Tips voor de beste sex

Tips voor de beste sex

Heb je een relatie en ben je wel gelukkig, maar niet op seksueel gebied? Dan is het hoog tijd om daar iets aan te gaan doen. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom jij en je partner niet meer dezelfde passie in de slaapkamer ervaren als in het verleden. Vaak komt dit doordat je al heel lang samen bent en je alles al van elkaar weet. De seksstandjes zijn niet alleen altijd hetzelfde, maar ook de plekken. Om weer van de beste sex te kunnen genieten, hebben we hier een aantal behulpzame tips voor je bij elkaar gezet.

 

Seks op een andere plek

 

Zoals hierboven al gezegd is, vaak zijn de plekken waarop je sex hebt hetzelfde. Je denkt creatief te zijn door het niet alleen in de slaapkamer te doen, maar ook wel op de bank in de huiskamer of onder de douche. En natuurlijk is dit ook wel spannend, maar als het niet meer werkt, dan is het duidelijk tijd om eens andere plekken te gaan bezoeken. Bijvoorbeeld in de auto, stiekem in de achtertuin of ergens anders in de buitenlucht zijn slechts een paar voorbeelden die je eens uit zou kunnen proberen. Praat er met elkaar over en dan kom je vast wel op een plek uit die jullie allebei wel aan zal spreken.

 

Stap af van steeds dezelfde sexstandjes

 

Steeds weer dezelfde sexstandjes wordt op den duur gewoon erg saai, laten we wel wezen. Dit doet niets af aan of het lekker is of niet, maar je kunt er in sommige relaties haast de klok op gelijk zetten welk seksstandje er komen gaat. Je bent eraan gewend, weet dat jullie daar beiden van genieten, maar op den duur is dit niet meer voldoende. Als je echt eens creatief wilt zijn, kun je misschien wat inspiratie uit de Kamasutra halen, of anders uit het boek Vijftig Tinten Grijs, als je wat meer van de ondeugende dingen houdt. TIPgebruik een sextoy zoals een dildo

Als je deze twee tips gaat combineren, dan zal je erachter komen dat je sexleven ineens weer helemaal op zal bloeien. Het belangrijkste van dit alles is dat je er samen over praat, anders kom je nooit tot een oplossing, en dat zou heel erg zonde zijn.

Alle Seksspeeltjes online