Sexverhaal: Sex met de burgemeester

Sexverhaal: Sex met de burgemeester

Hoi mensen, ik ben Milou en ben net 22 geworden! Ik ben al maanden op zoek naar werk en het moet er toch echt een keer van komen. Ik heb 1 kind en ben gescheiden. De laatste tijd zit ik heel krapjes bij kas en zelfs het eten kan ik nog moeilijk betalen. Ik heb besloten om naar het gemeentehuis te stappen en daar eens te vragen of er een bepaalde uitkering was, om zo toch nog een beetje geld te hebben voor kleren en de dagelijkse behoeften.

De werkdag erop stapte ik gelijk naar het gemeentehuis. Ik kwam om half 9 bij het gemeentehuis aan en ik was de eerste zag ik. Ik liep naar de balie waar een secretaresse de telefoon aan het beantwoorden was. Toen ze de telefoon ophing vroeg ik haar:’Ik wilde vragen of er ook uitkeringen zijn, voor moeders die niet rond kunnen komen?’ ‘Dan moet u even een nummertje uit de automaat halen en dan word u vanzelf geroepen! U kunt op het scherm daarginds zelf aangeven waarvoor u precies komt! In u geval is dat dus bijstand!’ Zei de vrouw mij en ze wees naar een touchscreen scherm dat iets verderop stond. ‘Oke! Dank u wel!’ Antwoorde ik. Nadat ik de stappen op het scherm doorlopen had kwam er een bonnetje uit de automaat en ik ging op de bank zitten die in de hoek stond.

Wachten, wachten en wachten, ik zat al zeker een half uur te wachten en ik had het idee dat er niet gewerkt werd. Ik besloot om naar de vrouw toe te lopen en te vragen of ik nog geholpen werd, maar op dat moment kwam er een man naar me toelopen. ‘Hallo! U komt voor een vraag over bijstand, hoorde ik van de telefoniste?’ ‘Ja dat klopt!’ ‘Oke! Loopt u maar even met mij mee!’ Zei de man mij. Ik liep achter de man aan die een kamertje binnenging en mij zei dat ik mocht gaan zitten. Nadat hij vroeg waarvoor ik precies kwam, legde ik hem het hele verhaal uit. Hoe ik mijn baan was kwijtgeraakt en dat ik nog geen nieuwe baan vinden kon. Ook zei ik dat ik kinderen had en dat rondkomen op het moment heel moeilijk was. Hij vertelde mij dat hij zou gaan informeren en hij liep weg.

Nog geen minuut later kwam er een andere man binnen. ‘Hallo! Ik zag dat je net met een collega van mij meeliep, van de bijstand! Ben je op zoek naar werk?’ Vroeg de man mij. ‘Ja, al een behoorlijke lange tijd!’ Zei ik hem. Hij vroeg wat ik allemaal voor werk gedaan had en ik vertelde hem dat dat voornamelijk administratief werk was geweest. ‘Ik zag je net toevallig op de gang lopen en ik vind je een mooie vrouw! Nu ben ik zelf op zoek naar een nieuwe secretaresse en ik vind het belangrijk dat die er netjes en verzorgt uitziet! Zou je van de week op sollicitatie kunnen komen?’ Zei de man. Ik stond met open ogen te kijken. ‘Maar natuurlijk, kan dat. Graag zelfs!’ Zei ik tegen de man. Hij gaf mij zijn kaartje en we spraken donderdag om 15:00 uur bij hem op kantoor af. De man verdween net zo snel als hij was binnengekomen en ik vertelde de andere man van de bijstand dat het even niet meer nodig was, omdat ik net een baan aangeboden had gekregen. ‘Mag ik dat kaartje eens zien?’ Vroeg de man mij. Ik overhandigde hem het kaartje en zijn mond viel open. ‘Je hebt het wel getroffen hoor! Dit is de burgemeester! Hoger zou je niet kunnen komen met jouw opleiding hier in het gemeentehuis!’ Ik stond echt perplex en ik kreeg een glimlach op mijn gezicht. ‘Nou, een beetje geluk is nooit weg he!’ Ik bedankte de man voor zijn tijd en vertrok weer naar huis.

