Sexverhaal: Wat een geile tiener gek!

Sexverhaal: Wat een geile tiener gek!

He allemaal! Lezen jullie hier ook altijd de verhalen? Ik lees vanaf dag 1 de verhalen die op deze website geplaatst worden en ik vind ze super geil, daarom heb ik ook iets in elkaar proberen te zetten wat een beetje een geile doorloop heeft en ik hoop dat jullie ervan kunnen genieten! Het is natuurlijk wel allemaal echt gebeurt, want iets verzinnen lukt me echt niet, dat heb ik al geprobeerd! Geniet allemaal van dit verhaal, als het een beetje gelezen word en jullie brengen een stem uit, dan zal ik zeer binnenkort weer wat online zetten!

Ik heb jullie nog niets over mezelf verteld, dus dat zal ik eerst eventjes doen! Ik ben een jongen van 22 jaar oud en werk als boekhouder op een groot boekhoud kantoor. Ik heb nu al 2 en een half jaar geen vrienden meer en in de tussentijd is er 1 keer een meisje bij mij thuis wezen slapen, maar ze was veel te jong in haar gedrag! Ze was net 18 geworden destijds, maar het leek alsof ze 16 ofzo was! Dat schoot dus helemaal niet op. Ik heb wel sex met het meisje gehad en dat was wel weer heel erg lekker hoor, niet normaal! Ik sta nu alweer een half jaartje droog en om me alleen maar af te trekken, dat is ook niet wat ik wil! Ik zie er echt weer naar uit om eens lekker gepijpt te worden of om zo’n lekkere tiener te neuken, met een strak kutje! Het liefst wil ik een mooi maagd meisje en als het kan ook nog eens heel erg lief! Lief en onschuldig daar houd ik wel van. Maar in bed moet ze dan ineens veranderen in een heftig beest, dat ik keihard mag neuken! Op mijn werk kom ik dagelijks stagiaires tegen, zo af en toe zitten er van die super geile meiden tussen! Ze hebben dan een net pakje aan met daaronder super geile lingerie, waar ik super geil van word! Zo’n 4 maanden geleden was er een meisje bij ons op kantoor, Marloes heette ze! Ik zat al een paar dagen achter elkaar met haar te flirten en probeerde haar een beetje te versieren en dat lukte me aardig, dat dacht ik in ieder geval. We zaten een keer bij de lunch bij elkaar en tafel. ‘He Marloes, ga je straks even mee wat eten, na het werk?’ ‘Ja natuurlijk, dat lijkt me hartstikke gezellig, wacht je op me bij de balie?’ ‘Komt goed!’ Ik werkte nog een aantal uurtjes, om precies te zijn tot half 5 en ik pakte mijn spulletjes bij elkaar en liep naar beneden en wachtte in de hal op Marloes. Marloes kwam even daarna ook uit de lift. ‘He ben je er klaar voor?’ ‘Haha ik wel! Ga je mee!’ Antwoordde ik en ik liep door de hoofduitgang naar buiten toe. Marloes volgde mij en we liepen samen naar mijn auto toe. Samen stapten we in de auto en ik reed richting mijn huis. ‘Ik doe even wat andere kleren aan hoor! Daarna gaan we direct door, ok?’ ‘Ja natuurlijk, geen probleem!’ Zei Marloes lief. Ze was een meisje dat nergens nee op kon zeggen, naar mijn idee en dat vond ik wel spannend!

Bij mijn huis aangekomen parkeerde ik mijn auto en ik vroeg Marloes binnen te komen, wat ze wel wilde. Ik vroeg haar wat te drinken en schonk snel een glaasje witte wijn in voor haar, waarna ik snel naar boven ging om me om te kleden. Ik deed mijn nette pak aan om een beetje indruk op Marloes te maken, wat goed uitpakte. ‘Zo! Jij ziet er mooi uit in pak!’ Zei Marloes toen ik beneden kwam. Ik lachte en ging naast haar zitten. Vervolgens sloeg ik mijn hand om haar schouder en zoende haar op haar mond. Ze zoende gelijk al terug en gelijk trok de geile tiener mijn jasje uit. ‘Neuk me!’ Kreunde de tiener in mijn oor. Ik wist niet wat ik meemaakte. Ze was zo rustig en bescheiden en nu veranderde ze ineens in een beest! Ik liet me ontspannen achterover tegen de bankleuning vallen en keek hoe Marloes mijn broek open knoopte, ze pakte vervolgens mijn pik beet die steeds harder en harder begon te worden. ‘He! Spuit me maar gewoon in mijn mond ok!’ Zei ze terwijl ze me aankeek. Ik ging lekker onderuit zitten en wachtte rustig af. Marloes pakte mijn pik vast en begon zachtjes heen en weer te trekken. Ze trok me lekker af en toen mijn pik superhard was opende de tiener haar mond en nam mijn pik in haar mond. Met haar lippen en haar tong verwende ze me lekker, ik genoot van de tiener die een piercing in haar tong had! Het was echt super fijn en ik sloot mijn ogen, ineens schokte ik omhoog, want ze likte zo fijn over mijn eikel en zoog er daarna een keer aan dat ik me niet meer kon inhouden, ik voelde dat ik bijna moest komen en pakte haar bij haar hoofd beet. Ik drukte haar hoofd dicht tegen mij aan en mijn pik voelde ik diep in haar keel komen, ik drukte haar hoofd een aantal keren heen en weer, erin en eruit en toen kwam ik. ‘Oooo!’ Ik hijgde het hard uit en voelde mijn sperma uit mijn pik vliegen. Ik ejaculeerde al mijn sperma in haar keel en liet me al klaarkomend in de tiener haar mond achterover op de bank neervallen. Toen ik opkeek zag ik haar met een klodder sperma aan haar mond en ze keek me aan, vervolgens likte ze nog een aantal keren langs mijn pik en slikte zo de laatste kwakkies door! Ik ging liggen en genoot lekker na! ‘Ik wil je in mijn voelen!’ Zei Marloes toen ze met haar tieten op me kwam liggen. Ik pakte haar bij haar billen en gleed langs haar billen zo haar kutje in met mijn vingers. ‘Aaah!’ Ze kreunde en zei: ‘Nu moet je me echt neuken!’ Ik pakte haar hoofd vast en fluisterde: ‘Ik wil je best neuken, maar mijn vriend hieronder is nu even moe! Vanavond naar het eten breng ik je naar huis en neuk ik je!’ Ze keek me teleurgesteld aan en toen ging ze naast me staan en begon te lachen. ‘Wat lach je!’ Zei ik. ‘Haha! Nee ik zie dat het nu niet wil! Kom we gaan!’ Ik vond het wel grappig, ze zag natuurlijk mijn pik die daar slap op mijn buik lag en ik moest ook lachen, daarna trok ik mijn kleren aan en voor de spiegel trok ik alles weer een beetje recht.

Ik belde een taxi die ons naar het restaurant bracht. Ik hield de deur voor de tiener open en ze liep in haar werkkleding naar binnen, welke er wel heel geil uitzag, want dat was een jasje en een rokje. Ik zag haar bil heen en weer wiebelen en als het kon pakte ik haar gelijk beet en neukte ik haar op straat, maar daarvoor was het iets te druk. Ik was van plan om haar onder het eten mee te vragen naar het toilet en haar daar eens lekker achterlangs te neuken, deze tiener had gewoon een kontje waar je je pik eens langs moest laten glijden en daarna hard naar binnen te duwen!