Sexverhaal: Plassex met een collega op zandvoort

Sexverhaal: Plassex met een collega op zandvoort

Toen vroeg ze direct of ik even mee naar de wc wilde gaan, ze had wat in petto voor mij. Eerst stond zij op en liep ze heel rustig weg naar de wc. Het eten duurde zeker nog een half uur en niemand zou ons missen want iedereen was druk in gesprek met elkaar.

5 min later liep ik ook naar de wc en daar stond ze om het hoekje al te wachten. Ze keek me onwijs geil aan en trok me aan mijn stropdas mee het invalide toilet in. Ze fluisterde in mijn oor dat ze meerdere mailen al lekker over me gefantaseerd had tijdens werk tijd en dat ze daar knetter geil van geworden was. Ze had meerdere mailen over haar kutje zitten wrijven als ze naar me zat te kijken. Dat ik dat nooit had gezien! Ik vertelde haar ook dat ik ook vaak over haar had zitten fantaseren en over hoe ze er uit zou zien als ze naakt zou zijn.

Toen begon ze zich heel rustig uit te kleden en als eerste liet ze me haar geweldige tieten zien. Echt super grote tieten die helemaal vooruit staken. Super mooie tepels en ik wilde ze meteen vast pakken. Maar ik moest even wachten. Ze wilde me graag haar hele lichaam laten zien, omdat ik er altijd zo had over zitten fantaseren. Maar nu moest ik me ook rustig gaan uitkleden want zij had ook vaak genoeg over mij zitten fantaseren. Ik begon mijn stropdas los te maken en had mijn colbert al uit gedaan, nu was ik mijn bloesje aan het los knopen en deed mijn hemd uit. Zij stond al in haar string die helemaal door scheen. Wat er dus ontzettend geil uitzag. Ik zag dat haar hele kutje kaal was en daar hield ik heel erg van. Ze trok me nu naar zich toe en deed snel haar string uit. Het enige wat ze nog aan had waren haar hakken. En tering wat ziet dat er geil uit zeg. Een naakt wijf op hakken en ook nog eens met super dikke tieten en een super geil kutje. Ze trok mijn broek met een ruk uit en ook mijn boxer was meegegaan. Ze pakte mijn pik vast en zonder er gras over te laten groeien deed ze hem meteen in mijn mond. Ze begon er hard aan te zuigen en te zuigen. Het voelde hemels en telkens als ik naar beneden keer, naar haar prachtige lichaam moest ik me super in houden om haar mond niet vol te spuiten.

Eigenlijk moest ik super nodig pissen en wilde dit toch nog maar even doen voordat ik haar ging neuken, omdat ik anders bang was dat ik zou pissen als ik ging klaarkomen, omdat je dan al je spieren ontspant.

Dus ik vroeg aan haar of ze het erg vond of ik even snel ging pissen zodat ik haar daarna even lekker kon verwennen. Toen keek ze opeens super geil en vroeg aan me of ik wel eens plassex had gedaan. Ik keek haar aan en zei: ‘nee, nog nooit geprobeerd, jij wel?’ Ze keek heel geil naar me en met die blik gaf ze al een antwoord! Ze begon een klein verhaaltje te vertellen dat een jongen een keer in haar mond had gepist en dat ze dat super lekker vond. Nu wilde ze dat ook wel met mij proberen en dat zij dan later ook over mij heen mocht plassen. Ik stond er helemaal open voor en het idee was wel een beetje raar maar misschien vond ik het ook wel geil.

Ik moest echt super nodig dus ik begon al heel erg snel te pissen. De pis stroomde heel snel haar mond in en al snel was haar mond vol. De pis liep haar mond uit en stroomde zo over haar tieten naar haar buik toe en daarna stroomde het zo over haar kutje naar beneden. Ik vond het toch wel heel erg geil om een wijf zo in haar bek te pissen. Het gaf me wel een geile kick en me pik die een beetje slap was geworden werd er toch weer stijf van. Ook stopte ik mijn pik er een beetje bij in haar mond en piste ik ook over haar tieten heen. Toen moest ik mijn plas even ophouden want ze wilde dat ik over haar kutje heen begon te plassen. Ik deed dit gehoorzaam en zij deed haar benen weid. Ik plaste haar hele kutje onder en opeens zag ik dat er uit haar kutje ook allemaal plas kwam. Het stroomde helemaal over mijn pik heen en het was super warm. Het was echt een lekker gevoel en ik werd er echt super geil van. Toen ging ze verder omhoog en begon ze helemaal over mijn borst heen te pissen. Tering deze meid houd echt van plas sex. De gedachte dat ik zo mijn pik in haar kutje ging rammen maakte me alleen nog maar geiler.

Na dat we waren uit gepist pakte ik haar vast en drukte ik mijn pik in 1 keer in haar al zeiknatte kutje. Het was echt een super geil gevoel, en toen ik die tieten van haar op en neer zag gaan moest ik echt mijn best doen om niet gelijk te komen. Ik neukte haar eerst staand, omdat de vloer nogal hard was. Het was een geil gezicht. Overal lacht pis op de grond en nu zat ik haar tegen de muur te neuken. Ik had haar ene been vast en ramde zo langs het andere been mijn pik in haar kutje. Op en neer. Zij krijste als een zeehond!! ‘aaah, oeeehh!!’ Zo ging het de hele tijd door. Opeens kroop ze een beetje in elkaar en schreeuwde ze ‘ik kom!!!’ Ik wilde absoluut nog niet komen en trok me even terug

Nu wilde ik haar wel van achter nemen. Ik draaide haar om en drukte haar iets voor over. IK drukte mijn pik in haar natte kutje en begon haar diep en hard te neuken. Ze begon weer zo hard te schreeuwen en te schreeuwen. Ze vond het dus heel erg lekker!! Ik moest nu echt komen en vroeg haar waar ze wilde dat ik kwam. Ze wilde graag dat ik haar mond vol spoot. Volgens mij maakte het niet uit was het was. Plas, sperma? Ze wilde alles in haar mond! Zij draaide zich om en ging op haar kurken zitten. Ze begon me keihard te pijpen en mijn pik begon te spuiten ik spoot haar hele mondje vol en ook kwam het over haar gezicht heen. Ze glimlachte, en slikte alles door. Ze liep naar de kraan toe om haar gezicht te wassen. En droogde me een beetje af met wc papier en kleedde me ook weer aan. Nu stonden we aangekleed voor de deur en in 1 keer gingen we naar buiten. We kwamen samen weer bij de tafel aan en hadden afgesproken dat we waren wezen roken. We kwamen bij de tafel en niemand vroeg waar we gebleven waren. Niemand had het volgens mij ook gezien. We hebben de hele avond nog super gezellig zitten praten en af en toe keken we elkaar eens geil aan.

Morgen moet ik haar weer onder ogen zien en we zullen zien hoe het loopt. Misschien krijg ik ook nog van die geile plassex op mijn werk.