Twee lekkere Nederlandse hoertjes

Twee lekkere Nederlandse hoertjes

Om een uur of half twaalf worden we langzaam wakker. Esmeralda geeft me een zoen, maar ze moet nu eerst plassen. Traag komt ze uit bed en zonder na te denken loopt ze in haar blootje de kamer uit. Daar komt ze prompt ‘mevrouw’ tegen die een gil slaakt en zowat begint te hyperventileren, omdat ze een naakte gast ziet. Dat vindt ze niet door de beugel kunnen en ze vindt het ook schandalig dat we vannacht zo laat nog binnenkwamen. Esmeralda verontschuldigt zich uitgebreid, maar omdat ze nog steeds naakt is, komt dat niet helemaal over. Ik voorzie een probleempje, maar ik zeg nog maar even niks. Als we bij ‘Casa Isabel’ gaan werken, zijn we elke dag pas heel diep in de nacht terug en daarna heb ik wel mijn rust nodig, dus het wordt wel tegen de middag voordat we dan opstaan.

Esmeralda gaat douchen, seks komt er niet van, dus ik vinger mezelf ondertussen even klaar, anders kom ik echt niet op gang.
Het ontbijt is geïmproviseerd, de andere gasten zijn al lang en breed de deur uit. Wij moeten eerst maar eens boodschappen doen. We hebben een ‘gepaste’ hoeren-outfit nodig, sexy, maar stijlvol. Maar ja, dat kun je zo niet zeggen als je een kledingwinkel in loopt. Het valt enorm mee. We komen terecht bij een winkel waarvan Esmeralda het bestaan kende: ‘El Corte Ingles’, aan het Placa de Catalunya. Daar ben ik vrijwel direct helemaal weg van een knalrode lange avondjurk die me past als gegoten. Sluiting achterin de hals, rug bloot, decolleté tot vèr voorbij mijn tieten en aan weerskanten een split tot op mijn heupen. Dat kost niet eens de wereld, hier! Bij een andere afdeling vind ik een paar pumps in dezelfde rode kleur. Eigenlijk ben ik al klaar. Esmeralda slaagt ook best snel, in een andere winkel, schuin aan de overkant. Ze gaat voor een zilverkleurig glittertopje en een zwart leren minirokje. Terug naar de overkant, daar koopt ze dezelfde pumps als ik heb, maar dan in het zwart. Het is zó jammer dat we niet dezelfde maat hebben. Zo! Dat is wel een aanzienlijke hap uit ons vakantiebudget, maar de allereerste klant levert ons beiden al meer op dan dit kost! We nemen er nog een handige tas bij, want die kleding moet ook mee naar de club, zonder op te vallen. Het weer is een stuk beter dan gisteren, zo meteen kunnen we nog wel een paar uurtjes naar het strand. We gaan gauw terug naar het pension. ‘Mevrouw’ is er nu niet. Het is het slimste om onze bikini’s alvast aan te doen en dan de gewone kleren er overheen, toch? Zullen we ons ook maar vast insmeren met zonnebrandolie? In no-time staan we weer naakt tegenover elkaar en beginnen we elkaar in te smeren.

Dat blijft niet bij insmeren alleen, dat gaat gewoon niet. Stel dat we topless kunnen, dan moeten onze tieten natuurlijk ook goed beschermd zijn. Ik smeer die prachtige borsten van Esmeralda in met olie. Ik voel haar tepels hard worden onder mijn vingers en mijn kut is kletsnat. Zij smeert de mijne in. In no-time staan we heerlijk te tongen en wrijven onze naakte lijven tegen elkaar. Ze komt met haar ene been tussen de mijne. Ik wrijf mijn kut tegen haar bovenbeen en ze voelt meteen dat ik kletsnat ben. Ik streel haar kut, ga er met een vinger in en zij staat ook te soppen van geilheid. Ik duw haar achterover op bed, benen wijd, ik ga op haar liggen. “Ik ga je wel zo keihard liggen beffen, lieve schat van me,” zeg ik. Ik lik haar tepels, maar jakkes, die smaken naar olie, dus ik ga maar meteen naar beneden. Haar prachtige kut staat verlangend ver open. Ik begin haar te likken en te vingeren, ze is er ook zo hard aan toe. Ik zuig op haar prachtige grote klit en het duurt niet lang of ik geef mijn lieve, geile Esmeralda een overheerlijk orgasme. Dat ‘pikt’ ze natuurlijk niet, dus meteen ben ik aan de beurt. Ze weet precies hoe ik het fijn vind en meteen doet ze weer zulke heerlijke dingen met haar tong en haar vingers in mijn geile kut. Ik kan er niks aan doen en kom heftig kreunend klaar. Direct wordt er op de deur geklopt, of alles goed is? “Nou moet dat mens wel ophouden,” zegt Esmeralda geïrriteerd, maar ik weet haar nog te kalmeren. We doen onze bikini’s en normale kleren aan, nog even lekker tongzoenen, dan gaan we weg. Het is vrij rustig op het strand, zo gek warm is het nou ook weer niet. Ik zie al gauw een vrouw topless liggen, dus hùp, uit die bovenstukjes. Ik geniet van de zon op mijn blote tieten en op mijn hele lijf. We liggen hier zo maar een paar uurtjes, we eten een broodje en kletsen wat, maar praten niet over wat ons diep eigenlijk steeds bezighoudt: wat staat ons in die seksclub te wachten?