Thuis aangekomen belde ik direct een aantal van mijn vrienden op om het goeie nieuws te vertellen. ‘Ik ga voor de burgemeester werken!’ Zei ik reuze enthousiast. ‘Eerst maar eens die sollicitatie en dan blij zijn!’ Zei mijn moeder toen ik haar opbelde. Ik begreep dat ik wel erg hard van stapel liep en dat er nog helemaal niets zeker was. Ik mocht alleen komen solliciteren, wat eigenlijk nog helemaal niets zegt. In de dagen voordat ik op sollicitatie moest bereide ik alles goed voor en maakte een nette Cv op de computer, zodat ik deze aan de burgemeester kon overhandigen.

Ik ben natuurlijk ook de stad in gegaan en ben alle kleding winkels die er waren denk ik wel af geweest. Ik kwam thuis met 3 nieuwe broek, een mooi pak en een jurk met een colbert erboven. Die jurk met het colbert zou ik aantrekken op mijn sollicitatie. Ik wou een goeie indruk maken en er netjes uitzien. Ik zou wel enorm balen als het niet zou lukken, want het geld wat ik aan de kleding uitgegeven heb, was eigenlijk mijn spaargeld om de eerstkomende tijd door te komen met mijn kleine!

Die donderdag ben ik al om 10 uur begonnen om m’n kleren aan te trekken en mij klaar te maken voor mijn sollicitatie. Ik heb mijn make-up er wel 3 keer op en af gehaald, omdat ik steeds het gevoel had dat het te overdreven was. Rond 12 uur was ik dan eindelijk zover en ik haaste me naar beneden om alle papieren nog eens goed na te kijken. Ik zag dat ik mijn diploma’s helemaal vergeten was en die moest ik natuurlijk ook bijvoegen in mijn CV. ‘Waar heb ik die klote papieren!’ Snauwde ik mezelf af. Naar een half uur zoeken gaf ik het op en ik pakte de telefoon. ‘He Schat!’ ‘Hoi mam! Weet jij toevallig waar mijn schooldiploma’s liggen?’ Vroeg ik mijn moeder. ‘Ja natuurlijk meisje, die heb je hier nog thuis liggen!’ ‘Ok! Ik kom er gelijk aan!’ En ik gooide de hoorn erop. Mijn moeder woonde 20 kilometer verderop en ik moest met de trein. Ik haaste me naar het station om de eerstvolgende trein nog te halen. ‘Shit!’ Schreeuwde ik hard, toen ik de trein voor mijn neus weg zag rijden. Ik wachten een half uur op het station waar er veel wind stond en het hard waaide. Het was al 1 uur inmiddels en voordat ik terug was, was het zo half 3! Om iets voor half 2 kwam ik aan bij mijn moeders woonplaats. Ik liep in een stevig tempo naar haar huis en ze had de diploma’s gelukkig al klaargelegd voor me. ‘Dankje mam! Ik bel je vanmiddag, wat het geworden is!’ Zei ik mijn moeder. Op het station aangekomen, kon ik nog net mijn trein halen. Om kwart over 2 kwam ik weer aan in mijn eigen woonplaats. Ik haaste me naar huis en stopte de diploma’s netjes in de map, waar ik ook de andere papieren verzameld had. Snel nog even naar boven om mijn make-up en mijn kleding te controleren voor de spiegel en toen kon ik naar mijn sollicitatie.

Om kwart voor 3 zat ik al in de hal van het gemeentehuis te wachten met een lekkere warm bakje chocomel. Om 3 uur werd ik opgehaald door de telefoniste die mij de toegang verschafte tot het gemeentehuis en mij de lift inliet. Ze gebruikte een sleutel voor de lift die waarschijnlijk alleen personeel had. Boven op de 3e etage aangekomen wees ze mij de weg naar het kantoor van de burgemeester en ze wenste mij succes.

Ik klopte op de deur en wachte tot er antwoord kwam. ‘Kom binnen!’ Hoorde ik de zelfde stem zeggen als van de week. Ik opende de deur en daar zat de burgemeester achter een groot bureau in een leren fauteuil. ‘Ga lekker zitten!’ Zei de burgemeester. Ik gaf de burgemeester een hand en noemde mijn voor en achternaam. De burgemeester noemde zijn naam niet, maar heette mij van harte welkom.

