Zo diep kan ik ‘m echt niet hebben!

Zo diep kan ik ‘m echt niet hebben!

We zijn intussen een week of wat verder. Ik ben ongesteld geweest, mama en Conny dus ook en Esmeralda intussen ook. De relatie tussen Esmeralda en mij ontwikkelt zich razendsnel. We zijn zo vaak als we kunnen bij elkaar. We vrijen ook veel en vaak, maar toch verandert er iets. Eerlijk gezegd was ik in het begin alleen maar vreselijk geil op haar, maar nu, nu ik haar beter leer kennen, voel ik dat ik steeds meer oprecht verliefd op haar ben. Intussen heeft ze – dóódzenuwachtig – kennis gemaakt met mama. Even ging het stroef, maar al gauw ontstond er begrip en nu is mama ook echt dol op haar. Esmeralda is ietsje ouder en misschien een beetje serieuzer en een stukje volwassener dan ik, ze kan echt heel goed en fijn met mama praten. Ik trek me graag aan haar op. Ze is ook net even vrijer en misschien wel brutaler dan ik. Ik heb vaak mijn meningen over mensen en dingen, maar hou die meestal voor me. Zij niet. Ze zegt vaak precies wat ik denk, maar niet durf te zeggen. Daarbij komt ze er nog altijd mee weg ook, wat beslist met haar oogverblindende schoonheid heeft te maken. Mensen pikken gewoon veel van haar. Zo maakte ze ook een opmerking tegen Michel, toen ze die voor het eerst zag. Hij is lief en zorgzaam voor Conny, maar Michel is een geil ventje. Ongetwijfeld herinnert hij zich hoe ik met zijn vriend Alex heb liggen neuken op die tafel in het park, toen hij Conny voor het eerst nam. Hij heeft mij toen ook helemaal naakt gezien. Ik vind dat nooit erg, maar ik weet zeker dat zodra ik hem de kans geef, hij mij ook wil neuken. Esmeralda was daar natuurlijk niet bij, maar ze voelt hetzelfde bij hem, hij wil haar ook best neuken. Misschien gebeurt dat nog eens, maar dan moet hij Conny ook de vrijheid geven het met anderen te doen.

Gijsbert en mama zijn ook enorm close. Ze hebben dagelijks meer dan eens contact, ze bellen elkaar elke avond even voor het slapen gaan. Een paar keer heb ik gehoord dat ze zichzelf lag te bevredigen, volgens mij met hem aan de telefoon. Ze is compleet idolaat van Gijs en ze is in het weekend vrijwel altijd bij hem, wat ons weer wat meer vrijheid geeft. De mama van Esmeralda is gewoon Nederlands en heet Anita. Ze heeft haar moeder wel verteld dat we nu vriendinnen zijn, maar niet dat we ook echt een relatie en seks hebben. Seks is volgens haar en oom Jorge iets tussen een mannetje en een vrouwtje en alle andere combinaties zijn ‘fout’. Oom Jorge heeft Esmeralda al weer twee keer bij hem thuis ‘ontboden’, omdat hij gepijpt wilde worden en haar wilde neuken, dat heeft ze ook met hem gedaan. Zonder dat er een reden voor is, heeft hij haar de laatste tijd niet meer aangeboden aan andere mannen. Mama Anita heeft intussen wel een keer of twee ‘huisbezoek’ gehad, begrijp ik.

Eén belangrijke schakel is nog niet gelegd, tenminste, ik vind die belangrijk. Esmeralda heeft nog geen kennis gemaakt met Gijsbert, al heeft mama hem wel uitgebreid over haar verteld. Deze en volgende week hebben we vrij van school, om nog te studeren voor ons examen, dat er meteen achteraan komt. Dat doen we ook echt, studeren, samen. We vullen elkaar qua schoolkennis best aan, maar natuurlijk beginnen we elke keer als ze bij mij komt om wat vakken door te nemen met een uitgebreide vrijpartij. Voor vandaag, donderdag, heb ik een extra geil plannetje. Ik heb Gijs op maandagochtend al een berichtje gestuurd op welke dag hij een paar uur kan vrijmaken, zodat Es’ en ik bij hem kunnen langskomen om kennis te maken. Dat is dus vanmiddag.