Terug in het pension douchen we weer en we bellen even met Ronald. We zijn er klaar voor, maar moeten we niet zorgen dat we gegeten hebben, voordat we daar zijn? Nee joh, niet nodig, er staat daar elke avond een buffet klaar voor de meisjes en wie er verder werkt, zoals de portiers, Julia en een vrouw die na elke neukpartij de kamers opruimt, de lakens wast, enzovoorts. Ronald is helemaal opgetogen dat we het echt gaan doen. We nemen de metro en zijn om half acht al bij de club. We hebben het zelf, zo maar gevonden. Er zijn twee portiers, tevens uitsmijters. Die knappe Spanjaard heet Ramon, een soort body-builder en volgens mij vind hij me wel leuk. De andere is Romeo, een gitzwarte, enorme man uit Ghana, die er met zijn indringende blik en in zijn smetteloze uniform zeer indrukwekkend uitziet. Daarmee wil je geen ruzie, maar ook hij blijkt een schat van een man. Voor ons. Isabel begeleidt ons zelf naar de kleedruimte. Ze is blij dat we zo vroeg zijn, voordat de andere meiden arriveren. Wij kleden ons uit en doen onze ‘hoerenkleren’ aan. Het lijkt haar totaal niks te doen, dat ze ons naakt ziet. Ik doe onder mijn rode avondjurk niks aan, geen BH, geen slipje. Esmeralda draagt wel een zwart stringetje onder haar korte rokje. Als we naar de bar willen lopen zegt Isabel: “Ronald had gelijk, jullie zijn erg mooie meiden.” Een beetje zenuwachtig ben ik nu echt wel!
In de bar word ik vrijwel meteen aangesproken door een Spanjaard van een jaar of zestig, met een enorme buik. Hij is lief voor me, geeft me een drankje en heeft duidelijk zin in seks. Hij komt hier vaak, zegt hij zelf. Esmeralda zit een stukje verderop aan de bar. Hij zegt iets waar ik nog niet aan heb gedacht: Spanjaarden zijn helemaal gèk op blonde meiden zoals ik, omdat vrijwel alles wat van nature Spaans is zwart haar heeft. “Can I touch you?” vraagt de man die Juan blijkt te heten. Hij ziet dat ik geen BH aan heb – uiteraard – en glijdt zacht met een grote hand in mijn decolleté en kneedt mijn linkertiet. Ik leg mijn hand op zijn lul, voor zover ik erbij kan vanwege zijn buik en vraag of het hem bevalt. Ik voel zijn lul al aardig groeien. Dan trekt hij zijn hand terug en gaat door de split van mijn jurk. Hij streelt langs de binnenkant van mijn rechterdij, ik geef hem de ruimte.