De burgemeester was een grote brede man. Ik schat hem rond de 35 wat nogal jong is voor een burgemeester naar mijn weten. Hij had een aardige uitstraling, met een zware stem. ‘Heb je een cv meegenomen’ Vroeg de burgemeester mij. ‘Alstublieft!’ En ik reikte mijn CV toe. De burgemeester sloeg de map open en begon in de map te bladeren. Ik zag dat hij even stopte bij mijn persoonlijke pagina, waarop ik mijn hobby’s, sporten en persoonlijke eigenschappen had vermeld. ‘Zo, zo! Dus je bent open, eerlijk en maakt graag een babbeltje met mensen? Kan je mij misschien een voorbeeld geven?’ Vroeg de burgemeester mij. ‘Natuurlijk kan ik dat! In mijn vorige baan vertelde ik altijd eerlijk tegen mijn collega’s wat ik van dingen vond, het enige probleem was dat niet iedereen hier goed mee om kon gaan! Er zaten een aantal collega’s tussen die niet veel deden en daar zij ik dan rustig wat van! Daarom ben ik bij dat bedrijf ook weggegaan, omdat die collega’s de pik op mijn hadden!’ ‘Complimenten! Dat is wel heel eerlijk!’ Zegt de burgemeester mij. ‘Het scheelde dan dat je alleen werkt, als je mijn secretaresse bent en natuurlijk met mij!’ ‘Hihi! Ja dat klopt wel, maar het is niet zo dat ik expres dingen van collega’s ga zeggen, maar ik erger mij aan mensen die niets doen, als ze er wel voor betaald krijgen!’ Vertel ik hem. De burgemeester staat op en loopt weg achter zijn bureau. Hij komt mijn kant uit lopen en gaat achter mij staan.

‘Zal ik eerlijk zijn, dat wou je graag toch?’ ‘Dat klopt!’ Antwoord ik. ‘Nou! Vanaf het eerste moment dat ik je zag, wou ik je voor me hebben werken! Ik zag je in de gang lopen en mijn mond viel open. Zo lekker als jouw lichaam is, ik zie zelden zulke mooie meiden!’ Ik was er even stil van en wist niet goed hoe ik moest reageren, als de burgemeester mij zoiets zij. Toen voelde ik ineens een hand over mijn schouders glijden, en deze stopten op mijn tieten. De burgemeester begon mij te betasten en al snel zat ik andersom en boog de burgemeester zich voorover naar mij toe. Hij zoende mij op mijn mond en nog steeds was ik een beetje bedwelmd van wat er ineens op mij afkwam. ‘Je bent aangenomen!’ Zei de burgemeester zachtjes in mijn oor. Hij ging verder met zoenen en ik besloot om hem eens te gaan verwennen als zijn nieuwe secretaresse. ‘Ik wil wel eens geneukt worden op kantoor!’ Zei ik hem. Ik ritste zijn broek open en maakte zijn knoopje los. Zijn broek zakte naar beneden en ik greep hem bij zijn pik beet. ‘Is het lekker?’ Vroeg ik zachtjes. ‘Ja ga door!’ Zei hij. Ik ging verder met aftrekken en hij kwam naar voren. Hij was zo groot dat zijn pik nu recht voor mijn mond hing en het enige wat ik kon bedenken was hem in mijn mond nemen. Ik opende mijn mond en zijn grote lul kwam in mijn mond. Ik had hem diep in mijn keel, maar ik was nog niet op de helft. Ik likte en zoog over zijn eikel heen, waar hij van genoot, dat was te horen en te zien aan de bewegingen die hij maakte. Ik duwde zijn pik tot achter in mijn mond, waarbij zijn eikel een stuk mijn keel inschoof. Ik moest mijn keel open zetten om niet te stikken. Op een gegeven moment tilde hij me op en zette mij op zijn bureau neer. Ik schoof mijn bil naar achteren en sloeg ondeugend mijn benen naar de andere kant van het bureau om hem een beetje te pesten. ‘Kom hier!’ Zij hij met een stem alsof hij niet kon wachten. Ik deed mijn benen wijd, zette deze op zijn leren stoel en ging op het bureau liggen. Ik begon mezelf te vingeren en keek de burgemeester aan. Hij liep snel om het bureau heen en ik voelde zijn pik mijn kutje binnendringen. ‘OOO! MMMm!’ kreunde ik zachtjes. Ik begon harder te kreunen nadat hij mij steeds harder begon te neuken in zijn kantoor. Ik vond het super geil om door de burgemeester geneukt te worden, alleen van het idee zelf al kwam ik bijna klaar. Naar enkele minuten kwam de burgemeester hijgend klaar en hij spoot zijn sperma mijn kutje in.

Alsof het allemaal heel zakelijk was tekende hij mijn contract en ik kon de week erop beginnen. Ik ben benieuwd hoe het zal zijn en hoe het verder gaat met mijn ‘Relatie’ met de burgemeester!