Esmeralda is ’s morgens tegen tien uur al bij me thuis. Gisteren was de laatste dag waarop ze nog een beetje ongesteld was, toen heeft ze mij wel klaar gelikt, ik heb haar alleen gevingerd. Meteen als ze binnen is, beginnen we heerlijk te zoenen. Ik zeg haar dat we vanmiddag geen tijd hebben om te studeren, omdat we bij Gijsbert op bezoek gaan. Dat vindt ze wel een leuk idee, maar niet vrijen… dat is ook voor haar een opgave. We moeten nu wel eerst aan de studie, anders komt er vandaag helemaal niks meer van en ik ben zo plichtsgetrouw dat ik vind dat we echt iets nuttigs moeten doen. Ze luistert naar me, we maken een bakje koffie en fietsen even door een paar dingen heen die voor haar gesneden koek zijn en voor mij abracadabra. ’s Middags eten we samen een broodje. Waarom zijn de simpelste dingen ineens zoveel leuker en fijner, als je verliefd bent? We kunnen steeds nauwelijks van elkaar afblijven, het is zo fijn om gewoon dicht bij haar te zijn. We pakken onze jassen en gaan richting stadsbus, naar Gijs. “Sofie, lieve schat… ik ben al nat vanaf het moment dat ik vanmorgen bij je binnenstapte. Ik hoop dat we daar toch nog wat mee kunnen…,” zegt ze, net voordat we de voordeur uit gaan.

Ik vind het ook heerlijk om Gijs weer eens te zien. Hij geeft Esmeralda keurig een hand, maar neemt mij even in zijn armen en zoent me vol op mijn mond. Het is pas de tweede keer dat ik hier kom en niet direct uit de kleren ‘moet’. Even later zitten we in zijn huiskamer, hij maakt een potje thee voor ons. Gijs weet natuurlijk hoe Esmeralda en ik elkaar zijn tegengekomen bij de slavinnenveiling, dus dat ze bepaald geen preutse trut is, mag duidelijk zijn. We kletsen even over van alles, het is best gezellig. Heel even valt er een stilte, ik kan de geilheid in de lucht voelen. Dus ik doorbreek die stilte…, “meester, wilt u deze nieuwe slavin keuren?” Voor Esmeralda kwam dat een beetje onverwacht, maar ze speelt het spelletje mee en Gijs uiteraard ook. Hij gaat voor haar staan en laat haar opstaan. Meteen grijpt hij haar vol bij haar tieten, ze kreunt het uit, door deze onverwachte aanraking. Hij kneedt haar D-cups, hij pakt ze best hard beet en zegt dan kortaf, “kleed je uit!” Hij gaat recht voor haar zitten, terwijl zij zich rustig begint te ontkleden, ze neemt er echt de tijd voor. Even later staat ze in haar lingerie, een sexy zwart setje, ze heeft niet anders. Ik zit dicht naast Gijs en leg mijn hand op zijn lul, ik masseer ‘m door zijn broek heen en voel hoe hij langzaam een stijve krijgt. Ze aarzelt zogenaamd even, Gijs gebaart haar door te gaan. Ze maakt op haar rug haar BH los en laat die zakken, ik zie dat haar tepels al hard zijn. Dan trekt ze ook haar stringetje naar beneden. Gijs bekijkt haar van top tot teen en staat dan weer op.