Hij gromt goedkeurend als hij zo mijn verder onbedekte kut voelt. “I want you,” zegt hij zachtjes tegen me. We staan op. Julia maakt een account voor mij aan, dat is nodig voor de afrekening. Ik zie dat Juan € 250 aan haar betaalt. Aha, dus de helft is voor mij, de andere helft voor de club. We krijgen een kamer toegewezen, stom toevallig die ene waar we met Isabel waren. Juan wil me direct naakt zien, dus ik maak mijn jurk los en laat die zakken. Hij bewondert me en hij streelt me, mijn rug, mijn billen, mijn tieten en mijn kut. Ik begin hem ook uit te kleden en ondertussen beginnen we ook te zoenen. Onder zijn enorme behaarde buik trek ik zijn slip naar beneden en bewonder zijn behoorlijke lul, die nu half stijf is. Ik neem ‘m in mijn handen en voel ‘m direct helemaal stijf worden. Bij de wastafel maak ik met een beetje water en zeep zijn eikel goed schoon. Dan gaan we naakt op bed liggen. We zoenen en hij streelt me weer overal, maar hij doet het echt heel lief en teder. Ik glij naar beneden en neem zijn pik in mijn mond. Hij gromt van geilheid, maar door zijn enorme buik kan ik er zo slecht bij. Daarop schuift hij een stuk naar beneden, benen van het bed, ik lig half op de grond en pijp zijn pik. Ik neem ‘m diep en masseer zijn ballen, die nogal laag in zijn zak hangen. Hij is er klaar voor, hij wil neuken. Ik haal een condoom uit het metalen doosje op de bovenrand van het bed, meteen pakt hij me weer tussen mijn benen en voelt aan mijn kut, hij steekt er een vinger in en ja, natuurlijk ben ik zeiknat. Het leuke is: ik ben totaal niet zenuwachtig meer. Dit is het, neuken met een lieve, oudere man en er goed voor betaald krijgen. Ik doe hem het condoom om en nu draaien we het om. Ik ga op bed liggen, mijn billen op de rand, benen wijd en hij komt tussen mijn dijen. Dan dringt zijn pik bij me binnen. Best een flinke, maar ik kan ‘m gemakkelijk hebben. Hij grijpt mijn tieten beet en neukt me in een beetje saai, constant ritme, maar ik zal er niks van zeggen. Hij gaat in één keer door. Ik zie dat hij zweet als een paard, maar hij neukt me door tot hij diep in me klaarkomt. No way, dat ik hierop ook ooit klaar zou komen, maar het voelt best lekker. Ik haal het volle condoom van zijn lul en laat die in de daarvoor bestemde afvalemmer vallen. We zijn nog geen half uur op de kamer, of hij is al klaar gekomen. Het enige wat hij verder wil, is dat ik lekker naakt in zijn armen kom liggen. Hij streelt me constant, we praten wat, niks bijzonders. Na drie kwartier gaan we de kamer al uit. Hij zegt tegen Julia dat ik heel lief voor hem ben geweest en gaat aan de bar nog een glaasje drinken. Ik ga me even opfrissen en eens kijken of ik wat kan eten. Bingo, mijn outfit heb ik al ruim terugverdiend.

Aan het buffet ontmoet ik de mooie meid met de lange rode krullen weer. Ze heet Wendy en ze blijkt Belgische. Leuke, mooie meid, we eten samen onze salade en wat tapas. Esmeralda zie ik nergens, die zal wel met een man mee zijn. Wendy is ‘van Antwerpen’ en vindt het geweldig om weer eens in haar eigen taal te kunnen ‘klappen’. Ze is net zo geil als Esemeralda en ik. “Ik heb altijd goesting aan een schone penis,” of zoiets zei ze, ik moest er wel een beetje om lachen. Ze is ook biseksueel en werkt hier al een jaar, daarvoor was ze hoer in Antwerpen en Brussel. Ronald blijkt ze ook te kennen, ze zit hier ook ‘voor hem’. Hoezo? Nu is het me duidelijk. Ronald is een lieve en mooie jongen, maar ook een soort pooier. Per keer dat Wendy, Esmeralda en ik met een man neuken, krijgt hij € 25 en er zijn meer meisjes ‘voor hem’. Samen gaan we lekker kletsend als meiden onder elkaar aan de bar zitten en vragen een kopje koffie. Dan komt er ‘een vaste’ voor haar en ze gaat naar die man toe. Ik zit nog geen vijf minuten alleen aan de bar, of er komt een indrukwekkende jongeman binnen. Zeker twee meter lang, een jaar of zevenentwintig, achtentwintig, formaat kleerkast waarin je bijna kunt wonen. Dikke nek, vierkante kop, staalblauwe ogen, kort blond stekeltjeshaar, hij lijkt wel een Amerikaanse marinier of zo. Hij komt recht op me af. “Hello gorgeous,” zegt hij en stelt zich voor als Greg. Hij bestelt een biertje en voor mij een sapje. Hij is wel indrukwekkend, maar we zitten al gauw gezellig te kletsen. Ik vertel hem eerlijk dat dit mijn eerste avond is en hij belooft lief voor me te zijn. We kletsen echt een hele tijd en ik begin ‘m steeds leuker te vinden. Ik vertel over onze vakantie en dat ik hier samen met mijn vriendin ben. Morgen is zijn laatste dag in Barcelona en als hij hier is, wil hij altijd een keer naar ‘Casa Isabel’. Intussen stript er een mooie meid op een podiumpje met een danspaal, maar Greg heeft alleen aandacht voor mij. Hij blijkt een voormalig toptalent in American Football – heel iets anders dan voetbal bij ons, weet ik nu -, maar hij raakte geblesseerd aan zijn knie.

