Sexverhaal: Kees en haar heerlijke geile buurvrouw

Sexverhaal: Kees en haar heerlijke geile buurvrouw

Mijn naam is Kees. Ik ben eenendertig jaar. Ik ben sinds kort verhuisd. Ik woon nu in een klein appartementje met een klein balkonnetje. Naast me woont een alleenstaande vrouw. Onze balkonnetjes grenzen aan elkaar en zijn gescheiden door een schutting. Alleen aan de voorkant is hij open, dus kun je zo bij elkaar naar binnen kijken. Het was de afgelopen dagen erg lekker weer en het balkon is op het zuiden dus heb ik de hele middag volop zon. Laatst zag ik dat de buurvrouw op het balkon zat. Ze lag te zonnen. Ik zag alleen de onderkant van haar benen en die zagen er al lekker uit. Ik probeerde een beetje om het hoekje te kijken maar durfde niet zo goed, want ik had nog helemaal geen kennis met haar gemaakt en zou het niet leuk vinden als ons eerste contact zou zijn dat ze me betrapte met haar begluren.

Ik wilde net weer naar binnen lopen toen ik aan haar benen zag dat ze op haar buik ging liggen. Nu zou ze me dus niet kunnen zien. Ik keek langzaam een stukje verder om het hoekje en zag steeds meer van haar benen. Ze liepen door tot aan haar mooie ronde billen. Ze droeg een lichtgroen bikinibroekje. Ik keek nog een stukje verder maar zag dat ze met haar hoofd mijn kant op lag. Ze had een zonnebril op dus kon ik niet zien of ze haar ogen open had of niet. Toen zag ik dat ze haar been een beetje verlegde. En ik vond het tóch een beetje riskant worden dus ben ik maar naar binnen gegaan. De volgende dag scheen de zon weer en liep ik weer mijn balkon op. Misschien lag ze er weer. Ik zag niets, maar haar deur stond wel open. Ik liep naar binnen en schonk een colaatje in en liep weer naar buiten. Toen hoorde ik opeens, “hallo.” “Oh hallo,” zei ik, “ik ben de nieuwe buurman. Mijn naam is Kees.” “Dag Kees, ik ben Angela. Welkom in de buurt,” zei ze. ` “Dank je,” zei ik. “Ik woon er pas net, maar ik vind het balkon nu al leuk.” “Ik ook,” zei ze, “ik vind het heerlijk om hier lekker te zonnen.” “Ja dat kan ik me voorstellen, het is hier heerlijk.” Ze zag dat m`n colaatje bijna op was en vroeg of ik nog iets wilde drinken.
“Ja lekker,” antwoordde ik. “Wacht even dan haal ik nog een stoel voor je.” Ze draaide zich om en liep naar binnen. Zo had ik een goed uitzicht op die mooie ronde billen van d’r. Even later kwam ze naar buiten met nog een ligstoel. Ze klapte hem uit en moest daarvoor vooroverbuigen, zodat ik ook een goed zicht had op haar tieten. Ze had haar groene bikini weer aan en haar tieten kwamen er mooi in uit. Ze had een b-cup denk ik. Niet heel erg groot, maar wel mooi van vorm.