Langzaam draait hij om haar heen. Met zijn voet dwingt hij haar benen verder uit elkaar. Als hij achter haar staat laat hij zijn handen van haar schouders weer naar haar nu blote tieten glijden. Hij grijpt ze stevig beet en kneedt haar tepels tussen duim en wijsvinger. Ik zie dat ze even haar ogen sluit van puur genot. Dan gaan zijn handen over haar rug. Hij streelt haar billen en masseert die vanaf de onderkant, ik weet inmiddels dat ze heel geil wordt als haar billen aangeraakt worden, maar dat is ze nu al. Met één hand gaat hij tussen haar benen door en grijpt haar kut. Ik zit toe te kijken en zie hoe hij er meteen een vinger in steekt. Ze is zo ontzettend nat, dat ik een druppel van haar geil op het parket zie vallen. Ik weet hoe glad dat kan worden…

Gijs gaat weer voor haar staan. Hij kijkt haar strak in haar grote zwarte ogen, als zijn hand over haar buik glijdt en hij haar weer bij haar kut grijpt. Ze is een ervaren slavin, ze verblikt of verbloosd niet. Ik ga op mijn knieën even naast hen zitten, maak Gijs zijn broek los, rits open en ik haal zijn heerlijke lul eruit, die al zo’n beetje half stijf is. De pikken van de meeste mannen zouden nu al keihard zijn en druppelen van het voorvocht, maar geile Gijs is heel veel gewend. Ik trek langzaam aan zijn lul. “Pijpen!” beveelt hij Esmeralda. Gedwee gaat ze op haar knieën. “Hmmmm,” zegt ze goedkeurend als ze zijn pik in vol ornaat ziet. Ze neemt ‘m van mij over. Meteen likt ze zijn eikel en laat de pik een eindje in haar mond glijden. Ze sluit haar ogen van genot, ik zie dat de pik van Gijs nu ook keihard wordt. Intussen heb ik het niet meer van onverdunde geilheid. Ik sta even op en kleed me ook snel uit. Esmeralda likt heel de stijve pik van Gijsbert af en kust en likt zijn grote, gladgeschoren ballen. Dan neemt ze zijn pik weer in haar mond en neemt ‘m echt heel diep in haar keel. Met een paar keer heen en weer halen zuigt ze hem tot aan de aanzet naar binnen. Zo diep kan ik ‘m echt niet hebben! Ik zie nu ook Gijs intens genieten van wat ze bij hem doet. Godsamme, Esmeralda heeft echt enorm veel sekservaring, dat mag duidelijk zijn. Oom Jorge heeft haar als slet heel goed getraind. “We gaan naar boven,” zegt Gijs en ik hoor aan de trilling in zijn stem dat hij nu ook gek wordt van geilheid.