Nu is hij zelfstandig promotor voor die sport en organiseert demonstraties en toernooien en zo in Australië, Japan en veel Europese landen om de sport wereldwijd populair te maken. Hij verdient er best goed mee, maar doet het vooral voor de lol en voor de sport. Pa is oliebaron in Dallas, Texas, maar die business interesseert hem niet, tot grote frustratie van ‘dad’. We kletsen honderduit en dan ineens zegt hij zachtjes dat hij graag seks met me wil. Ik heb geen bezwaar. Hij heeft alleen wel twee bijzondere wensen. “O jee,” denk ik, “nou komt het.” Dat valt mee. Hij wil mijn kut likken en me anaal neuken. Daar heb ik totaal geen moeite mee. Dan gaat hij met zijn verzorgde hand van het formaat kolenschop door de split van mijn jurk. Zachtjes streelt hij mijn kut. Ik ben alweer zo geil als alle boter van Zeeuws meisje bij elkaar. “Lets go upstairs, before I cum spontaneously!” zegt hij. Hij laat me lachen. “Hello Greg,” zegt Julia: ze kennen hem hier. Hij wil een ‘open end’, dus zonder tijdslimiet, maar met een minimum van anderhalf uur. Hij betaalt vooraf alvast € 350, als het meer wordt, legt hij dat later bij. We krijgen een suite van Julia. In de lift naar boven beginnen we heerlijk te zoenen.

Wowww, die suite is gaaf! Alsof ik zo in een James Bond-film stap! ‘Mijn eigen James Bond’ heeft er nu wel zin in. We tongzoenen heftig en ik leg mijn hand op zijn pik. Zo! Dat is geen kleintje! Hij vraagt, heel keurig, of hij me naakt mag zien. Ik maak mijn jurk los en laat die langzaam zakken. Hij streelt mijn tieten en buigt voorover om mijn tepels te kussen. Dan sta ik naakt voor ‘m op mijn pumps. Hij doet een stap naar achteren en zegt, “girl… you are drop-dead-gorgeous!” Ahhh, die komt binnen! Hij neemt me weer in zijn armen, maar nu begin ik hem ook uit te kleden. Ik wil zijn pik zien! Ik maak zijn broek los en ga er met mijn hand in. Ah, dat voelt goed, hij staat al helemaal stijf voor me. Uit die kleren! Ik ga voor hem op mijn knieën en bewonder zijn prachtige, kaal geschoren pik en moet onwillekeurig denken aan die van lieve, geile Gijs. Dit lijkt wel een jongere uitvoering van zijn pik, ook voorzien van een prachtige eikel en een stel grote, zware ballen. Ik begin ‘m direct te likken en zachtjes te pijpen. Hij kreunt en streelt door mijn haren. Zijn pik ruikt gelukkig ook fris, hij heeft ‘m net al gewassen, denk ik. “Show me your pussy, baby,” vraagt hij. Er staat een klassieke sofa, daar ga ik op zitten, leun achterover en doe mijn benen wijd voor hem. Zachtjes streelt hij mijn zeiknatte kut en gaat er dan een klein stukje met zijn middelvinger in. “I want to eat you,” zegt hij. Ik hou ‘m niet tegen. Die grote stoere vent duikt tussen mijn dijen en begint mijn smachtende kut eerst te zoenen en dan te likken. Zóóó hé, hij weet hoe je een geil kutje verwent en opnieuw moet ik sterk denken aan Gijsbert. Hij likt al het geile sap uit mijn kut, maar daardoor komt er alleen maar meer. Mijn harde klitje moet het zwaar ontgelden, maar hij neukt me ook met zijn tong. Ohhhh, dit is zó lekker… dan begint hij me ook zachtjes te vingeren en blijft me likken. Zijn vingers gaan dieper, hij masseert mijn g-plekje en mijn klit tegelijk. Dit is niet uit te houden, ik kreun het uit, hij gaat rustig door en laat me uitgebreid, heftig, heerlijk klaarkomen, hij blijft maar door beffen en vingeren en twee minuten later kom ik nog harder klaar, hij maakt me echt stapelgek met zijn tong en zijn vingers. Dan laat hij me langzaam terugkomen op aarde. Ik neem zijn gezicht in mijn handen en haal ‘m naar me toe. We zoenen heel intens, ik proef mijn kut. Mijn hemel, wat een heerlijke vent is dit! We zitten allebei naakt te tongen op de bank en ik streel zijn heerlijke, grote pik. “Do you prefer to fuck on the bed, baby?” Ik zeg hem dat het zijn feestje is, maar dat ik hem absoluut nog even wil pijpen. Hij neemt me toch maar mee naar het enorme bed en gaat wijdbeens voor me liggen. Nu is het mijn beurt om hem te verwennen. Zijn pik is iets ingezakt, maar ik lik en zuig zijn eikel even en meteen staat hij weer keihard overeind, dik twintig cm groot. Ik lik heel zijn paal en kus en lik zijn grote, zware ballen. Nu is het zijn beurt weer om te kreunen. Ik blijf zijn ballen masseren terwijl ik zijn eikel zo diep als ik kan in mijn mond neem. Ik proef zijn voorvocht, hij geniet er enorm van.

