend, ongetwijfeld is het zo zwart als de binnenkant van een schoorsteen. Op het parkeerterrein zie ik dat de auto van Ramon al weg is. Ronald stelt voor om naar zijn flat te gaan en vanavond samen te gaan eten. Wendy vindt dat een superidee, maar Ilona wil liever naar huis. We zetten haar af in de stad. Wendy en ik zitten achterin, we strelen elkaar onophoudelijk zachtjes. Volgens mij zit er nog meer seks in de lucht. Ik ben blij dat ze met Esmeralda heeft liggen vrijen, nu zijn we allebei geil op haar. Ik zou dat mooie kutje van haar zo nog een keer klaar willen beffen.

Wendy is zeer onder de indruk van het penthouse van Ronald, ze was hier nog niet eerder. Esmeralda en ik lopen achter haar. Esmeralda geeft een knikje in de richting van Wendy, ik snap wat ze bedoelt. In de huiskamer grijpen we haar ineens vast. Esmeralda maakt haar korte broek los en trekt die naar beneden. Tegelijk trek ik haar T-shirt omhoog. Ze gilt het verschrikt uit, hup daar gaat haar stringetje ook. Ze weet niet hoe ze het ermee heeft, wij lachen alle drie keihard om de verbazing op haar gezicht. Meteen doe ik ook mijn shirt uit en Esmeralda dat van haar plus haar BH. “We mogen hier van Ronald naaktlopen,” zeg ik. “Echt?” vraagt ze verbaasd. “Ja hoor,” zegt Ronald, “ik ben intussen wel gewend aan naakte meiden in mijn huis, vooral op het terras is het lekker.” Intussen zijn Esmeralda en ik ook naakt, Ronald kleedt zich ook uit. Wendy noemt ons ‘zottekes’, maar ze kijkt ook verschrikt naar de blauwe plekken en schaafwonden die Ronald aan die potenrammers heeft overgehouden. We lopen het dakterras op. Ze bedenkt ook meteen dat er mensen uit de andere flats ons zouden kunnen zien, maar wij zeggen dat we daar niet mee zitten. Zij ook niet. Oh, wat is ze toch lekker. We gaan even op de zonnebedjes liggen, Ronald haalt wat te drinken voor ons, het blijft ongelooflijk dat hij geen stijve lul krijgt, terwijl er drie heerlijke naakte meiden voor hem liggen.

Hoewel… hij gaat nog even naar binnen, als wij onze drankjes hebben. Esmeralda staat op en gaat ook naar binnen. In eerste instantie slaan we er geen acht op, maar na een paar minuten krijg ik in de gaten wat er gebeurt. Ze liggen samen op het grote bed, dat recht voor de openslaande terrasdeuren staat. Nu heeft Ronald wel een stijve pik. Hij ligt te genieten, omdat Esmeralda die lekker ligt te masseren. Privacy bestaat hier toch al niet, dus Wendy en ik gaan ook op het bed liggen, op de andere helft. We liggen op onze zij, ik druk mijn tieten tegen haar rug, ze streelt mijn benen, ik kneed haar lieve tietjes zachtjes. “We hebben allemaal zoveel geiligheid gehad vandaag, maar Ronald niet, dus ik vind dat ik ‘m wel even mag verwennen,” zegt mijn lieve Esmeralda. Ik ben het met haar eens en zij weet heel goed hoe ze een pik onder handen moet nemen. Ik merk aan haar dat ze zelf ook weer flink geil is, daarvoor ken ik haar te goed. Er is toch een bijzondere band ontstaan tussen haar en Ronald. Hij vind alles best, hij ligt met zijn ogen dicht te genieten. Terwijl ze met één hand zijn pik masseert en met de andere zijn ballen, vraagt ze hem: “Heb jij echt nooit seks gehad, met een meisje, helemaal niets?” Verschrikt kijkt hij op. “Nee, nog nooit, maar wat jij bij me doet, is wel heel erg fijn.” Ze overvalt hem nog een keer: “Wil je me neuken? Al is het maar om het gewoon een keer te proberen?” Hij weet niet wat hij moet zeggen. “Ik vind je zo lief, ik wil je zo graag in me voelen,” spoort ze hem aan. Even is het stil. “Uit nieuwsgierigheid wil ik het best een keer proberen,” zegt hij zacht. Dat hoeft hij geen twee keer te zeggen. Esmeralda laat hem los, hij komt overeind, nu gaat zij wijdbeens op bed liggen. Ik zie haar kut al glanzen van het geil, ze is kletsnat. “Wow,” doet Wendy zachtjes. Een beetje onhandig komt Ronald over Esmeralda heen. Ze pakt zijn stijve pik beet en begeleidt die naar haar kut. “Kom maar,” fluistert ze. Zijn eikel glijdt in haar natte kut, langzaam steekt hij ‘m er dieper in. Hij kreunt het uit en ligt even stil als zijn pik helemaal in haar zit. “Godallemachtig, wat voelt dat fijn, zo warm, nat en toch zo strak,” zegt hij zacht. We zijn hier getuige van iets heel bijzonders. Langzaam begint hij in haar te bewegen. Esmeralda trekt haar lange benen op en slaat ze langzaam om zijn middel. “Neuk me, lieve Ronald, neuk me maar,” zegt ze zacht. Hij begint haar nu lekker door te neuken, ik zie haar genieten, maar hem ook. Ik word hier ook weer hartstikke geil van en Wendy niet minder. Ik streel haar kutje, gewillig doet ze haar dijen van elkaar. Ronald neukt stevig door met zijn ogen dicht, ik hoor de kut van Esmeralda soppen van het geil. Hij begint heftig te kreunen, ik zie dat de spieren in zijn bovenbenen zijn gespannen en dat hij zo hard neukt als hij kan.