We gaan naar het ‘peeskamertje’. Esmeralda moet op haar rug liggen, Gijs pakt haar polsen beet en klikt haar vast aan de handboeien ‘van Marjolein’ die hier nog liggen. Dan schuift hij haar zo ver mogelijk naar onderen, de armen gesterkt. Haar tieten worden ook uitgerekt, haar harde tepels wijzen recht naar het plafond. Gijs kleedt zich rustig uit, zijn pik staat nog steeds vrijwel helemaal recht naar voren, ik ga naast Esmeralda op de rand van het bed zitten en streel haar zachtjes. “Neem jij haar tieten maar eens onder handen,” zegt hij tegen mij. Ik voldoe graag aan die opdracht en begin haar heerlijke tieten te zoenen, ik lik en zuig op haar tepels. Gijs pakt haar lange benen beet en spreidt ze wijd open. Ze kan zelf niet zien wat er komt, maar kreunt geil als Gijs eerst de binnenkanten van haar dijen likt, tot vlak bij haar smachtende, wijd open gesperde kut. “Wow, wat heb jij een grote klit,” zegt Gijs. Ik weet er alles van… Nu begint hij haar kut eerst te zoenen, dan glijdt zijn grote en ruwe tong in haar natte spleetje. Ik weet precies hoe dat voelt en begrijp dus heel goed dat ze diep kreunt van geilheid. Ik laat haar tieten met rust, zo kan ze zich concentreren op wat er tussen haar benen gebeurt en ik vind het maar wat geil om dat van zo dichtbij te zien. Gijs ligt ook te genieten, ik zie dat hij haar beft met zijn ogen dicht. Hij gaat door heel haar natte gleuf, steekt zijn tong diep in haar neukgaatje en zuigt op haar grote, harde klit. Mijn lieve schat wordt nu al bijna gek van geilheid, maar ik weet dat Gijs nog een versnelling hoger gaat schakelen. Hij likt haar nu sneller, met lange halen van heel zijn tong door haar kut en over haar klit. Met zijn vingertoppen masseert hij de onderkanten van haar billen. Dan glijdt er eerst één vinger haar kut binnen, maar ze is ruim genoeg om er nog een te ontvangen. Hij doet dat zonder ook maar een seconde het contact tussen zijn tong en haar klit te verbreken. Hij neukt haar diep met zijn twee vingers. Esmeralda kreunt onophoudelijk, met af en toe meer ‘aaaaah’ en ‘ooooh’ er tussendoor. Langzaam maakt hij haar helemaal ‘gek’. Hij kromt zijn vingers binnen haar kut en masseert zo haar g-plekje, terwijl hij op haar klit zuigt. Ze gaat zo ontzettend klaarkomen, maar Gijs let goed op en houdt precies op tijd even in. Zo houdt hij haar kreunend en hijgend wel een minuut op de rand van haar orgasme. Dan gaat hij door en hij laat haar gigantisch klaarkomen, haar geile sappen spetteren uit haar kut, ze komt bijna net zo spuitend klaar als bij Stefanie. Dat moet ik nog eens echt goed onder de knie krijgen, dat wil ik ook kunnen. Esmeralda kronkelt met heel haar mooie lijf, ze gilt het uit en blijft enkele minuten in totale extase. Langzaam wordt ze rustiger, ik zie de tranen weer over haar wangen rollen. Ik streel haar zacht en kus haar tranen van blijdschap en geilheid weg. Als ze weer rustig is zegt ze oprecht: “Er heeft nog nooit een man mij zo heerlijk laten klaarkomen.” Ik snap het, ik ken dat gevoel maar al te goed, zoals Gijs kan beffen. Mama kan er ook over meepraten…

Esmeralda ligt vast, Gijs geeft mij de verrukkelijke taak zijn pik weer helemaal ‘neukklaar’ te maken. Ik pijp zijn heerlijke paal met liefde. Links van me kijk ik recht in de drijfnatte, verlangende kut van mijn lieve Esmeralda en uiteraard is mijn eigen neukspleetje ook de hele tijd drijfnat, maar het gaat nu om haar. Ik heb Gijs zijn pik zo weer helemaal keihard. Hij draait zich naar Esmeralda, die met geile ogen naar zijn flinke apparaat kijkt. Hij gaat op haar liggen, ik hou zijn pik beet en begeleid zijn eikel recht voor het neukgat van mijn lieve schat. Langzaam dringt zijn forse pik in haar kleddernatte kut. Ze gromt van genot en ze kan hem gemakkelijk hebben. In een paar halen zit hij echt helemaal in haar, tot aan zijn ballen, die ik nog heel even streel. Haar kut is groter en ruimer dan de mijne, dat wist ik al. Langzaam begint Gijs Esmeralda te neuken. Ik zie in haar gezicht hoe ze ligt te genieten. Ze slaat haar lange benen om Gijs zijn middel en zegt totaal overbodig, “neuk me maar, met die heerlijke pik van je.” Met lange, trage halen gaat Gijs met zijn pik heen en weer in haar. Hij pakt haar stevig bij haar schouders beet, dan begint hij harder en feller te stoten. Ik kan haar kut horen soppen, zo nat is ze weer, of nog steeds. Hij neukt haar nu echt hard, maar bij hem voelt dat nooit als ruw of lomp aan, hij is hier zo goed in en weet een vrouw helemaal gek te maken. Ze kreunt het weer uit, haar benen glijden van zijn rug terug op het bed. Hij pompt nu echt uit alle macht in haar. Het duurt maar even of ik zie haar tenen krommen, dat is het teken dat ze opnieuw gaat komen. Even houdt ze haar adem in, dan stoot ze een rauwe kreet uit en komt voor de tweede keer in een kwartier of zo klaar, nu alleen maar op die heerlijke pik. Gijs neukt haar keihard door, hij is nog niet zover. Zij wordt net weer rustiger. Plotseling trekt hij zijn pik eruit, hij haast zich over haar heen en zit op haar borst. Ze opent haar mond en ontvangt zijn eikel erin. Precies op dat moment spuit Gijs nu ook intens kreunend een dikke straal sperma in haar mondje en nog een en nog een, ik zie haar slikken. Ze likt zijn eikel af en zuigt er nog even op, ze wil elke druppel uit die heerlijke pik. Langzaam komen ze allebei weer tot zichzelf. Met zijn eikel nog vlak voor haar gezicht, zegt ze gemeend, “tjeezes, wat heb jij een heerlijke pik en wat kun jij lekker neuken.” Dat is terecht, ik weet daar alles van. Gijs klikt haar handboeien los, hij staat nog te hijgen van alle inspanning. Esmeralda komt overeind en geeft hem een heerlijke tongzoen. “Dank je wel, lieve, geile Gijs,” zegt ze zacht.