“Fuck me, please, Greg,” vraag ik hem dan. Ik help hem een condoom om doen, wat bij zo’n grote pik nog best lastig is. Ik lig wijdbeens voor hem. Hij wrijft zijn eikel tussen mijn kutlippen en dringt langzaam bij me binnen. Ik kreun van puur genot, hij kreunt omdat mijn kut zo lekker strak om zijn pik zit. Hij komt helemaal in me, hij vult precies heel mijn kut, ook weer net als Gijs. Even laat hij me aan zijn formaat wennen en dan begint hij me rustig te neuken. Ik sla mijn benen om zijn middel. Hij pakt mijn tieten beet en zegt dat hij ze zo mooi vindt, maar hij vindt alles mooi aan mij. Hij neukt echt heerlijk, zijn pik is super en hij houdt het knap lang vol. “Can I really fuck you ass?” vraagt hij lief. “Yes, dear,” zeg ik. Langzaam haalt hij zijn pik uit me en drukt zijn eikel tegen mijn anus. Dan dringt hij weer in me. Hij kreunt weer omdat ik ook daar zo strak ben. Mijn kut sopt van het geil en ik kan het niet laten mezelf te vingeren, wat hij helemaal fantastisch vindt om te zien. “You make me so very horny, Greg,” zeg ik gemeend. Hij gromt en kreunt, ik voel dat ik nu ook weer ga komen op mijn eigen vingers. Ineens spuit hij zijn sperma in het condoom in mijn kontje, tegelijk kom ik ook weer schokkend klaar. Hij blijft nog even in me, dan trekt hij terug. Ik haal het volle condoom van zijn slapper wordende pik, hij heeft lekker veel gespoten. Meteen liggen we weer heerlijk te tongen, we rollen om, ik lig op hem, op die enorm borstkas. Hij heeft zijn armen om me heen geslagen en ik voel me zo heerlijk, veilig en bevredigd bij hem, mijn hemel, wat een vent. “I fuck lots of girls,” zegt hij eerlijk. “Mostly it is good, but sometimes, just sometimes, I meet one as special as you.” Oh, hij is zo lief. Hij zegt zelfs dat hij er heel trots op zou zijn om mij mee te nemen naar de States als zijn vriendin, maar daarop geef ik geen antwoord, want ik wil Esmeralda voor geen prijs meer kwijt. Hij weet dat er in deze suite altijd drankjes in de koelkast staan. Ik wil helder blijven, dus ik drink een vruchtensapje, hij neemt een biertje. Lekker in ons blootje liggen we een hele tijd heerlijk te kletsen over van alles, de tijd doet er niet echt toe. Ik vind ‘m zo lekker, dat ik toch niet echt van zijn lul af kan blijven, dus ik begin ‘m opnieuw te masseren en zachtjes af te trekken. Het kost me weinig moeite om die prachtige paal weer keihard te maken. “I like you a lot, so I have a little surprise for you,” fluister ik en begin ‘m opnieuw te pijpen. Nu is het zijn pik waarop ik alles wat ik over pijpen weet loslaat.