“Wacht even, dan haal ik wat te drinken. Hou je van wijn of wil je nog een colaatje? Ik heb wel zin in een rosétje.” “Ja lekker,” antwoorde ik.
Ze liep weer naar binnen en ik genoot weer van het uitzicht. Ze schonk twee glazen in en gaf er een aan mij. “Proost, op je nieuwe huisje,” zei ze en gaf me een knipoog. Ze heette Angela en woonde er nu bijna een jaar. Ze was veertig en werkte op een school. Ze had nu vakantie en genoot van het lekkere weer. We kletsten nog wat en dronken ook aardig door. Ik probeer het zo onopvallend mogelijk te doen, maar kon het niet laten om af en toe m’n blik even langs haar lichaam te laten glijden. Ze had een mooi slank lichaam en halflang lichtrood haar. Ze zag er heel goed uit. Je zou bij lange na niet zeggen dat ze veertig was. Na een uurtje of zo zei ze, “ik heb het heel erg warm, ik weet niet of het door de zon komt of door de wijn, maar ik ben wel toe aan een beetje afkoeling. Zullen we naar binnen gaan, daar is het een stuk koeler?” “Dat is goed,” zei ik en liep achter haar aan naar binnen. Ze nam de fles mee en schonk hem leeg in onze glazen. “Aah, da’s een stuk beter,” zei ze en ging lekker op de bank zitten. Ze zakte een beetje onderuit. Ze tikte met haar hand op de bank. “Kom er lekker bij zitten. Heb je al vaker op het balkon gezeten?” vroeg ze opeens. Ze overviel me een beetje en ik kon alleen zeggen, “eeh ik heb alleen nog maar een beetje op het balkon gestaan.” “Gisteren ook?” “Eeh, ja, gister ook even,” zei ik. Ik voelde me betrapt en begon een beetje te blozen. “Ja dat dacht ik al,” zei ze, “ik heb je gisteren wel gezien hoor.” “Echt waar?” kon ik nog uitbrengen.
“Ja ik zag je wel gluren, maar je was al snel weer weg.” “Eh, sorry, ik wilde niet…” Maar ze onderbrak me. “Geeft niks hoor, ik vond het wel een complimentje,” zei ze. Oef, gelukkig. “Beviel het een beetje wat je zag?” vroeg ze. Ik was alweer wat meer op m`n gemak en zei dat ik haar benen in ieder geval erg mooi vond, en haar billen ook, maar dat ik verder toen niet zoveel heb kunnen zien. ` “Ja ik hou ervan om te joggen, om m’n lichaam lekker strak te houden.”  “Ja dat kun je wel zeggen,” flapte ik eruit.  “Vind je rest ook mooi? Ik zag je net ook wel kijken hoor.”  “Jazeker, je ziet er heel erg goed uit,” zei ik.  Ze glimlachte en zei, “nu moet ik er helemaal van blozen.” Ze pakte m’n hand en legde die op haar been. “Dus je vindt deze benen wel mooi?” vroeg ze. En ze begon met mijn hand een beetje op en neer te gaan over haar been. “En wat vind je nog meer mooi aan me?”  “Je hebt een mooie platte strakke buik,” en ik streelde over haar buik. “En je borsten ook,” en ik gleed met mijn hand over haar buik naar haar borsten.  “Vind je m`n tieten mooi?”  “Jazeker, ze zijn heel mooi en ze voelen heerlijk.” Ik voelde haar tepels keihard worden door de stof heen. Ze sloot haar ogen en zuchtte. Ik gleed weer wat naar beneden en toen weer omhoog om nu met mijn hand onder haar bikini te glijden. Met m`n andere hand wreef ik over haar benen. 

“Mmmm, lekker,” zuchtte ze. Ik boog me wat voorover en zoende haar. Ze opende haar mond en onze tongen gleden langs elkaar heen. Ik gleed met m`n hand tussen haar benen en ze deed ze wat uit elkaar. Ze was erg opgewonden, want haar kutje was al aardig nat. Ik gleed met m`n tong naar beneden en likte haar harde tepels. Ze kromde haar rug en ik kon haar bikinitopje los maken. Daar zat ze met haar tieten in volle glorie!  “En bevalt het wat je ziet?” “Ooh jazeker,” en ik begon ze weer te kneden en te likken. Ze trok m`n shirt uit. Ik ging verder naar beneden en rook de zoete geur van haar natte kutje. Ze wipte even met haar kont omhoog en ik trok haar broekje uit. Ik rook eraan en likte door de natte plek in haar kruisje. “Ooh, wat geil!” hijgde ze. “Lik me!” Ik boog voorover en likte tussen haar benen. Ik likte van onder naar boven over haar kletsnatte kutje. Ik likte haar met lange halen, en ging steeds wat dieper. Ik duwde met m’n vingers haar kutje open en likte aan haar klitje. “Ooh jaa, daaar,” kreunde ze. Elke keer als ik over haar klitje ging, ging er een schok door haar lichaam. Ze duwde m’n hoofd steeds harder tegen haar kutje aan en ik likte alsof m`n leven ervan af hing. Ze begon steeds sneller te hijgen en riep dat ze zo klaar ging komen. “Niet stoppen! Ik ga zo kooomen! Oh Jaa Jaa Jaa Ooooohhh Jaaaahh!!” Ze was zo nat dat het wel leek of ze plassend in m’n mond klaarkwam. Ik slikte alles gulzig door. Ze trok me omhoog en tongde me, ze likte m’n hele mond en gezicht af. “Mmm, lekker!” kreunde ze. Ze boog voorover en trok m’n broek uit. M’n pik stond al fier vooruit. 