Met een schreeuw komt hij klaar, hij maakt nog een hoop stuiptrekkingen en komt dan langzaam tot rust. Esmeralda laat haar benen zakken, trekt hem naar zich toe en geeft hem een hete tongzoen. “Dank je wel lieverd,” zegt ze. “Neeeee…,” zegt hij, “jij bedankt, mijn hemel wat is dat lekker, waarom heb ik dat nooit eerder geweten?” Langzaam haalt hij zijn nu weer slappe lul uit haar kut, maar blijft nog even in haar armen op haar liggen. Hij lacht… “Nu ben ik opnieuw ontmaagd! Toen ik veertien was neukte ik voor het eerst een jongen, nu ben ik achtentwintig en neuk ik voor het eerst een meisje. Het was zalig, dus nu ben ik officieel biseksueel, haha!” We kunnen er wel om lachen. Esmeralda pakt de doos met tissues, spreidt haar benen en we zien alle drie hoe het sperma van Ronald langzaam uit haar kut vloeit. Heerlijk vind ik dat, die schaamteloze openheid.

Ze knuffelen nog even lekker door, Wendy draait zich half naar mij toe. Ik lig haar kutje te verwennen, ze is kletsnat, we geven elkaar een tongzoen. Ze draait verder en streelt nu ook mijn kut, die ook drijfnat is. Oh, ze is zo lekker, ik ben zo geil op haar, onze tongen kwispelen om elkaar heen, met mijn vrije hand kneed ik haar mooie stevige tietjes. Ze vingert me nu wat harder en masseert mijn keiharde klitje. “Negenenzestig?” vraagt ze. “Proberen,” zeg ik. Ronald weet nu echt niet wat hij ziet. Ik lig wijdbeens op mijn rug, Wendy komt langzaam, ondersteboven op me liggen. Ik zie haar gave roze kutje op me afkomen. Ze is zo geil, dat er al een druppel van haar kutsap op mijn borst valt. Voorzichtig zet ze haar voeten tegen het hoofdeinde. Ik richt me op en lik haar heerlijke kutje. Ze kreunt het uit, maar dan voel ik ook haar tong in mijn spleetje. Ik doe mijn armen om haar heupen en trek haar kutlipjes ver open, haar klitje ligt helemaal vrij. Ik speel ermee met mijn tong, zij laat zich ook niet onbetuigd en beft ook mijn klitje. Nu steekt ze ook een vinger diep in mijn kut. Oh, wat is dit geil, maar ik pak haar terug en steek mijn wijsvinger in haar kut en mijn middelvinger drukt op haar anus. Ze weet zich te ontspannen en nu gaat mijn middelvinger in haar kontje. We hijgen en kreunen allebei van geilheid en slaan geen acht op Esmeralda en vooral Ronald, die dit waarschijnlijk nog nooit van zo dichtbij heeft gezien. Ik hou dit niet lang meer uit. Wendy weet al, net als Esmeralda, precies hoe ze mijn kut moet verwennen. Ik doe mijn best op haar kut, maar zij wint, ze laat mij als eerste keihard klaarkomen. Ik lig helemaal te shaken van geilheid en dat is weer precies voldoende voor haar om ook heerlijk diep kreunend klaar te komen. We liggen zwaar uit te hijgen en strelen elkaar nu alleen nog heel zachtjes. Langzaam staat ze op, draait zich om en geeft me een heerlijke diepe tongzoen, die smaakt naar mijn eigen kut. “Ze is lekker hè?” zegt Esmeralda. Omdat ons niet duidelijk is wat ze precies bedoelt, zeggen we allebei tegelijk heel overtuigd “Ja!” en liggen meteen in een lachstuip. “Ik heb zulke schaamteloze, geile meiden als jullie nog nooit meegemaakt,” zegt Ronald.

We gaan nu om de beurt even onder de douche. Beetje make-up, Wendy heeft niks bij zich, maar mag alles wat ze wil van mij en Esmeralda lenen. Als we allebei naakt in de badkamer staan, zonder Ronald en Wendy, geven Esmeralda en ik elkaar een intense, liefdevolle tongzoen. “Zo lang het zo fijn is en we er zo open over zijn, mag je van mij vreemdgaan zoveel je wilt, schatje,” zegt ze zachtjes. Ik ben het er roerend mee eens, wat hou ik toch enorm veel van haar. Er is één serieus aandachtspuntje: geld! Er blijkt een kluis in het huis verborgen, daar legt Ronald de enveloppen met elk € 750 van Esmeralda en mij in. Storten op de bank kost geld, we kunnen het beter gewoon zo houden. Tot we naar huis gaan, hebben we in elk geval genoeg cash. Ronald kent Barcelona op zijn duim. Hij neemt ons mee naar een heel leuke eettent. Het is maandagavond en dus niet druk, maar dat maakt ons niet uit. Het eten is heerlijk en we liggen met z’n vieren bijna constant in een deuk van het lachen. Het wordt nog best laat. We zetten Wendy bij haar voor de deur af, want we willen niet dat ze zo laat nog alleen over straat gaat. We nemen hartelijk zoenend afscheid en morgen zijn we alle drie weer ‘gewoon’ hoeren in de seksclub van Isabel.