Hij kreunt van genot en ik ga lekker door. “I am cumming, baby,” kreunt hij dan, maar ik blijf pijpen. Dan spuit hij zijn tweede lading sperma van vanavond in mijn mond. Heerlijk! Gulzig slik ik het door, ik weet er nog een beetje uit te krijgen en hou dat even in mijn mond, om mee te spelen. Dat vindt hij waanzinnig gaaf en ook dat slik ik dan door. “I hate you!” zegt hij ineens, met een vette glimlach. “Why?” wil ik weten. “You treat me so fantastic, but you will not be here anymore when I return in a few months time.” Nee, dat is zo, ik blijf hier niet. We vrijen nog even lekker verder. Dan is het langzaam aan tijd om te gaan. We kleden ons aan, hij helpt me met mijn jurk. Voordat we de deur uitgaan, nog één laatste hete tongzoen. “You are simply fantastic,” zegt hij in mijn oor. Beneden bij Julia moet hij nog een half uurtje aftikken, we zijn dik twee uur met elkaar bezig geweest.
In de bar tref ik Esmeralda. Welja, ze heeft al met drie mannen geneukt en de avond is nog lang niet om voor ons. De meiden die tot twaalf uur werken beginnen zich gereed te maken om weg te gaan. Aan de bar zit een Spanjaard naar me te kijken. Even klets ik met Esmeralda, dan wenkt hij me. Ik ga bij hem zitten. Hij vraagt in slecht Engels hoe ik heet, waar ik vandaan kom, enzovoorts. Hij heet Miguel en is vijfenveertig. Hij zegt heel eerlijk dat hij verslaafd is aan kutjes. Hij komt hier wekelijks en heeft bijna alle meiden wel een keer geneukt en dus neemt hij vooral nieuwe meisjes. Hij vindt me leuk. Dat is lief, maar hij is dus pas een echte hoerenloper. Voor hem ben ik gewoon een lekker jong ding met een kut die hij mag gebruiken, als hij wil. Binnen vijf minuten neemt hij me al mee. We krijgen weer een kamer van Julia, een gewone dit keer. Hij kickt erop als ik al in de lift naakt ben, dus ik doe meteen mijn jurk voor hem uit. Hij bekijkt en betast me. In de kamer pakt hij me direct bij mijn kut. Dan begint hij ook te tongen en ik grijp hem bij z’n lul. Dat vindt hij geil, een meid die dat uit zichzelf doet. Ik zeg dat hij verslaafd mag zijn aan kutjes, maar ik ben het aan lekkere pikken en haal de zijne uit zijn broek.

