Wat moet je weten over blowjobs

Wat moet je weten over blowjobs

Veruit de meest populaire seksuele handeling voor mannen is de blowjob. Iedere man fantaseert er over en zal er altijd om vragen. Er zijn echter wel wat dingen die je moet weten over blow jobs. Maak je vooral niet te druk. Ontspan. Zolang jij je tanden er niet in zet en er ook overduidelijk zelf van geniet, zul je merken dat een man er hoe dan ook blij mee is dat jij hem een blow job geeft.

Dat is meteen ook een hele belangrijke: Gebruik je tanden niet. Er zijn maar heel weinig mannen die dat kunnen waarderen. Verder kun je bijna alles doen. Gebruik je lippen, je tong, maar ook je handen en de rest van je gezicht en lichaam. Als hij het lekker vindt dan merk je dat meteen. Hij zal zijn ogen sluiten, geluidjes maken, je vast grijpen of iets anders doen waaraan jij merkt dat je goed bezig bent.

Gebruik eerst je tong om zijn hele penis te ontdekken en vervolgens je lippen. Je kunt wel alleen maar op en neer gaan, maar hoe gek dit ook klinkt, ook dat gaat vervelen. Verras hem met een onverwachte lik langs zijn eikelrand of zuig eens aan zijn ballen.

Tip: Neem eens een kijkje op Shemale dating

Meestal kan een man op tijd stoppen voor hij klaar komt, maar zeker wanneer jij heel erg goed bezig bent, kan dat misgaan en hebben ze er geen controle over. Word er niet meteen heel erg boos om. Het kan gewoon wel eens gebeuren zonder dat er opzet in het spel is. Mannen en vrouwen denken onterecht dat het iets uit maakt of je slikt of spuugt. Als puntje bij paaltje komt, maakt dat geen hol uit. Ze zijn dan namelijk al klaar gekomen en al kan het een fantasie zijn, de meeste mannen zullen toegeven dat het uiteindelijk niet veel verschil maakt.

Hoe graag hij ook wilt, hij kan niet meteen weer een stijve krijgen. Hoe zeer jij en hij ook je best doen. Geef hem even de tijd. Dat wil niet zeggen dat dit geen ondeugende tijd kan zijn. Speel bijvoorbeeld met jezelf. Je windt hem weer op en hebt ondertussen zelf ook nog plezier. Een comfortabele positie is voor beiden belangrijk. Je wilt niet onverwacht en net op het moment suprême ergens kramp krijgen. Daarbij past het in het ene standje net allemaal wat beter dan in het andere standje. Speel ondertussen met zijn ballen. Een heel gevoelig plekje is het stukje tussen de ballen en de anus. Kijk wel uit want niet iedere man kan het waarderen als je aan zijn anus komt. Al zou je het wel moeten proberen omdat zijn g-spot zich daar bevindt.

Laat alles samen werken. Wanneer jij met je mond zijn eikel verwent, kun jij je handen gebruiken om zijn schacht in hetzelfde ritme op en neer te bewegen. Ga niet als een dolle tekeer. De meeste mannen vinden het geiler om rustig aan opgewonden te raken. Orale sex en dus ook blow jobs kunnen keelkanker veroorzaken. Dit komt door het Humaan Papillioma Virus (HPV) dat door pijpen of beffen overgedragen wordt. Door het hebben van orale sex loop je dus meer gevaar dan door te roken.

Vrouwen zijn vaker bereid een man te pijpen dan dat de mannen bereid zijn om een vrouw te beffen. De vrouwen gaan maar liefst twee keer vaker aan het werk dan de mannen. Geen wonder dat vrouwen dan ook minder zin in sex in het algemeen hebben. Uit onderzoek blijkt dat maar 26% van de vrouwen zin heeft in orale sex en maar 10 % van de mannen hier tijd aan wilt besteden.

Mannen zien een blow job onlosmakelijk verbonden met voorspel. Daarnaast is het ook een lekker tussendoortje. Dat geldt voor hen niet hetzelfde voor beffen. Al kunnen een hoop mannen daar ook echt van genieten. Orale sex kan veilig. Pijpen doe je met een condoom en beffen met een beflapje. Lekker is anders natuurlijk, maar wie heeft er tegenwoordig nog trek in een enge ziekte?

Standje 69 is van veel mannen het favoriete standje en je doet hen er dan ook een onnoemelijk plezier mee als je hier aanleiding toe geeft. De vrouw bovenop werkt het beste. Volgens de Egyptische mythologie kun je door een blow job iemand weer tot leven wekken. Weduwe Isis wekte haar overleden man de god Osiris weer tot leven door hem een blow job te geven.

In Ierland zijn er een paar eeuwen geweest dat je de doodstraf kon krijgen voor het hebben van orale sex. Dat was tussen de 5de en de 11de eeuw. Een streng katholieke periode.

Met een goede blow job doe je iedere man een plezier. Leg er gevoel in en zorg dat je er zelf ook van geniet. Laat de man jou sturen, zeker in het begin, zodat je ontdekt wat hij lekker vindt. Leg bijvoorbeeld zijn hand op je hoofd of kijk hem aan met je lippen aan zijn eikel en vertel hem dat hij maar moet zorgen dat je het goed doet. Dan krijg je hem ook nog eens ontzettend opgewonden terwijl hij jou leert hoe je hem kunt laten genieten.

Hoe sextoys je relatie verbeteren

TIP: seks webcams