Ze moeten allebei even bijkomen, ik zie aan Gijs dat hij ook echt heeft genoten van Esmeralda. Gaaf, terwijl ze elkaar nog maar net kennen. Ik heb als ‘toeschouwer’ ook echt wel genoten, hoe hij en zij, op wie ik allebei zo verzot ben, van elkaar hebben genoten. Maar ja, voorlopig zit ik nog met een drijfnatte kut die geen aandacht heeft gekregen. Gijsbert snapt dat maar al te goed. “Nu moet er nog maar één ding gebeuren,” zegt hij. Esmeralda kijkt hem wat verbaasd aan. “Sofie is nog niet klaar gekomen, terwijl ze ook erg geil is. Ik wil graag toekijken hoe jij haar bevredigt.” Dat hoef je haar geen twee keer te vragen. Mijn lieve schat vleit me nu op het bed en komt half op me liggen. Ze streelt me even over mijn tieten, dan meteen over mijn buik. We tongzoenen echt heerlijk en tegelijk betast ze mijn kut. Meteen glijdt er een middelvinger in, ze voelt dat ik zeiknat ben, al is dat beslist geen verrassing. Tongzoenen en vingeren tegelijk, kan het nog lekkerder? Jazeker! Likkend en zoenend gaat ze eerst door mijn hals, even haalt ze haar hand weg tussen mijn benen. Ze pakt zachtjes mijn tieten beet en bewerkt met haar mond en haar tong, een voor een, allebei mijn tepels. Ik lig al lekker met mijn benen wijd open klaar voor haar. Tussendoor zie ik hoe Gijs naast het bed staat en precies volgt wat ze met me doet. Ondertussen staat hij uitgebreid met zijn pik te spelen, al heeft hij niet direct weer een stijve, dat duurt gewoon even, maar ik vind het supergeil om te zien. Esmeralda maakt me helemaal gek met haar tong op mijn gevoelige tepels, dan glijdt ze langzaam, zoenend en likkend naar beneden. Even steekt ze haar tong in mijn navel, dan gaat ze snel door naar mijn smachtende kut. Ze begint me traag te likken, ik hoor haar grommen van genot, zij vindt dit ook zo lekker om te doen. Ze likt zoveel mogelijk van mijn geile sappen op, gaat met haar tong in mijn strakke neukgaatje en bewerkt dan mijn keiharde klit. Ik hou het al niet meer uit.