“Oohlala,” zei ze en likte aan het topje. Ze kneep erin en er kwam een druppel voorvocht uit. Met haar tong smeerde ze hem uit over mijn keiharde lul. En ze bleef me aankijken met een enorm geile blik in haar ogen. Ze draaide me om en ik plofte op de bank. Ik zakte wat onderuit. En ze bleef me aankijken. Ze boog voorover en nam m’n lul steeds verder in haar geile mondje. Ze begon me te pijpen met lange en diepe halen. Ze wurmde hem helemaal in haar mond tot achter in haar keel. Ze bleef me geil aankijken en haar ogen begonnen een beetje rood en waterig te worden. Mijn god wat kon ze pijpen! Ze trok me af terwijl ze me bleef pijpen. Ik was al zo geil dat ik voelde dat het niet lang zou duren voordat ik zou komen. Ze voelde het ook aan mijn steeds dikker wordende pik en ze kneedde mijn ballen. “Ooh Jaah ik kom zo,” hijgde ik.  “Kom maar lekker in m`n mond. Spuit je geile zaad maar lekker in m`n mond!”  “Ooh Jaah ik kom!!” Ze deed haar mond open en stak haar tong naar buiten. Ze trok me af met m’n eikel tegen haar tong. “Ooh Jaaahhh!!” en ik spoot een paar stralen sperma in haar mond. Een paar kwamen er tegen haar gezicht en ze begon me weer te pijpen. “Mmmm, ik vind de smaak van vers sperma heerlijk,” zei ze en veegde met haar duim de laatste restjes van haar gezicht en likte ze op.  “Ik vond het ook heerlijk,” kon ik nog net uitbrengen. We bleven even tegen elkaar aanzitten en over elkaars lichaam strelen. Ik gleed weer met m’n vingers door haar natte kutje, en ze kreunde. We begonnen weer te tongen. Ze voelde tussen m’n benen en voelde dat m’n pik alweer aardig hard begon te worden. “Heb je nog niet genoeg gehad?” vroeg ze met een ondeugende glimlach.  “Mmm, ik denk niet dat ik genoeg van je kán krijgen!”  “Mmm, zo denk ik er ook over,” zei ze en begon me langzaam af te trekken. Mijn pik was alweer aardig op oorlogssterkte. “Ik wil je in me voelen. Ik wil voelen hoe je m’n kutje volspuit met je heerlijk geile zaad!” Als m’n pik nog niet hard was dan werd ie het dáár wel van! Hij stond weer recht omhoog en ze kwam boven me hangen. Ze pakte m’n lul en wreef hem een paar keer door haar zeiknatte kutje. Toen stak ze hem voor de ingang van haar kutje en ze zakte naar beneden. Langzaam, maar totdat die er helemaal in zat. “Ooh jaahhhh…” zuchtte ze en ze begon op en neer te wippen. Het was een heel erg geil gezicht om die tieten voor m’n gezicht te zien schudden. Ze leunde wat naar achteren en ik boog voorover en zoog aan haar tieten. Ze wipte hard op en neer. “Ooh ik kom, ik kom!!” Ze kwam hijgend klaar maar bleef doorgaan op m’n pik. Ik draaide haar op haar rug en ze deed haar benen zo wijd mogelijk. “Neuk me! Neuk me hard met die geile stijve lul van je!”  Ik stootte hem diep in haar soppende kutje. Ze klemde haar benen om mijn middel en trok me met elke stoot nog dieper naar binnen. Ik keek weer naar haar tieten die heen en weer schudden. “Ooh Ik kom weer!! Oh JaJaJa ga door! Neuk me! Neuk me!”  Ik stond op springen en voelde dat ik weer zou gaan spuiten.  “Ooh Ja Spuit m`n kut vol! Geef me je geile sperma!” schreeuwde ze.  “Oooh Jaaah Ik spuit je lekker vol! Hier komt het! Ooh Ahh Aahh Aaahh!!”  “Ooh Jaah Kees, ik voel het in m`n kutje. Wat is dit geil zeg!” Ze begon me vurig te zoenen. Nahijgend rolde ik van haar af. Angela was ook uitgeput. Ze pakte een dekentje van naast de bank, trok het over ons heen en kroop tegen me aan. Langzaam vielen we in slaap. Halverwege de avond werd ik wakker en Angela ook.

“Blijf je slapen buurman?” vroeg ze, en ze had weer zo`n ondeugende zaadvragende blik in haar ogen. ` “Nou buuf, daar zeg ik geen nee tegen!! Ik denk wel dat ik het hier leuk ga vinden om te wonen…”