Zo’n vrijpostig meisje, dat mag hij wel. Ik wil dat hij zijn pik eerst wast, maar dat mag ik voor hem doen. Geen bezwaar. Met water en wat zeep maak ik zijn keiharde pik schoon en fris. Ik spoel ‘m af, droog ‘m niet af, maar neem ‘m direct in mijn mond. Dan kleedt hij zich ten volle uit, ik ga wijdbeens op bed liggen en vinger mezelf terwijl hij toekijkt. Hij komt bij me liggen en neemt het vingeren van me over, ik trek weer aan zijn harde pik, terwijl we weer tongen. Ik kneedt mijn tieten en lik en zuig mijn harde tepels. Al is het veel minder intiem dan met Greg, lekker vind ik het allemaal wel. Even neem ik zijn pik opnieuw in mijn mond en masseer zijn zwaar behaarde ballen. In al dat zwarte haar wil ik niet met mijn tong rondwoelen. Hij pakt zelf een condoom en doet het om zijn pik. Hij wil dat ik erop ga zitten, dat is ook één van mijn favoriete standjes. Ik laat zijn pik in mijn natte kut glijden en begin lekker op hem te rijden. Hij kreunt het uit en zegt een paar keer iets dat ik versta als ‘konjo magico’ of zoiets. Ik spreek geen Spaans, straks even aan Esmeralda vragen wat dat betekent. Dan draaien we om. Hij wil op z’n hondjes. Hij komt achter me en steekt zijn pik, toch ook een centimeter of achttien, in één stoot helemaal in mijn kut. Zo neukt hij me behoorlijk hard, maar niet ruw van achteren. Ineens trekt hij ‘m eruit en steekt ‘m pardoes in mijn kontje. Ik geef een gilletje, daar kan hij wel om lachen en neukt me meteen keihard anaal door. Ik vinger mezelf weer en terwijl hij me neukt, denk ik terug aan de heerlijke seks daarstraks met Greg. Ik kom klaar op mijn geile gedachten, maar maak geen geluid, dit hoeft die Miguel niet te weten. Ineens trekt hij zijn pik uit mijn anus, duwt me opzij en doet het condoom af. De boodschap is duidelijk, ik open mijn mond en voordat ik ‘m erin kan nemen, spuit hij zijn sperma brullend in mijn keel. Ik slik alles door.

Hij geeft me een hoop complimenten, maar wil niet meer zoenen, nu ik sperma in mijn mond heb gehad. Rare man. Rustig kleedt hij zich aan, we zijn klaar, blijkbaar. Ik doe mijn jurk aan, hij slaat wel een arm om me heen, als we naar beneden gaan. Isabel staat toevallig bij Julia. Ze kent hem. In het Spaans (of Catalaans?) zegt hij iets over mij en ik begrijp dat het een groot compliment is. Ik mag doorlopen. Het is nu rustig in de bar. Het is ook al na één uur ’s nachts op een doordeweekse dag. Hé, daar is Ronald. Hij komt vrolijk en enthousiast vragen hoe het gaat en ik doe hem even kort verslag. Dan komt er alsnog een wat onguur uitziende man, die me wil neuken. Ik mag geen ‘nee’ zeggen. We gaan naar de kamer. Hij zegt niet veel, betast en vingert me en ik moet hem pijpen. Dan neukt hij me in één standje en in hetzelfde tempo, tot hij in me klaarkomt. Ik vind er niks aan. Meteen kleedt hij zich weer aan en nauwelijks een half uur later staan we alweer beneden. Esmeralda is er nu ook weer. Ze heeft één Duitser en vijf Spanjaarden gehad en maar één klant heeft haar laten klaarkomen. Ik vraag haar zachtjes “wat is konjo magico?” Ze schiet in de lach. “Maar die heb je ook, lieffie,” zegt ze, “letterlijk: ‘magische kut’. Een coño is een kut. In elk geval vond iemand dat je een heel lekker kutje hebt en dat is natuurlijk ook zo.” Ik geef haar een zoen. De paar klanten die er nog zijn, hebben al een meisje gekozen, er zijn er ook nog wel de nodige op diverse kamers. Isabel komt bij me, Ronald is er bij. In haar zware accent met veel rollere r-en zegt ze dat ze een serieuze klacht over mij heeft gehad. Wat zullen we nou beleven? Ze weet serieus te blijven, maar Miguel heeft zich erover beklaagd dat ik maar zo kort hier blijf, want ik ben één van de weinige meisjes die hij nog vaker zou willen neuken. We lachen nu alle vier. Isabel vindt het goed als we zachtjes aan vertrekken. De zaak is officieel wel tot vier uur open, maar er komt nu echt niks meer.

Ronald neemt ons mee naar Julia. Ik heb bijna € 600 verdiend, Esmeralda € 750. Bij Julia kunnen we elk wat contant geld daarvan opnemen, de rest maakt ze over naar onze bankrekeningen, wanneer we dat willen. We pakken elk € 100, om in elk geval genoeg zakgeld te hebben. Ronald brengt ons naar het pension en zegt dat we het goed hebben gedaan. Isabel heeft zowel over Esmeralda als over mij complimenten gekregen van klanten. Het is weer midden in de nacht als we nu echt het pension in slúipen. Gauw naar bed, even vrijen en slapen. Wij zijn nu twee lekkere Nederlandse hoeren in Barcelona en we genieten er enorm van.