Na alle opwinding van vanmiddag kom ik heerlijk klaar, alleen op haar tong. Terwijl ik schokkend en kreunend mijn orgasme over me heen laat komen, zie ik dat Gijs nu wel zijn pik opnieuw stijf heeft. Esmeralda ziet het ook. “Kom maar,” zegt ze, “steek hem maar in haar strakke kutje.” Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Hij komt over me heen, zij pakt zijn pik en nu begeleid ze ‘m bij mij in mijn kut. Zijn heerlijke paal komt weer helemaal in me, hij neukt me met lange halen, ik ben zo nat, ik hoor mijn eigen spleetje soppen. Esmeralda kijkt toe hoe ik nu geniet. Het gevoel in mijn kut en het simpele idee dat mijn geile meester me opnieuw neukt, terwijl hij het ook zo vaak mogelijk doet met mama, het overweldigt me en al na een minuut of zo kom ik opnieuw klaar. Ik heb het niet meer, dit is zo geil, zo fijn, ik word overmand door geilheid en emoties en zonder dat ik weet waarom lig ik nu ook te huilen. Gijs houdt zijn pik stil in mijn kut tot ik weer helemaal bij zinnen begin te komen. Esmeralda streelt me, ze geeft me kleine kusjes. “Wordt het een beetje teveel voor je, lieve schat?” vraagt ze fluisterend. Ja, dat wordt het. Ik voel me zo intens gelukkig, met haar en ook met Gijs. Langzaam haalt Gijs zijn pik uit me, ik zie hem verslappen. Hij heeft net al zijn sperma bij Esmeralda verspoten, hij kon nog niet opnieuw klaarkomen, maar dat vind hij nu niet erg. “Zullen we even op het terras bijkomen?” vraagt hij, zó lief. Fijn idee.

Esmeralda loopt direct mee naakt het terras op, terwijl Gijs daar de verwarming inschakelt. Even is het frisjes, maar dat duurt niet lang. “Wit wijntje, dames?” vraagt hij. O, wat heeft die man steeds goeie ingevingen! Esmeralda en ik zitten gearmd naast elkaar op het tuinbankje, lekker bloot, dit voelt zo heerlijk vrij en vertrouwd. We kunnen allebei onze ogen niet van de lul van Gijs afhouden, als hij met drie glazen wijn, twee witte en een rode, naar buiten komt. In mijn achterhoofd heb ik overigens nog wel even een vraag voor hem, dat komt zo wel. Hij informeert even naar de voorbereidingen op ons examen, hij wil gewoon dat we slagen en aan ‘het echte leven’ beginnen. Esmeralda biecht eerlijk op dat ze, net als ik, nog geen idee heeft wat ze wil gaan doen. Dan komt Barcelona ter sprake, dat we daar samen heen willen. “OK,” zegt hij, “ik heb wel een plan, als jullie willen.” “Ik heb via Emile een hoop geld gekregen, omdat ik jou, Sofie, als slavin in die veiling heb ingebracht.” Hup, daar gaat mijn nog geplande vraag! “Dat heb ik bewust even achter gehouden, omdat het nog wel eens van pas zal komen. Het is jouw geld, Sofie, dus jij beslist. In totaal is het drieduizend euro.

Ik zou het niet meteen allemaal opmaken, maar je kunt er best een reisje Barcelona van maken. Dan hou je de rest om bijvoorbeeld je rijbewijs te halen of zo.” Ik weet niet wat ik hoor! Drie mille! Dat is een kapitáál voor een meisje zoals ik. Eigenlijk heb ik dat geld dus al met mijn kut verdiend… eigenlijk ben ik dus toch een soort hoer, al heb ik dat zo niet gevoeld. Nou ja, dat is dan maar zo, ik heb er van genoten en ik heb er geen spijt van. Voor Esmeralda geldt in feite hetzelfde, al heeft zij van oom Jorge nooit een cent gezien, ook niet voor alle vrienden en familie met wie ze van hem heeft moeten neuken. Ze vindt het idee om samen naar Barcelona te gaan steeds leuker worden, maar ze is niet van plan daar familie op te zoeken. Hoe gaan we uitleggen waar we dit van betalen? Daar bedenken we wel iets op. Ik ga alvast even googelen naar een betaalbaar logeeradresje, liefst ergens midden in de stad. Nu het mijn geld is, ben ik er natuurlijk toch ook zuinig op. Het is tijd om te gaan. Gijs blijft nog even in zijn blootje rondlopen, wij kleden ons rustig aan. Bij de voordeur nemen we allebei tongzoenend afscheid van geile Gijs en natuurlijk pakken we ook allebei zijn heerlijke lul nog even beet. Wauw, wat een geile middag was dit!